Beastmilk-Climax

Νομιζω ηρθε η ωρα.Ενδιαφερει πολλους αυτος ο δισκος οποτε νομιζω οτι επιβαλλεται ξεχωριστο θρεντ.

Beastmilk παιζουν post-punk αλλα μπορει να τους δειτε και κατω απο διαφορες αλλες περιεργες ταμπελες.Τραγουδαει ο γνωστος σε ολους μας Kvhost και το Climax ειναι το πρωτο τους full length(κυκλοφορει σε δυο μερες).

Το αλμπουμ στριμαρει ολοκληρο εδω και με μια πρωτη ακροαση μιλαμε για πορωτικο δισκο.
Δεν τους ηξερα καν αλλα το death reflects us που ποσταριστηκε στο φορουμ (http://www.youtube.com/watch?v=gIrehsz_1a4) δεν μπορουσε να μην μου τραβηξει την προσοχη και πλεον παιζει στο ριπιτ γιατι ειναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ.Νιωθω οτι αν συνεχισω να τον ακουω το δισκο θα κολλησω και με αλλα καμματια.Θα δειξει.

Pre-order εδω
http://www.svartrecords.com/shoppe/en/home/2393-beastmilk-climax-cd-.html
http://www.svartrecords.com/shoppe/en/home/2394-beastmilk-climax-lp-.html

P.S Αν καποιος εχει λινκ ξερει τι να κανει.

ωραίο αλμπουμάκι, είναι κάπως πιο ραδιοφωνικό/easy listening από το κύμα post-punk που αναβιώνει αυτό τον καιρό, αλλά γαμάει.

έχει ωραία clean φωνητικά ο τύπος

ΓΑΜΑΕΙ! Είναι μία απ’τις δισκάρες της χρονιάς για μένα. Τ’ακούω συνεχόμενα εδώ και δύο μέρες.

Προηγουμένως του ριξα μια ολόκληρη ακρόαση και φάνηκε πολλά υποσχόμενο.
Ο McNerney (aka Khvost) είναι εγγύηση.

Ισχυει οτι ειναι ετσι πιασαρικο.Δεν ξερω σε ποιο βαθμο ειναι καλο η κακο αυτο αλλα το αποτελεσμα ειναι πολυ θετικο.

Τα φωνητικα ειναι απιστευτα.Δημιουργουν ολη την ατμοσφαιρα του δισκου.
Θα το ακουσω πολλες φορες και οταν φυγει ο αρχικος ενθουσιασμος θα δειξει ποσο δυνατος ειναι ο δισκος κι αν οντως παει για τα καλυτερα της χρονιας.

Καλά εγώ σίγουρα κρατώ επιφύλαξη μιας και το post-punk το παρακολουθώ και ετησίως βγαίνουν τελευταία κορυφαία πράγματα.

Σίγουρα με πρώτες ακροάσεις το beastmilk είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές!

Επειδη ψιλοψαχνομαι σε αυτο το ειδος για πες ειτε εδω ειτε σε πμ καμια προταση για τιποτα απο αυτες τις κορυφαιες ποστ πανκ κυκλοφοριες.Ακουω the estranged που τους βρηκα στο punk θρεντ και ψιλοψαχνομαι για κατι παρομοιο.

Bασικά αυτό, και εκεί μπαινει και το θέμα γούστου και προτιμήσεων. Γι’αυτό λογικά και ο αγαπητός κύριος worst δεν το τοποθετεί στα κορυφαία, γιατί πανκίζει λιγότερο πιστεύω :stuck_out_tongue: (παίζει ρόλο και η παραγωγή). Και γενικά είναι και λίγο πιο ευρύ και γι’αυτό θα πιάσει μάλλον πολύ διαφορετικό κόσμο. Το background τους επίσης περισσότερο στο μεταλ είναι και ίσως αυτό εξηγεί κάποια πράγματα.
Τεσπα προσωπικά δεν έχω ακούσει φετινή ποστ-πανκιά που να με ικανοποιεί περισσότερο

[I]παμε παλι.[/I]

Για μένα ο φετινός δίσκος των Ισπανών [B]Belgrado[/B] είναι ό,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει τελευταία στο είδος, κάνοντας την υπέρβαση και ξεφεύγοντας από την απλή αναβιώση του είδους, δίνοντας καθαρά μία νέα πνοή στο ιδίωμα.

Οι τύποι έχουν κατασκευάσει ένα [B]σκοτεινό-ψυχρό-χορευτικό punk συνοθύλευμα[/B] που συνδυάζει ταμπέλες όπως dark punk / post punk / cold wave κλπ.

Για μένα προσωπικά το beastmilk δεν έχει σχέση με το belgrado.

Κατα τ’ άλλα, επαναλαμβάνω είναι πολύ καλό άλμπουμ, [B]και φυσικά είναι θέμα γούστου. Πχ το belgrado το θεωρώ δύσκολο άκουσμα. Το beastmilk όπως είπα είναι πιο εύκολο[/B]

Οι estranged μάλλον θα είναι η -καλυτερη- κυκλοφορία του 2014

Αυτο.

Belgrado, βεβαια, οντως ειναι τεραστιος δισκος, αλλα δε νομιζω οτι δεν εχει ξαναπαιχτει, χωρις να παραβλεπουμε οτι ταυτοχρονα δεν ειναι εντυπωσιακα ιδιαιτερο.

Σε αλλα φετινα ποστ-πανκ, υπερβολικα ψηλα θα εβαζα και το Bernays Propaganda, ενω επονται τα Bellicose Minds και Savages.

ναι belgrado/ice age είναι ίσως η πιο δυνατή post-punk δυάδα της χρονιάς

(καλά ήδη γράφεται σεντόνι αποθέωσης για τους belgrado)

Eίμαστε off topic :stuck_out_tongue:

[SPOILER]To Iceage και για μενα χτυπαει κορυφαιες θεσεις, το Savages επισης εξαιρετικα καλοπαιγμενο, το Belliocse Minds καλο αλλα δεν τρελαθηκα. Belgradο περιπου στα ιδια επιπεδα με το ντεμπουτο τους μου φανηκε, γαμω δηλαδη.Το άλμπουμ των Πανδημια επισης ειναι καταπληκτικο αν πιανεται, οπως και το Spectres (περισυ βγηκε απο τη Sabotage κ φετος απο τη Deranged). Eπισης γουσταρα πολυ και το Catholic Spit αλλα οκ παμε σε πιο σκοτεινιλες οποτε τ’αφηνω εκει.[/SPOILER]

[SPOILER]Iceage γαμανε.Πραγματικα μετανιωνω που δεν ειχα ασχοληθει μαζι τους νωριτερα κι εχασα τη λαιβαρα με τους Ruined Families.Απλα νομιζα οτι iceage ηταν post-hardcore οχι post-punk.
Θα τσεκαριστουν και τα υπολοιπα συγκροτηματα που αναφερατε.[/SPOILER]

Μεταφέρετε αν θέλετε τη συζήτηση στο ποστ πανκ θρεντ αν σας φαίνεται οφ τοπικ.
Το Climax μου φάνηκε απίστευτα/κραυγαλέα επιτηδευμένο αλλά και αρκετά ωραίο ταυτόχρονα. Το μεταλ κάνει κρα ως υπόβαθρο νομίζω. Η φωνή του Kvohst ταιριάζει με τα πάντα μάλλον. Ωραίος δίσκος που μάλλον θα αρέσει και σε πολύ κόσμο που δεν παρακολουθεί το είδος και είναι και καλή ευκαιρία να ακούσει και κάτι παραπάνω. Έχει και μερικά φοβερά κομμάτια άλλωστε.

Το υπόλοιπο ας το βάλω κι εγώ σε σποιλερ.

[SPOILER] Θα διαφωνήσω μάλλον σε ο,τι έχει ειπωθεί :stuck_out_tongue:
Οι Iceage μου φαίνονται ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ υπερτιμημένη μπάντα. Όχι μόνο πολύ κακό για το τίποτα, το σκέτο τίποτα! Τέλοσπάντων. Ο δίσκος των Belicose Minds είναι πολύ ωραίος αλλά μέχρι εκεί. Το Belgrado, χωρίς να του έχω δώσει την πρέπουσα προσοχή κι αυτό μου φάνηκε ένας απλά ωραίος δίσκος που του χρόνου π.χ. θα τον έχω ξεχάσει.
Επιμένω στο αλμπουμ των Crusades πάντως. Νομίζω πως θα αρέσει σε πολύ κόσμο. Για να υπερβάλλω λίγο, εδώ μέσα θα ακούσετε μελωδίες που θα ήθελαν να είχαν γράψει οι Maiden και οι In Flames… 8)
Το αλμπουμ που θα βγάλουν οι Estranged του χρόνου (αν και κάτι είχα διαβάσει για φέτος αλλά μάλλον και να θέλουν δεν προλαβαίνουν) θα είναι ο καλύτερος δίσκος του 2014. Η 1η θέση έχει κλείσει από τώρα. End of story![/SPOILER]

το crusades δεν έχει θέση στην κατηγορία post-punk, συν ότι το βρίσκω κατώτερο από το ντεμπούτο.

Κατά τ’ άλλα συμφωνώ κάτα λέξη για estranged.

και για να είμαι ontopic, συμφωνώ με grym για Beastmilk. Επιπλέον με τόσα 5λεπτα κομμάτια δεν πάμε πουθένα. Α και παίζει και μια κοιλίτσα στη μέση. Κατά τ’ άλλα ακούγεταιιι ρε παιιιδι μου.

Nαι, πολύ πιθανόν να ξεφεύγει κατα πολύ απ το ποστ πανκ. Σκίζει όμως ο,τι και να ναι :stuck_out_tongue:
Το ντεμπούτο ήταν αποκλειστικά ποστ πανκ γι αυτό και εικάζω πως σ’άρεσε περισσότερο. Πολύ μπορεί να το πουν φλώρικο. ΟΚ, πάσο. Κάποιοι μπορεί να το χαρακτηρίσουν ως εύκολο άκουσμα και επιφανειακό. Ναι, καλά, κάτσε γράψε κι εσύ τέτοιες μελωδίες που σου μένουν στο μυαλό και τις σιγοτραγουδάς συνέχεια και μετά τα ξαναλέμε…:!:

Ο Kvohst νομίζω πως έχει ακόμα πολλά είδη να παίξει/τραγουδήσει. Μάλλον με οτι “κολλάει” στην εκάστοτε περίοδο, κυκλοφορεί και τον ανάλογο δίσκο :stuck_out_tongue:

εγώ μελωδικό punk rock θα χαρακτήριζα κάθε κυκλοφορία των Crusades, όπου υποβόσκει και μία light υποψία από crust. Τελείως δική μου άποψη αυτό.

Και το φετινό καλό είναι (αν και δεν το’ χω λιώσει). Μου φάνηκε κάπως μεγάλο και αυτό, απλά!

Εεεε… εσύ μπορείς να λες οτι θες. Έχεις το ακαταλόγιστο, αφού παίζεις σ’ [I][U]αυτό[/U][/I] 8)

Λιγες παρατηρησεις σε οσα ειπωθηκαν

  1. Oι Iceage μπορει να 'ναι κρυοκωλοι, μπορει να 'ναι μαλακες, αλλα εβγαλαν το δισκο της χρονιας, πραγμα που επιτευχθηκε χωρις να ακολουθησουν καμια πεπατημενη στο μουσικο κομματι (τα δημοσιοσχετιστικα ειναι αλλη υποθεση).

  2. Η φωνη αυτου του Kvohst προφανως και κανει για ποστ-πανκ …καθε τιμιος μπλακμεταλλας μπορει να ασχοληθει με αξιωσεις με το ποστ-πανκ.

  3. Το μονο κοινο που εχουν οι Crusades με το ποστ-πανκ ειναι αυτες οι μπασταρδες μελωδιαρες, αλλα γενικα ατοφιο μελωδικο πανκ. Το καινουριο με ξενισε αρκετα λογω πολυ πεσμενων ρυθμων, πρεπει να ακουσω κι αλλο.

  4. Ψηθειτε να πανε στο ποστ-πανκ θρεντ τα τελευταια για να πω οτι εχουμε και νεο δισκο Soviet Soviet. :smiley: