Ο neue regel δεν ακούει μονο Queensryche.
8O
Ο neue regel δεν ακούει μονο Queensryche.
8O
Παλικαρια μου χαλαρωστε λιγο!πειτε τη γνωμη σας+αφηστε τα σχολια για τα ακουσματα μου για τα οποια δεν εχετε ιδεα
Εσύ να χαλαρώσεις βρε σε πειράζουμε.
Καλά κανεις και ακούς τους θεούς τόσο πολύ στην τελική. 8)
οκ κακως τσιμπαω!Παντως αναγνωριζω οτι εδωσα δικαιωματα αλλα δεν ακουω μονο αυτους(οσο παραξενο και να φαινεται)-τεσπα,keep on rocking!
Επειδή είχα να μπω μέρες στο forum και τώρα είδα ότι έγινε ολόκληρο θέμα επειδή τόλμησα να πω μια άποψη, άλλη φορά θα θυμάμαι, σε κάθε post, να γράφω την φράση “κατά την γνώμη”, να την υπογραμίζω, να την κάνω και bold, να βάζω και βελάκια που θα το τονίζει για να μην ξαναπώ κάτι με το οποίο θα προκαλέσω επανάσταση. Αφού είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει κανείς πως όταν ένα post του Manson21 εκφράζει έτσι και αλλιώς την προσωπική άποψή του…
oi THEATER ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
Μιλάμε για χέβι μέτσαλ εδώ…
Άρα βγάλτε τους queensryche απ το poll
οκεη θα βάλω Τουρνά στη θέση τους
Οι Dream Theater δώσαν τη θέση τους στους Queensryche όπως θα έπρεπε και κάποιος άλλον να τη δώσει στους Slayer.
Σε κάθε forum που σέβεται τον εαυτό του το “κατά τη γνώμη μου” σημαίνει "εγώ έχω δίκιο και δεν δέχομαι τις απόψεις σας ".:p:lol:Τι ψάχνεις?
Εκτος απ αυτό να θυμάσαι επίσης ότι τα forum υπάρχουν για να ανταλλάσσονται διαφορετικές απόψεις και να γίνεται συζήτηση και (γιατί όχι;) αντιπαράθεση και όχι να μιλάμε μονο για όσα συμφωνούμε και για τα υπόλοιπα τουμπεκί επειδή “είναι προσωπικές απόψεις” (σιγά το νέο). Χωρίς να παίρνω θέση πάνω στην άποψη που εξέφρασες, μου φαίνεται ότι περισσότερο για σένα ισχύει αυτό που υπονοείς για το ότι δεν υπάρχει ανοχή στον αντίλογο. Τόσο πολύ στη σπάει που κάποιοι διαφώνησαν με το ότι διαφώνησες (ΚΑΙ εσύ) με κάτι; Μονο εσύ έχεις δικαίωμα στον αντίλογο ώστε όταν κάποιος σχολιάζει αυτό που λες για σένα είναι “ολόκληρο θέμα” και “επανάσταση”; Λοιπόν μάθε όταν λες κάτι (ο,τι και να ναι αυτό) να είσαι προετοιμασμένος να κανεις και συζήτηση πάνω σε αυτό. Γι αυτό το λέμε εδώ πέρα “forum” και όχι “χώρο ψηφοφοριών/βαρύγδουπων δηλώσεων/αποφθεγμάτων”.
Ρε παιδια, που ειναι οι linkin park απο το poll? Ελεος δλδ!
:lol::lol::lol::lol::lol:
#-o
Νομιζω οτι αν και το πολ ειναι ακυρο, αφου δε μιλαμε για best αλλα για greatest, η απαντηση θα πρεπει να αναζητηθει στους εξης 3 απο αυτες του πολ, με βαση την επιδραστικοτητα τους:
Sabbath ----> επηρεασαν ολοκληρη τη doom, stoner, μπλα μπλα μπλα σκηνη
Μοτορχεντ ----> επηρεασαν ολη τη rock n roll και πολυ περισσοτερες σκηνες
Μεταλικα -----> επηρεασαν ολο το φασμα του συγχρονου ακραιου ηχου, μεταλ και μη.
Αν και η “αγια τριαδα” εχει ως εξης: BS, ACDC, Motorhead.
Πιστευω οτι αν ρωτησεις καποιον εκτος Ελλαδας, περιπου αυτες τις μπαντες θα σου πει .
Αδερφέ αν εξαιρέσεις τους Black Sabbath (που είναι οι επιδραστικοτεροι OΛΩΝ με τεραστια διαφορα) και οι Maiden και οι Priest είναι στο ίδιο επίπεδο επιδραστικοτητας- και με τους Metallica, και με τους Motorhead (για να μην πω και περισσότερο απ τους Motorhead). Ξεχνάμε την αχανή σκηνή του heavy/power/epic που καλύπτει δυο ηπείρους και κοντά τρεις δεκαετίες;
Με τι ακριβώς διαφωνείς, πες μου ένα λόγο που θα έπρεπε να γίνει το ανάποδο.
Edit: Red Rum πιστεύεις ότι οι Motorhead είναι πιο γνωστοί από Metallica, Maiden γενικά? Ειδικά τους Metallica τους ξέρουν οι πάντες, μόνο στα μεσημεριανάδικα δεν έχουν γίνει θέμα.
Έτσι μοιάζει καλύτερο…
Γρακχε φυσικα κ δεν ξεχναω ουτε Priest, oυτε Μaiden - οι πρωτοι ερωτες δε ξεχνιουνται αλλωστε. Aπλα σχολιασα την επιδραστικοτητα τους. Θυμηθητε ποσες φωτογραφιες μουσικων εχετε δει με t-shirt των 3 γκρουπ που ανεφερα και θα κανετε το συνειρμο μου. Και η σκηνη που ανεφερες ειναι ενα κομματι της πιτας μονο. Darth πιστευω οτι στο εξωτερικο οι Μοτορς ειναι πανομοιοτυπο μεγεθος με αυτους τους δυο και να φανταστεις και πιο παλιο χρονικα, χωρις να υπολογιζουμε ορους εμπορικης επιτυχιας. Εδω στην Ελλαδα εκτος απο το οτι ειμαστε πισω μουσικα, ειμαστε και προσκολλημενοι στα διπολα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, Irons-Mets κ.ο.κ.) για αυτο τους Μοτορχεντ εμεις οι νεωτεροι δεν τους εχουμε καταλαβει εντελως.
Δε διαφωνώ με το γεγονός πως οι Motorhead είναι πολύ πιο μεγάλοι στο εξωτερικό(κυρίως λόγω του ότι δεν περιορίζονται αποκλειστικά στο κοινό των μεταλλάδων) αλλά και πάλι πιο αναγνωρίσιμοι από Metallica(δε λέω Maiden γιατί στους μη Metal κύκλους οι Metallica είναι πολύ πιο αναγνωρίσιμοι) δεν πιστεύω ότι είναι.