Best Prog Metal Vocalist

Tου Graves ναι, το μπαντηλάκη με τίποτα :Ρ

Gildenlow, πολυδιάστατη φωνή, μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα…

Gildenlow και Tate._

Γιατί δεν έχει Geddy Lee στο πολλ??? :? :?

Δύο θεωρώ κορυφαίους:Geoff Tate,Geddy Lee:p

Tate :slight_smile:

H ψηφος πηγε στον Τate…

Ο Τate δεν ανήκει σε αυτό το poll, θα πρέπει να αντιμετωπίζει τις κορυφαίες φωνές όλων των ειδών…

Adler ψηφισα αν και θεωρω τον tate μεγαλυτερο ηξερα οτι θα ναι πρωτος οποτε δεν λεει.

Darth θεουλας που ανεφερε τον τραγουδιστη των Mayfair.

μην ακούσω τώρα ότι παίζανε progressive metal οι rush, θα το πάθω το εγκεφαλικό 8O :lol:

είναι πολλαπλών επιλογών το πολλ, μην περιορίζεστε (μέχρι να ψηφίσετε 3 at least :p)

Vegeterian Progressive Grindcore παίζαν.

Tate και Μπαντιλάκης, προφανώς.

Ο Δανιήλ ο Γκίλντενλόου και ο Μπαντι Λάκη. Aγαπημένες φωνάρες και οι δυο που έχουν τραγουδησει ύμνους.
Από κοντά και ο Tate.
=)

ΕΔΙΤ.
Υπολογίστε και από μια ψήφο παραπάνω σε Μπαντι Λάκη και Τατε, γιατί δεν ήξερα ότι μπορω να κλικάρω παραπάνω ονόματα και η ψηφος μου πήγε μόνο στον Δανιηλ. :slight_smile:

για να μη λέει και ο δυδε :stuck_out_tongue:

Tate, Gildenlow και Alder από 'δώ. Παντοτινές λατρείες.

Ο Tate είναι η πρώτη μούρη, ο Gildenlow ακολουθεί:!:

Με το λιγο που εχω ασχοληθει ψηφιζω Tate,Alder,Allen.

Παραδέχομαι ότι ο Tate είναι από τους καλύτερους γενικώς. Αλλά εγώ ψηφίζω Alder. Αδυναμίες είναι αυτές. Fates ρεεεεε…

οκ, η τελευταία φορά που ποστάρω για να σημειώσω ότι:

α) όταν ένα πολλ έχει κουτάκια αντί για τελίτσες, είναι μουλτιπλ
β) διαβάζουμε το πρώτο ποστ καμμιά φορά

γεια μας :smiley:

ψηφισα Russel γιατι ειναι η αδυναμια μου,αλλα απειρα ρισπεκτ στον Tate…μονο το γυρισμα στο the mission αρκει…

Και να σκεφτείς ότι το ήξερα. Όταν το θυμήθηκα, ήταν αργά. Αλλά μάλλον πάλι μόνο τον Ray θα ψήφιζα:)

θεωρώ μεγάλη παράλειψη να συζηταμε για τον καλυτερο prog metal vocalist χωρις την παρουσια των Steve Benito και Midnight-εκτος αν δε τους θεωρειτε καθαρο prog metal,πραγμα λανθασμενο κατα την αποψη μου