Εσύ εξέφρασες μία άποψη,την οποία δεν αιτιολογείς,και με την οποία διαφωνώ καθέτως.
Ναι αλλά δε διαφώνησες απλώς αλλά την αντιμετώπισες και σαν ανέκδοτο. Να την αιτιολογήσω τότε, εμπορικά είναι μεγαλύτεροι, υπήρξαν ένα από τα 2-3 προοδευτικότερα συγκροτήματα του Metal τα τελευταία 30 χρόνια, έχουν βγάλει το κατά γενική αποδοχή καλύτερο Concept Album του Metal, διαθέτουν έναν από τους 2-3 καλύτερους τραγουδιστές και στιχουργούς του Metal, ένα από τα καλύτερα και ουσιαστικότερα κιθαριστικά δίδυμα και Rhythm Sections και βαριέμαι να συνεχίσω παραπέρα. Οι Theater είναι πολύ καλό συγκρότημα, στα σίγουρα περισσότερο από την εκτίμηση που τους έχω(δεν είναι και πολύ του γούστου μου) αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι αγγίζουν τους Ryche.
ρε εχετε βαλει τα περισσοτερα αγαπημενα συγκροτηματα μου…!!! αλλα επιμενω METALLICA ,ειναι η πρεζα μου, δεν βγαζω μερα αν δεν ακουσω εστω και 1 τραγουδι τους!!!
Nαι, δεν διαφωνώ. Αντιπαράθεση απόψεων λέγεται αυτό που κάνουμε τώρα. Αν όμως σε όλα τα παραπάνω απαντούσα: “Λες βλακείες” ή “Ότι να’ναι” ή “Μην τα λες έτσι γιατί θα πνιγώ” τότε sorry αλλά δεν θα έβλεπα καμία αντιπαράθεση απόψεων.
Ε πολύ απλά εγώ όχι μόνο πιστεύω ότι τους αγγίζουν,αλλά ότι είναι και πολύ ανώτεροι.
Και εν πάσει περιπτώσει,εάν ήταν στο poll και οι δύο (δίκαιο) οι θιατερ θα ήταν πιο ψηλά for sure.
δεν υπάρχει πολλ dream theater vs queensryche σε ΑΥΤΟ το φορουμ? σοκάρομαι 8O
Στο forum τουλάχιστον οι περισσότεροι προτιμούν Queensryche. Εγώ για να πω την αλήθεια είμαι ουδέτερος καθ΄ότι λατρέυω και τα δύο συγκροτήματα, είναι μες στα 10 αγαπημένα μου σίγουρα και δεν μπορώ να πω αν ένα είναι καλύτερο απ’το άλλο. Γι’αυτό μου φαίνονται και άδικα αυτά που λέει ο Vader για τους Theater όπως μου φαίνεται πως κι εσύ έχεις λανθασμένη αντίληψη για τους Ryche.
Η γνώμη μου γενικά είναι πως σύγκριση μεταξύ τους δεν παίζει καθώς ό,τι πρόσφεραν οι Ryche στη μουσική μέχρι και το Promised Land το πρόσφεραν και οι Theater την περίοδο 1992-2001.
Με λίγα λόγια είναι εξίσου μεγάλες μπάντες κι ας διαφωνούν κάποιοι…
Το ποια απ’τις δύο προτιμάει ο καθένας είναι καθαρά θέμα γούστου.
Δε διαφωνώ τρανταχτά με κάτι από αυτά που λες απλά να αναφέρω ότι από τη σκοπιά του μη οπαδού των Theater μπορεί και να μην είμαι αντικειμενικός ιδιαίτερα με το συγκεκριμμένο συγκρότημα αν και τουλάχιστον στο θέμα ανοίγματος μουσικών οριζόντων προς τους μεταγενέστερους πιστεύω ότι οι Ryche πρόσφεραν πολύ περισσότερα(και οι Theater είχαν σημαντική προσφορά παρόλαυτα). Απλά με ενόχλησε ο τρόπος που απαξίωσε ο Anakasa τους Ryche λες και μιλάμε για Judas Priest σε σχέση με Primal Fear.
Μην υποτιμας το rocking ρε(το 2004 το φτιαξανε κιολας):lol:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=409&page=23&highlight=dream+theater+queensryche
Ανακαλώ τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκα,αλλά βλέποντας φράσεις τύπου “Οι Theater έδωσαν τη θέση τους στους Ryche”,οι οποίες δεν σφίζουν από αντικειμενικότητα,δεν μπορώ παρά να αντιδράσω γιατί πολύ απλά είμαι κολλημένος με το θέατρο των ονείρων.
Δέν αμφισβητώ ωστόσο το ότι οι ryche είναι μεγάλη μπάντα.
Καλά μην ανακαλέις, δεν είμαστε και στη βουλή γνώμες εκφράζουμε και η καθεμιά είναι σεβαστή. Δεν το είπα προσβλητικά για τους Theater αυτό που είπα απλά ήταν η γνώμη μου ότι οι Ryche αξίζουν πιο πολύ αυτή τη θέση.
Ελπίζω να μη χαλαστείς που θα πω ότι και οι Megadeth πρέπει να δώσουν απαραίτητα τη θέση τους στους Slayer.:p:p
Για τον τρόπο ανακαλώ,και όχι για την άποψή μου ότι οι Theater είναι πολύ ανώτεροι των ryche:wink:
Όσο για τους Slayer,κι εγώ πιστεύω ότι είναι η καλύτερη thrash μπάντα όλων των εποχών.Λόγω Reign In Blood.(Άλλωστε οι Megadeth ποτέ δεν ήταν καθαρά thrash με την έννοια που το thrash πήρε τον ορισμό του μέσα απο το reign in blood).
Αλλά όποιος κι αν ήταν ο αντίπαλος,εγώ θα ψήφιζα σε κάθε περίπτωση megadeth.
Το poll θα ήταν αντικειμενικό εάν περιείχε άλλες 150 μπάντες βασικά,για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Για τον τρόπο είπα και γω, μάλλον το παραπήρα σοβαρά δε χρειάζεται να ενοχλούμαστε λες και με έβρισες.
Σκατά Darth Vader είσαι!
Ακριβώς! Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Αnakin Skywalker.
“YOU.DON’T.KNOW.THE.POWER.OF.THE.DARK.SIDE.”
Που ναι αυτά ρε “Darth”;
Είστε τυχεροί που μαζεύω τους βλάκες τους Stormtroopers μου από τις τουαλέτες και τις πισίνες(όλα αυτά με σατανική διαμεσολάβηση του Bleeding History).