Best Prog Metal Vocalist

ναι, δεν τους έβαλα στο πολλ γιατί θα έπρεπε μετά να βάλω και άλλες πενήντα φωνές από u.s. prog power δυστυχώς…

o benito τουλάχιστον εμπίπτει στην κατηγορία πρόγκ αλλά χάνει σε ότι αφορά τον όγκο του έργου που έχει παρουσιάσει

έχεις δίκιο,δεν εχει μεγάλο(σε έκταση) έργο,αλλά είναι φωνάρα που ελάχιστοι φτάνουν στο μέταλ

καλά αυτό δεν το συζητάμε καν

Πολλες φωναρες στο πολλ, αλλα εφοσον υπαρχει το ονομα Tate δεν υπαρχει ανταγωνισμος :slight_smile:

ειμαι μεταξυ Tεϊτ & Λακι…αλλα φηφιζω Λακι γιατι σε πολλες φασεις η φωνη του ειναι “αλλου”.
Ρισπεκτα και στον Τεϊτ…
απλα ειπα να πω και να ψηφισω μονο εναν!

Τate μακραν…Ηθελα να ψηφισω και Alder, Baker, Khan αλλα δεν ηθελα να το ξεφτιλισω.

Δεν έχω δει τι έχει βγάλει το πολλ ως τώρα αλλά θα ψηφίσω Tate και θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν δεν είναι μπροστά με διαφορά…

Αν και ήθελα να ψηφίσω Tate κάτι μέσα μου,μου έλεγε να ψηφίσω Ray Alder και το έκανα!.Από κοντά Lackey και Daniel Gildenlöw .

Αντικειμενικα, εννοειται Tate και Αllen.
Υποκειμενικα (το τελευταιο χρονο εχω χαθει πληρως στη μεγαλοσυνη των Shadow Gallery), Baker :smiley:

Δεν ειναι και για γελια, παντως…

Ναι οκ, παει εφυγε. Οι SG μου χαριζουν προτογνωρα αισθηματα (για παραδειγμα, απολυτο χασιμο στα solo του Manhunt και απολυτη ζεστασια στα φωνητικα του Comfort Me ), οποτε αν σκεφτομαι καθε φορα οτι εχει πεθανει (απο λογους υγειας, δηλαδη δεν τον σκοτωσε και κανεις για να καταριεμαι), ενταξει ρε φιλε, αν ειναι να παω να μεινω σε κανα τροχοσπιτο στην Alaska.

Με αυτη τη λογικη, οποτε ζουμε καποια στιγμη νικης και ακουμε/τραγουδαμε το We are the champions, Να σκυβουμε το κεφαλι και να κλαιμε;

Ok με νικησες. Σηκωνω τα χερια ψηλα!!!:stuck_out_tongue:

No hard feelings man :wink:

Here we are, we’re the band, we got your marching orders
It’s in the music and the words that we sing
Sing along, sing out loud, and you’ll join the answer
We will rock with the thunder of a thousand mighty horses

η

It’s just a matter of time 'til new horizons will unfold
Tearing down the walls between us
Resurrect this poisoned world
"Fore the hopes and dreams of all the land are blown into the sky
There are things worth more than money
You got to learn to hold them high
I believe - I believe

Πως γινεται μετα απο αυτα τα ακουσματα, να μην αισθανεσαι τονους ευφοριας; :wink:

Ααααχ πανελλήνιες 2005. Άκουγα το κομμάτι κάμποσες φορές πριν πάω να δώσω κάθε μάθημα γιατί μου έφτιαχνε τη διάθεση αυτό το ρεφραίν.

Και αφου σου φτιαχνει τοσο πολυ τη διαθεση, αλλο τοσο σε χαλαει και σε κανει να κλαις μεσα σου, που δεν προκειται ποτε να δεις (εστω απο βιντεο) να στρεφουν το μικροφωνο στο κοινο και να τραγουδανε ολοι μαζι…

Daniel…

__Γυναίκες…

__lOL! ok-ok! για πλάκα το είπα :smiley: επειδή είναι ΣΤΑΝΤΑΡ επιλογή στο γυναικείο φύλο ο αγαπητός Δανιήλ. :smiley:

__Σοβαρά τώρα, δεν τον υποτιμώ καθόλου, είναι φανταστικός τραγουδιστής και ερμηνευτής, με τεράστια έκταση και μοναδική φωνή -στέκεται άνετα δίπλα σε όλα αυτά τα “ιερά τέρατα” και άνετα θα μπορούσε κάποιος να πει “με υποκειμενικά κριτήρια, ψηφίζω Daniel” (μιας και με αντικειμενικά κριτήρια… είναι αδύνατο να ξεχωρίσεις εύκολα κάποιον ως ξεκάθαρα πρώτο απ’ αυτούς τους ΕΞΑΙΡΕΤΟΥΣ τραγουδιστές) 8)

Ο Geoff Tate, απιστευτη φωνη, σε μαγευει, σε πωρωνει. Εχει τρομερη επιβλητικοτητα η φωνη του, τα ‘‘ψηλα’’ φωνητικα του απλα δεν παιζονται.:bow2:

Ντάξει ρε παιδί μου, όταν βλέπεις κάτι το προφανές δεν μπορείς να σταθείς μόνο σ’αυτό που ακούς, αλλά και στην εικόνα… και στην περίπτωση του Daniel μιλάμε για εξαιρετικό συνδυασμό εικόνας και ήχου

Π.χ. βλέπεις και ακούς Beyonce, δεν μπορείς να πεις μόνο για την εξαιρετική φωνή της… άνετα και λογικά σου αρέσει και η εικόνα της…

είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι ΠΑΚΕΤΟ ρε παιδί μου… έχουν πολλά πράγματα να εκτιμήσεις…