Beheaded (Μάλτα)/Blustery Caveat/Mass Infection + 1 t.b.a LIVE στην Αθήνα!

Πιθανόν όσοι ήσασταν χθες στο live των Cannibal Corpse μαζί με τους Dying Fetus και το σχετικό πακέτο-σφαγείο (νεκρους ΔΕΝ ειχαμε…) να τσιμπήσατε flyerάκι για το εν λόγω live. Ημερομηνία δεν θυμάμαι ακριβώς, παίζει να είναι 26 ή 27 Ιανουαρίου, και θα γίνει στο Sin City. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας το πει εδώ. :slight_smile:

Δεν κόβω το λαιμό μου αλλά πρέπει να έλεγε 26 Φλεβάρη, θα το επιβεβαιώσει ο Bleedin που το κοιτάζαμε μαζί το φλάιερ και θα πάει κιόλας. Καλό πακέτο πάντως.

26 Φεβρουαριου Αθηνα και το ιδιο επισης στις 27 Σαλονικα.Η tba παιζει να ναι slavebreed θα το τιμησουμε εννοειται!\μ/

Δεν το συζητάμε, εννοείται μέσα. Χωρίς να ξέρω τους Beheaded, τολμώ να δηλώσω οτι άλλοι έπρεπε να είναι headliners (βλέπε Inveracity). Τώρα αν αξίζουν περισσότερο οι Μαλτέζοι θα το διαπιστώσουμε εκείνο το βράδυ.

Κάπου το’χασα το φλαϊεράκι και γιαυτό δεν άνοιξα το θρεντ.

Τεσπά, Beheaded είχα δει πέρσι και λάιβ είναι τιμιότατοι. Inveracity θα δούμε ξανά (και θα καβλώσουμε) μετά από πολύ καιρό. Οι 2 μπάντες είχαν περιοδεύσει μαζί ευρώπη περσι.
Και οι άλλες 2 μπάντες ακούγονται πολύ στα αντεργκράουντς και θα τσεκάρουμε.

Λογικά θαχει και φτηνό τίκετ, καθώς το λάιβ το διοργανώνουν οι μπάντες οπότε θα στηρίξουμε έτσι κι αλλιώς γιατί θα μυρίζει ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ.

Κανονίστε τη θέση σας, αν κι έχουμε καιρό μέχρι τότε.

Ρε “Fed Upon Odium” να παίξουν οι Beheaded και να δείτε τι μακελειό θα γίνει κι εκεί! Ειδικά και με την παρουσία των πάντα καλών και αγαπημένων Inveracity!:smiley:

Καλά… και μόνο που θα παίζουν οι Mass Infection… ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩ…:D:D

Νταξ ψιλοαναμενομενο μετα τις ποσες ακυρωσεις. Inveracity δεν θα παιξουν Θεσσαλονικη και Αθηνα το live ακυρωθηκε κανονικα.:slight_smile:

Αφισετο για πανω:

Στηρίζουμε και εδώ.

:(:(:frowning:

θα παίξουν από τα καλύτερα σημερινά brutal groups της χώρας μας… τους άλλους δεν τους ξέρω… θα μελετήσω!

Ρε γαμωτο πρέπει να βρεθει μια φόρμουλα τέτοια πακετάκια να έρχονται και κάμια επαρχία, τι διάολο εδω Σέρρες οι παππουδες ( :stuck_out_tongue: ) Tankard μάζεψαν καμια 200 άτομα. Να μπορέσουν να βάλουν και κανενα φτηνο εισητηριο (12-15 ευρω το πολυ) αλλοι τόσοι δεν μπορούν να μαζευτούν σε πολλά μέρη της επαρχιάς; Βασικά πιο πολυ στα ελληνικα συγκοτήματα αναφερομαι, δεν γίνεται να να τα σκαμε στα ΚΤΕΛ συνεχεια (δεν εχουμε και μεταφορικο μεσον ρε γαμωτο).

θα αστειέυεσαι βέβαια!!! Παρασκευή στο Harley παίζανε οι Naer Mataron (έλληνες έτσι) με 80-100 άτομα… παρόμοια λάιβ με άσημα συγκροτήματα (προσοχή αλλά καλά για τα γούστα μου) σπάνια έχουν πάνω από 10 ευρά και 50 άτομα!!! Άρα θα πέρνουμε τα αμάξια μας και τα λεωφορεία μας για να δούμε κάτι νέο κι όχι τους Tankard… :drunk:

Oι naer mataron όμως είναι σκατοφασίστες και τους κατουράμε.

Πάντως Σερρες που έχουν γίνει live με ελληνικα μονο συγκροτηματα-πακετακια 150-200 μαζευουν χαλαρα με εισητηριο γυρω στα 15 το πολυ.

Το τελευταιο που θυμαμαι τωρα ηταν οι Elysion (πριν βγαλουν το άλμπουμ μάλιστα) με τους Hidden In The Basement απο Λαρισα και κανα 2 δικους μας εδω Σερρες που ουτε ντεμο δεν ειχαν κυκλοφορησει (οι Abstract αν ενδιαφερεται κανεις που παιζουν μελωδικο death και πρεπει τωρα κάτι να κυκλοφορησαν). Εισητηριο εδω γυρω αν θυμαμαι καλα 10 ευρω.

Γι’ Αθήνα έχουμε τελικά νέα;;;

__________

:x:x:x

μάλιστα.
Ξεχαρμανιάζουμε με Μπέχεμοθ και τα ίδια (σχεδόν) σαπόρτ εμείς οι αθηναίοι λοιπόν.
Καλά να περάσετε οι πάνω.