2006 Waiter: "You Vultures!"
AKA M80 The Wolf
Marching With 6
2007 It’s Complicated Being a Wizard
Gold Magic
2007 Church Mouth
Oh Lord
Sun Brother
2008 Censored Colors
Lay Me Back Down
Colors
2009 The Satanic Satanist
People Say
Mornings
2009 The Majestic Majesty
The Sun (Acoustic)
Do You (Acoustic)
2010 American Ghetto
All My People
2011 In the Mountain in the Cloud
So American
Got It All (This Can’t Be Living Now)
2013 Evil Friends
Hip Hop Kids
Atomic Man
Smile
2017 Woodstock
Number One (featuring Richie Havens and Son Little)
Feel It Still
Noise Pollution (version A, vocal mix 1.3; featuring Mary Elizabeth Winstead and Zoe Manville)
2006 Failing Songs
Chains
The Failing Song
Planting Seeds
2008 Howling Songs
Something About Ghosts
Berlin & Bisenthal
I Name This Ship The Tragedy, Bless Her & All Who Sail With Her
2009 Failed Songs
South Canadian Sea
2011 The Broken Man
Oh How We Fell
Dust Flesh And Bones
If Anyone Tells Me “It’s Better To Have Loved And Lost Than To Never Have Loved At All” I Will Stab Them In The Face
2013 Only Myocardial Infarction Can Break Your Heart
The Right To Cry
Zugzwang
Αν μπορούσε κάποιος να κάνει κάτι ανάλογο με τον Sufjan Stevens να έχωνα την playlist στο κινητό θα του ήμουν ευγνώμων (μόνο το “carrie and lowell” έχω ακούσει-λιώσει).
edit Δεν εννοώ playlist στο youtube, μόνο τίτλοι τραγουδιών θα μου ήταν αρκετό.
δεν νομιζω να υπαρχει καποιος στο forum που εχει ακουσει 8 ή 21 δίσκους του Sufjan Stevens ωστε να κανει ποστ οπως λεει το θρεντ. Καλυτερα να ψαξεις καμια playlist σε spotify/youtube ή να αρχισεις να ακους προηγουμενους δισκους. Προσωπικα μου αρεσει πολυ το All Delighted People EP με το ομωνυμο, το The Owl and the Tanager και το Djohariah <3 αλλά και αυτο και το Illinois και το The Age of Adz ειναι πιο μεγαλειωδη και φαντασμαγορικα απο το Carrie and Lowell (που δεν μου αρεσει). Αν θελεις κατι ετσι ηρεμο και απογυμνωμενο, ισως η καλυτερη επιλογη να ειναι τα Χριστιανικά του.
Έχεις δίκιο ότι ζήτησα κάτι τρελό και απίθανο, θα δοκιμάσω όμως κάποιες λίστες στο youtube όπως έγραψες.
Πέρα από το Carrie and Lowell που ερωτεύτηκα την “γύμνια” του, δοκιμάζω τις τελευταίες 2 μέρες την συνεργασία του με Nico Muhly, Bryce Dessner και James McAlister, με τίτλο Planetarium (ένα διαστημικό ξερωγωτι project), προς το παρών δεν μου έκανε κλικ.
Θα πάω και στο Illinois γιατί έχω διαβάσει δεξιά-αριστερά ότι είναι το καλύτερο του.
Αυτό με τα χριστιανικά του δεν το έπιασα είναι η αλήθεια.
By the way ωραία η λίστα από Portugal. The man, την τσίμπησα
για Carolina Drama το δεχομαι γιατι ισως το Many Shades of Black να το εγραψε ο Benson και στους Dead Weather δεν εβαλα κομματια που δεν εχουν σημειωμενο τον White στην wikipedia αλλά για White Blood Cells επομενες επιλογες θα ειχα Fell in Love with a Girl, Little Room και Offend in Every Way
Less Talk, More Rock (1996)
…And We Thought Nation States Were a Bad Idea
Apparently, I’m a ‘P.C. Fascist’ (Because I Care About Both Human and Non-Human Animals)
Today’s Empires, Tomorrow’s Ashes (2001)
Back to the Motor League
Fuck the Border
Potemkin City Limits (2005)
A Speculative Fiction
Rock for Sustainable Capitalism
Supporting Caste (2009)
Dear Coach’s Corner
Without Love
Night Letters
Failed States (2012)
Note to Self
Unscripted Moment