Best group of punk history

BEST GROUP OF PUNK HISTORY

Παρατηρηση / Ισως ειναι καλυτερο να μεταφερθει στα δημοψηφισματα
2η παρατηρηση / γιατι δεν εχει μπαντ μπρεηνς το ποστ :-k
τεσπα απο ολες της αποψεις ΤΟ πανκ συγκροτημα ειναι η στουτζης για μενα
αν θελουμε ομως στα πιο χαρντκορ πανκ ντεντ κεννεντυς πανω απ ολα!

Υπάρχει και ένα άλλο θρεντ για καλυτερη πανκ μπάντα στα δημοψηφίσματα αλλά είναι ελλειπέστατο! Εντάξει τι να πρωτοβάλεις από μπάντες.
Κάτσε να δούμε αν θα κλειδωθεί ή όχι και επιστρέφουμε ανάλογα 8)

“best group of the punk history” και δεν υπάρχουν αυτοί που το γέννησαν??? :lol:

Bad Religion απλά μεγάλη αγάπη!

αν και μετα απο DK το χαος, αγαπαμε Crass και Clash (credits to iron-aris).
Damned? και λειπουν οι Who? οι Βανδαλουπ που ειναι :p?

Πέστα ρε πάνο, εντάξει είπαμε η απόλυτη αλήθεια είναι υποκειμενική αλλά punk χωρίς Ramones δεν υπάρχει, ακόμη και σε ένα απλό δημοψήφισμα τελοσπάντων:ban:

Kick Out the Jams

trolls united!!!:lol:

Σιγά που θα ψήφιζα μόνο ένα από τα παραπάνω!
Crass
Dead Kennedys
Black Flag
Bad Religion
Clash
Sex Pistols

Συμφωνώ ότι η λίστα είναι ελλιπής! :slight_smile:

Gia mena to agaphmeno mou group einai oi Ramones

οχι greeklish παρακαλω:)

Όλες οι μπάντες του πολ υπήρξαν σημαντικές, καθοριστικές, και ιστορικές για το συγκεκριμένο μουσικό είδος. Εύκολα το πολ θα μπορούσε αντί για Damned να έχει Ramones. Επίσης όλες οι μπάντες του πολ γαμάνε

Γενιά του Χάους και Χάσμα άνετα!!

ρε παιδιά πως μπορούν να μπούν οι Ramones όταν οι ίδιοι οι Ramones αποποιούνται τον όρο?επέλεξα όλη την γενιά του CBGB’s(Ramones,New York Dolls,Dead Boys,Patti Smith group,Dictators,Johnny Thunders κλπ) να την αφήσω απ’έξω μιας και ανήκουν περίσσοτερο στο hard rock ‘n’ roll παρά στο punk.για γέννηση punk δείτε τον μύθο γύρω απο τους MC5 και τους Stooges.οι Ramones είναι rock ‘n’ roll για εμένα πάντως

μπάντες που ξέχασα: UK Subs, Agnostic Front, Buzzcocks, Cock Sparrer, Flipper, Adolescents, Descendents, Minutemen, Adverts, Bad Brains, Blitz, Dicks, D.O.A., Minor Threat, Radio Birdman, Sham 69, Social Distortion, Stiff Little Fingers, Subhumans, T.S.O.L., Turbonegro, Husker Du, GBH, Fear, Jam

ΒΙLLY GNOSIS δεν έχεις κ τέρμα άδικο σε αυτό που λες, με τη διαφορά όμως ότι έτσι κ αλλιώς το πανκ είναι κατά βάση rock and roll. Oπότε στα ίδια ερχόμαστε. Δηλαδή όταν ο Biafra έγραφε το Police Track - πχ - τί ήταν??? Ροκαμπιλάς του κερατά!!! Anyway, peace:!:

Προσωπικά άντε 1-2 από αυτές τις μπάντες να έβαζα σε πολλ με (αναμφίβολα μεγαλοπρεπή) τίτλο “BEST GROUP OF PUNK HISTORY”.
Ας πούμε, είμαι “άρρωστος” με Turbonegro αλλά δεν θα τους έβαζα με την καμία σε τέτοιο πολλ.
Τελοσπάντων, είναι μέσα και τα γούστα του καθενός κλπ, δεν κολλάμε εκεί, όλα cool.

Πάντως ειδικότερα στην αρχή του, το πανκ ήταν ουσιαστικά γρήγορο (όχι πάντα), θορυβώδες ροκ εν ρολ. Όταν αναφέρεσε στην γέννηση του πανκ και τον μύθο γύρω από MC5, Stooges, νομίζω ότι και οι Dead Boys, New York Dolls που αναφέρεις πιο πριν σαν hard rock n roll, έχουν το ίδιο μερίδιο για τη γέννηση του πανκ.

NOFX
[COLOR=“White”]09i0i90[/COLOR]

αγαπημένη μπάντα, αλλά δε θα το’ λεγα. υπεβολική δήλωση.