Και Ad Hominem και και…
Αλλά σκηνή φαντάζομαι έχει να κάνει και με κάποιες κοινές μουσικές αναφορές, λάθος?
Και Ad Hominem και και…
Αλλά σκηνή φαντάζομαι έχει να κάνει και με κάποιες κοινές μουσικές αναφορές, λάθος?
όχι πάντα.ίσως τις περισσότερες φορές…
αν το πάρεις σε μια χώρα συγκεκριμένα όπως στο πολλ και πεις π.χ. γαλλικό black metal τότε κατατάσσονται εκεί όλες οι μπάντες που παίζουν black metal στη γαλλία.
αν και εδώ που τα λέμε οι γαλλικές black metal μπάντες αν και πολλές διαφέρουν μεταξύ τους ανέπτυξαν έναν μάλλον πρωτοποριακό και ιδιαίτερο τρόπο songwriting.
Εγώ σαν σκηνή θεωρώ τις μπάντες που είναι από αυτήν την χώρα κι όχι που έχουν συγκεκριμένο τρόπο παιξίματος.Οι DSO όντως παίζουνε μπλακ με ιδιαίτερο τρόπο που δεν έχω ακούσει σε άλλη μπάντα.Απλά πιστεύω ότι αυτοί προσέφεραν πράγματα στο ιδίωμα,όπως και άλλες μπάντες της σκηνής αυτής. (Υπενθυμίζω ότι ως “σκηνή” πιάνω τις μπάντες από αυτή τη χώρα)
Δεν ξέρω ρε παιδιά πάντως νομίζω ότι άλμπουμ σκηνών μοιράζονται έντονα το ίδιο feeling. Πουχου DSO, Blut Aus Nord, το τελευταίο Arkhon, Peste Noire κλπ.
Έχω την ψευδαίσθηση ότι αν μου βάλεις άλμπουμ orthodox σχήματος, θα μπορέσω να μαντέψω αν είναι ας πούμε Γαλλικό ή Σουηδικό.
Πρέπει να το κάνω κάποια στιγμή αυτό το τεστ…
Ψήφισα Νορβηγία αλλά δε μπορώ να παραβλέψω τους απίστευτους Γάλλους Blut Aus Nord