Benediction 18/05/2012 @ An Club,19/05 @ 8ball

Θα πανε… ισα με 50 ατομα…

Μηδεν διαφημιση, τελευταια στιγμη, 20 ευρω εισιτηριο (δεν τα θεωρω λιγα).

Άλλα τόσα και λιγότερα στη Θεσσαλονίκη!

επειδή:
Αν είδα καλά την αφίσα, θα παίξουν τα support, μετά θα προβληθεί ο τελικός του champions league σε γιγαντοθόνη και μετά (γύρω στις 12 παρά) θα βγουν οι Benediction;! Αν θέλω να δω τον τελικό, δεν κάθομαι στο σπίτι καλύτερα!!

…που το σκέφτηκαν όλο αυτό, με τον τελικό:? :slight_smile: :!:

The British Old-School Death Metal Machine !

• Support EDEN DEMISE
    Παρασκεύη, 18 Μαιου 2012 // An Club

Η HARDCORE UNITY παρουσιάζει τους ιστορικούς old-school Death Metal heroes BENEDICTION, σε ένα ισοπεδωτικό live στο AN club που κανένας φίλος του ακραίου ήχου δεν πρέπει να χάσει!

Benediction: Με πωλήσεις που φτάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα κι έχοντας παίξει ζωντανά σε ολόκληρο τον πλανήτη, οι Βρετανοί κατεδαφιστές Benediction είναι απ τις πιο σεβαστές κι αγαπημένες μπάντες στον ακραίο Metal χώρο.

Είναι η μπάντα που υπάρχει σχεδόν απ το ξεκίνημα του Death Metal ιδιώματος, και σήμερα, mετά από 23 χρόνια στην πλάτη της, φημίζεται για μια απ τις πιο ενεργητικές και δυναμικές live παρουσίες! Έχοντας 8 κυκλοφορίες με πιο πρόσφατο το πολύ δυνατό “Killing music”, οι Benediction θα εμφανιστούν στο An Club με σκοπό να μην αφήσουν τίποτα όρθιο!

Όσοι τους έχετε ξαναδεί, ξέρετε τι να περιμένετε… Οι υπόλοιποι ετοιμαστείτε για υπέρβαρο, βρώμικο old school death metal, thrash επιθετικότητα, crust-ίζουσα punk αλητεία και in your face κομμάτια για ανελέητο headbanging και mosh μέχρι τελικής πτώσης!

Info: http://benediction.org.uk
Facebook event: http://www.facebook.com/events/307743942627137

On Line tickets Presale: http://benedictionathens.eventbrite.com

Έναρξη: 21:00
Είσοδος: 20euro ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ - 25euro ΤΑΜΕΙΟ

SUPPORT THE MOVEMENT / HARDCORE UNITY

Event Supported by Dark-Net Promotion
http://www.facebook.com/pages/Dark-Net-Promotion
darknetpromotion@gmail.com

AN Club.
Διεύθυνση: Σολωμού 13-15.
Τηλέφωνο: 210-3305056

άντε και δε μπορώ να περιμένω!!!
επίσης, κάποιος να μεριμνήσει να κάνει το event στο facebook public ώστε να μπορεί να το βρίσκει ο κόσμος

Προπώληση εισ. μόνο μέσω νετ έχει??

απο οτι ειδα στην αφίσα πρέπει να χει στο tickethouse
ακριβό ειναι πάντως… ειδικά τα 25 ευρώ ταμείο…οι Ελληνες διοργανωτές καλό θα ειναι να έχουν επαφή με την πραγματικότητα

πηγα σαν ζωαδι και εξαργυρωσα το εισιτηριο. αυτο με τον τελικο πολυ κουλο. ειδα την αφισα και παραξενευτηκα

απο οτι πληροφορήθηκα δεν εχουν ουτε στο tickethouse εισιτήρια ενω το γράφει η αφίσα…

εγώ πάντως πήρα εισ από το νετ, αυτά με την προσφορά των 17?. (Τα 100 πρώτα). Τα εισ. είχαν τους αριθμούς 1,2,3…Φαντάσου κίνηση. Όχι 100 δε θα μαστε, ούτε 50…

Μου φαίνεται θα μπορούμε να μετρηθούμε κιόλας την Παρασκευή. Ευκαιρία να τσιμπήσουμε και πενούλες από το συγκρότημα. Θα φτάσουν για όλους. :stuck_out_tongue:

Στη σελίδα του event στο φ/μπουκ έγραψαν ότι γίνεται προπώληση στο Sirens Records. 2103822304

Για να δούμε πόσο κόσμο θα έχει το βράδυ και πόσο ρεζίλι θα γίνουμε, που έρχεται μια μπαντάρα ορόσημο στο χώρο και έχουμε 0 προπώληση.
Σημειωτέον, ότι δεν έχουν ξαναπαίξει headliners και ούτε πρόκειται βέβαια μετά τα αποψινά αίσχη. Μακάρι να κάνω λάθος.

ΠΑΛΙ θα χάσω γαμάτο λαιβ ρε π***τη μου…

[I](εξακολουθώ ναμαι τραυματίας- το γαμωπόδι μου…)[/I] :frowning:

^^^
Περαστικά ρε Nick, εύχομαι ξανά γρήγορα στις επάλξεις.
Πόσοι ήμασταν ρε παιδιά χθες? Καμιά 50ριά? Πρώτη φορά βλέπω τόσο άδειο το An, πραγματικά θλιβερό το θέαμα για μια τέτοια μπάντα.
Εντελώς άστοχη η προπώληση των εισητηρίων και η γενικότερη προώθηση της συναυλίας από το διοργανωτή.

εγω προτιμησα Αρχιτεκτονικη ( acid death, karma violens, mortal torment) αλλα και κει μια χαρα…χαλια ηταν :p. αλλα 50 ατομα και κει. και στο τελος ουτε 20.=D>
Συμπερασμα : o κοσμος πλεον δεν δινει πανω απο 5 ευροπουλα για συναυλιες.
Δεν ειναι τυχαιο οτι τα 2 τελευταια λαιβ που γιναν στο 7 sins , απο 5 γκρουπ thrash εκαστο,με ταλιρακι εισοδο, μαζεψαν 200 ατομα και βαλε …

Σιγουρα 25 ευρω ηταν πολλα για Benediction.Ο κοσμος δινει λεφτα φιλε μου αλλα εκει που θελει.Φανταζομαι να καταλαβαινεις οτι 5 ευρω εχουν τα συγκροτηματα της παρεας,δεν γινεται συναυλια με ξενο γκρουπ επιπεδου με 5 ευρω…οταν ο διοργανωτης εχει να πληρωσει τα αντερα του και φυσικα και αμοιβη του συγκροτηματος…Για AMON amarth πως ειχαν ολοι και γεμισε?για 5 μπυρες=μια συναυλια,πως εχουν ολοι και καθονται σε κατι αντερ κλπ?Ολοι μας ειμαστε υπευθυνοι για αυτο το χαλι,γιατι ειναι ντροπη για τετοια μπαντα σαν τους Benediction να παιζουν σε 50 ατομα,αλλα και ντροπη για τους συγκεκριμενους διοργανωτες που και καμια σχεση με την φαση δεν εχουν,και μηδεν προωθηση και…25 ευρω!!!

Εγω δεν πηγα γιατι προτιμω να δω Destroyer 666. Εκει εχει 15, οχι 25.

Το μονο που θα πω ειναι support, αν θελετε να βλεπετε μπαντες με 15ευρα.

Πριν λίγο γύρισα κι εγώ από το 8Ball. Απίστευτοι οι Benediction, προσωπικά το θεωρώ από τα καλύτερα live που έχω παρακολουθήσει. Περίπου 1 ώρα και ένα τέταρτο παίξανε, πολύ κέφι και το groove ήταν απίστευτο. Λιγοστός κόσμος όμως κατά τη γνώμη μου. Μόνες ενστάσεις τα Down on Whores και Deadfall που θα ήθελα ν’ ακούσω, αλλά και πάλι έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Δε ξέρω τι να πω για το λαηβ στο Αn πέρα από το ότι επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου. Όλο το μαγαζί άδειο, και μόνο γύρω στα 50 άτομα. Η μπάντα πολύ καλή, όπως άλλωστε κάθε φορά που τους έχω δει, αλλά γενικά πολύ λυπηρό θέαμα.
Ξέρω ξέρω, ο διοργανωτής φταίει που δε το έσπρωξε σωστά, ο κόσμος που δε πήγε, η οικονομική κρίση κλπ κλπ μουμπλε μουμπλε. Επίσης ξέρω ότι οι μεγάλοι χαμένοι είναι και η μπάντα και οι οπαδοί. Κρίμα.

Κρίμα για τη μπαντάρα ρε γμτ !
Μακάρι να έρθουν άλλη φορά και να το γεμίσουν.

Μεταξύ μας πάντως, είναι γεγονός πως η αφραγκία είναι γενικευμένη, αλλά ας μην το κάνουμε και καραμέλα. Δε νομίζω ότι από όλη την Αθήνα βρέθηκαν μόνο 50 deathsters να πάνε. Κάτι τρέχει. Ας βάλουμε στο παιχνίδι και ότι φταίει που είμαστε άμπαλοι σαν ακροατήριο και δε γνωρίζουμε τί εστί Benediction θα έλεγα εγώ…

Κάτι πρέπει να γίνει πάντως με τις συναυλίες αυτό τον καιρό.
Οι διοργανωτές πρέπει να κάνουν καλύτερη μελέτη πριν φέρουν μια μπάντα.