Best metal band ever

9/7/2008…δεν προκειται να ξεχασω ! :stuck_out_tongue:

και ναι λοιπον ψηφιζω sabbath και τα μυαλα στα μπλεντερ!

Metallica γιατί σε αντίθεση με όλους τους άλλους βρίσκονται σε top επίπεδο από τότε που εμφανίστηκαν αφού εδώ και 27 χρόνια βγάζουν δισκάρες. Και για να σας προλάβω: ναι! Δισκάρες είναι και το Load και το Reload και το St. Anger. Άσχετα αν πολλοί διαφωνούν ειδικά σε αυτό το φόρουμ.

καλά, μη μας δείρεις κιόλας :stuck_out_tongue:

βάσει αντικειμενικών κριτηρίων φαντάζομαι ε.

Eξυπακούεται… Δεν υπάρχουν υποκειμενικά κριτήρια σε τέτοια θέματα.

1.ACCEPT
2.QUEENSRYCHE

Ανακαλύφθηκε μηχανή του χρόνου?!8O

edit(δεν παίζει να εννοείς την συναυλία που ΘΑ πας :p)

My best ever band… Metallica! αλλά φυσικά άπειρο respect στους θεούς Sabbath:)

Οι μεταλλικα πιο πολυ απο τους σαμπαθ και τους πριστ.Αυτο ειναι καταντια.Τελικα αυτοι μεταλλικα μονο κακο καναν στο μεταλ.Παρωπιδες ολοι με μεταλλικα που στην τελικη βγαλαν 5 δισκους καλους.Συγροτημα των πολυεθνικων.Πες οχι στους μεταλλικα φιλε μου.δεν αντεχω αλλο μεταλλικα παντουυυυυυυυυυυυ.βοηθειαααααααααααα.#-o #-o

Παραλήρημα… 8O

λογικο ειναι οταν ακους 13 χρονια μεταλ και εχεις φτασει σε ενα σημειο να ξερεις και τους grand funk.cloven hoof apollo ra pavlovs dog…οκ βασικα και γω ετσι ξεκινησα και δεν τους κατηγορω.Αλλα αν ακουνε μεταλ πανο απο 5 χρονια και ακομα λενε μεταλλικα και μεταλλικα ε τοτε τιμωρια 10 ωρες κλειδωμα στο ποσειδωνιο:lol:

Motörhead über alles

Μα, εδώ ψηφίζουμε για καλύτερο metal συγκρότημα. Τι διαφορά θα είχε αν αυτοί που τώρα “είναι για το Ποσειδώνιο” έλεγαν Iron Maiden; Μερικά πράγματα είναι δεδομένα. Όσο κι αν μου αρέσουν πια οι Opeth, για παράδειγμα, όσο και αν δεν μπορώ να βάλω ν’ ακούσω Metallica, επειδή τα τραγούδια τους τα έχω βαρεθεί από το πολύ παίξιμο, δε γίνεται να πω ότι καλύτερο συγκρότημα όλων των εποχών είναι οι Opeth! Ούτε θεωρώ τους Iron Maiden, τους Black Sabbath, τους Judas Priest πιο “δεύτερα” ή “ψαγμένα” ή “δύσκολα” συγκροτήματα για κάποιον νέο στη metal μουσική. :-k

Ρε φίλε και εγώ έχω ακούσει πολλά πράγματα από τότε που ξεκίνησα να ακούω Metal αλλά αυτό δεν έχει να λέει και τίποτα, συνήθως με τα συγκροτήματα που είναι κορυφές ξεκιναν όλοι και μήπως το γεγονός ότι είναι το πρώτο συγκρότημα που ακούει κάποιος έχει και ένα επιπλέον ειδικό βάρος, εξάλλου πρώτη αγάπη και παντοτινή(τσακο και μια Lacta τώρα:D ). Και το γεγονός ότι πλέον τους έχω μηδενικό σεβασμό και ότι τους θεωρώ πιο γελοίους κι από το Φικιώρη δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι από τα μεγαλύτερα Metal συγκροτήματα Ever.

Λίγος σεβασμός παρακαλώ. Ακούω μέταλ από το 1983 και ψήφισα Metallica. Αν έβγαλαν μόνο 5 δίσκους…δεν ξέρω από πότε η ποσότητα προτιμάται από την ποιότητα. Αν λοιπόν τα νούμερα παίζουν ρόλο, τότε,…13 χρόνια μέταλ είναι λίγα.
Η δεύτερή μου επιλογή ήταν οι Maiden. Μήπως μπορώ να φάω μείωση ποινής στο Ποσειδώνιο;:-k :smiley:
Δηλαδή πες μου δεν είσαι εσύ για Διογένη Παλάς όταν λες πως Metallica ψήφισαν αυτοί που ακούνε 5 χρόνια μέταλ;;;

METALLICA!!!Οι τυποι τελειωποιησανε το Metal!!!

metallica…!!!o ορισμος του μεταλ…master of puppets και ride the lightining ολα τα λεφτα…

τους maiden και τους black sabbath ποτε δεν τους θεωρησα καθαρο heavy metal…αναμειξη hard rock-heavy metal οπως και πολλες αλλες μπαντες απο 70ες και 80ες…

τους sabbath και τους maiden τους συγκρινω με μπαντες οπως purple,rainbow,thin lizzy,ufo,dio κ.λ.π…

οι priest απο το Painkiller και μετα πιστευω πως γιναν μεταλ…

Μου κάνει εντύπωση το ποσοστό των Metallica. :-k

Σοβαρα και μενα.

Ειναι απο τις αγαπημενες μου μπαντες(στο τοπ5),αλλα ουτε κατα διανοια δεν ξεπερνουν ορισμενες απο του πολλ(και δεν εννοω μονο τους αγαπημενους μου maiden).

Παντως στην Ελλαδα εχουμε οντως πολλους metallifans.

ντάξει, και οι ταμπέλες υποκειμενικές είναι, αλλά αν δεν είναι το sad wings of destiny metal, τότε ποιό είναι? :!: