Best Metallica song?

γιατι οχι?μια χαρα ειναι κι ας ειμαι ο μοναδικος που το λεει

Fade to Black μόνο και μόνο για την εισαγωγή και το main riff

creeping death και ιδιαιτερα live

DIE DIE DIE DIE DIE DIE

OXI ειμαι και εγω, μου αρεσει σαν κομματι αλλα σιγουρα δεν ειναι το αγαπημενο μου:D

Master Of Puppets…απλά σπουδή της Heavy Metal σκηνής.

Gooo Metallica :smiley:

To αγαπημενο μου ειναι το Creeping Death…

η λιστα ειναι πολυ μεγαλη… αλλα τωρα τελευταια μου εχει κολλησει το outlaw torn απο την S&M εκδοση…

Παιδιά σοβαρευτήτε! Εδώ μιλάμε για το καλύτερο κομμάτι των Metallica!!! Ποιό outlaw thorn kai frantic τώρα; Πλάκα κάνουμε.

“For Whom The Bell Tolls”

one γιατι ετσι μας αρεσει και νομιζω το ντραμινγκ στο σολο το μιμιθηκανε χιλιαδες νεοι μετα

Τεσπα το καλυτερο μακραν τραγουδι των Metallica λειπει…

Life it seems will fade away…

Master Of Puppets και με πολύ μικρή διαφορά δεύτερο το Disposable Heroes.

που ειναι το enter sandman??τελωςπαντων μετα το σαντμαν ειναι το one αρα…

Jump In The Fire.
Pure Metallica.

απο αυτα το unforgiven το 2. αλλα γενικα το enter sandman, η το nothing else matters, το sad but true, ειναι πολυ ωραια.

Fade to black

Οne…(μετά από πολλή, πολλή σκέψη :slight_smile:

one - το βάζεις,το ακούς,πωρώνεσαι,πεθαίνεις.

To κομμάτι με το οποίο έχω περάσει τις περισσότερες ώρες μαζί του είτε ακούγωντάς το είτε παίζοντας το είναι το Nothing Else Matters και πραγματικά το θεωρώ ανεπανάληπτο εώς και θεϊκό.

Από εκεί και πέρα, το καλύτερο μου τραγούδι από τους Metallica είναι μάλλον το Orion, με το Sanitarium να έρχεται στο τσακ δεύτερο. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε… 8)

Άστοχο poll !!!
Πώς είναι δυνατόν να επιλέξεις μόνο ένα κομμάτι ?
Γι’αυτό λοιπόν, θα πάω κόντρα στον threader και θα πω για το Am I Evil? που είναι διασκευή!
Και που είναι από τα πρώτα βινύλια που απέκτησα με την 1η ταμπέλα της Music for nations, που το έβαζε 1ο η Rainbow στο πρόγραμμά της, που μου έλειψε πολύ από την περυσινή συναυλία που, που …

fade to black:p