creeping death…
For Whom The Bell Tolls:metal:
master of puppets & one
fade to black+welcome home(sanitarium)
Living and dying laughing and crying
Once you have seen it you will never be the same
Life in the fast lane is just how it seems
Hard and it’s heavy, it’s dirty and mean…
MOTORBREATH !!!
ρε παιδια ειναι δυνατον να μην υπαρχουν στο poll οι υπερκομματαρες ade to black , nothing else matters?αλλο ψηφισα
Creeping Death Vs. My friend of misery σημειώσατε διπλό!
Χαλαρά όμως Puppets,και One.
Ρε παιδια τρελαινομαι να βλεπω στο πολλ Fixxxer, No Leaf Clover, The Unnamed Feeling, ακομα και Bleeding Me (ας ειναι επος) και να μην υπαρχει το καλυτερο τραγουδι των ΜεταλλικΑ (για πολυ ανετα λαιμαι ομως), Fade To Black,
…και να λειπουν κομματια οπως τα For Whom The Bell Tolls, Welcome Home, Enter Sandman, Wherever I May Roam, Nothing Else Matters, Harvester Of Sorrow…(καλα δε συνεχιζω :D)
Κι εγω παραξενευτηκα με το που τα είδα(ειδικα με τα 3 πρωτα που ανεφερες!!!),αλλά μετα είδα οτι το παιδι εχει βαλει απλα 1 απο κάθε album.Βεβαια διαφωνω και με μερικα αλλα τεσπα.
λογικο να μην υπαρχει…:lol:#-o
Εγώ είμαι ανάμεσα σε Master και Ride the Lightning…
Φήφισα το Κρήπιν.
Έχω χαρά που ξεθάφτηκε αυτό το θρεντ γιατί είχαμε έλλειψη σε Μετάλλικα.
Aπο ποτε εχουν οι metallica να παιξουν live το My friend of misery?:-k
Από ReLoad εποχή και -φυσικά- μόνο την εισαγωγή :thumbdown:
Την εισαγωγή την παίξαν και στη Ριζούπολη το 99
Απο τα παραπανω Creepin Death γενικα ομως
[SIZE=“7”]ENTER SANDMAN[/SIZE]
Το Seek And Destroy που ειναι?
Απο τα τραγουδια αυτα αν το One ισως ειναι ενα πολυ αντιπροσωπευτικο δειγμα του τι ειναι metal θα ψηφισω το Master of Puppets μονο και μονο για την riff αρα που εχει που εδω και σχεδον 20 χρονια κανει τα δικα μου αυτια να τρελαινονται!
OBEY!!
Παρολο που με εχετε βαφτισει ‘‘Αντι-μεταλλικα’’ εδω μεσα, λεω το Ride The Lightning.
Master of puppets από μένα, μαζί με Creeping death και Seek and destroy…