Best Prog Metal Vocalist

Aν και πάω άπειρα τον Daniel Gildenlöw, ο Tate είναι ο θέος βοκαλίστας του prog, δεν δίνω ψήφο σε κανέναν άλλο.

Ρε ποιοι αρκουδεηδες ψηφισαν τον Λαμπρι??:lol::lol::stuck_out_tongue:
Εγω εδωσα ψηφω στον D.C Cooper οχι σαν καλυτερο αλλα σαν αγαπημενο.
Μου την σηκωνει καγκελο την τριχα

bilzzoras, chatzi, Davidian, Epitaph, keimis, Metalo89, necromayhem, nikatapi, otinane, Outshined, patatesftw, White Zombie

ε πατατας και οτι να’ναι…λογικο :stuck_out_tongue:

Εγώ δεν ψήφισα Λαμπρί …

Είμαι όμως Ντανιελίτσα και ψήφισα ΝΤΑΝΙΕΛ:hippy:

__Unburnt, tα emoticons /φατσούλες (μαζί με τα σχόλια) που βάζεις είναι όλα τα λεφτά, χαχα!:lol:

__Ναι, συμφωνώ για τον Daniel, πέραν της φωνής, είναι γενικότερα ευλογημένος. Και δεν είναι μόνο το ότι είναι πολύ ομορφος εξωτερικά, αλλά βγάζει και μία εσωτερική ομορφιά /γοητεία. Και φυσικά βγάζει μία απίστευτη ομορφιά μέσα από τους στοίχους τους και τη μουσική του.

__Και στο κάτω-κάτω, προτιμώ/τιμή σας να λυσσάτε με τον Daniel παρά με κάτι αταλαντους σκυλο-ποπ “καλλιτέχνες”… :lol: 8)

__Τώρα για Tate… ok, αν κάποιος μου έβαζε ένα πιστόλι στο κεφάλι και μου έλεγε “πες έναν τώρα”, ΑΝ έκρινα από περιόδους και ΑΣΧΕΤΑ με το πώς τα καταφέρνει τώρα, αυτός θα ήταν ο ένας! Για την ΜΟΝΑΔΙΚΗ φωνή του, για το πάθος τους, τη θεατρικότητά (που ποτέ δεν ήταν πάνω από το μέτρο), την ποιότητα της φωνής του (ως “δώρο”/φυσικό ταλέντο), τη δουλειά πάνω στη φωνή του, τους στοίχους του, το ηχόχρωμα και τα ηχεία του, την εκφραστικότητά της, τον έλεγχο, την τεράστεια έκταση, την ομοιογένεια της έκτασης της, την άρθρωση, το προνανσιέσιον, τις επιλογές στις μελωδικές γραμμές-μελωδίες, τις ιδέες του, την επιδραστικότητά και τους νεωτερισμούς του, τη δύναμή της, τη ζεστασιά της, τα περάσματα και την εκρηκτικότητά της… και σίγουρα κάτι ξεχνάω…

__Αλλά θέλω να πω, πως αν ήταν να κρίνω με τα ίδια κριτήρια και του άλλους (“ΑΣΧΕΤΑ με το πώς τα καταφέρνει τώρα”), ο Λαμπρούκος θα ήταν “αντικειμενικά” ΠΟΛΥ ψηλά στη λίστα, για ΠΟΛΛΟΥΣ από τους παραπάνω λόγους… :wink:

~ Geoff Tate
~ Buddy Lackey
~ Roy Khan (επί Conception)

επίσης, Mariusz Duda καταπληκτικός από τους σχετικά καινούριους.

Tate όμως αβλεπέστατα αν τίθεται ζήτημα μόνο για έναν.

Geoff Tate (τα παλια τα χρονια ομως εποχης promised land operation mindcrime)
και Alder αγαπη.

Θα πρωτοτυπήσω! Geoff Tate, Ray Alder, Daniel Gildenlow.

FAIL

Ra-y A-lder οέ οέ οέ, οέ οέ οέ, οέ οέ οέ…

Tραγουδιέται στους ρυθμούς του “Χεν Τεν Κάτε οέ οέ οέ…”

Πρώτη φορά γράφω στο forum και δεν ξέρω γιατί δεν υπάρχει στις επιλογές ο κύριος Mariusz Duda από riverside…

Καλώς σε βρήκαμε. Στη θέση ποιανού πιστεύεις ότι θα έπρεπε να μπει;

Εγώ ξέρω γιατί δεν υπάρχει, αλλά δεν το γράφω. 8)

Buddy…ο Mariusz είναι τώρα για το progressive ότι ήταν τότε ο Buddy για το prog…μόνο που ο ένας δεν είχε την ευκαιρία να πάρει τα credits που του αναλογούν…

Ναι αλλά εδώ μιλάμε για prog όπως βλέπεις και στον τίτλο, όχι για progressive.

Η ουσία είναι στην ταμπέλα η στον ήχο???οι riverside δηλαδή παίζουν άλλο είδος διαφορετικό από τους fates warning???

E τι να σου πω ρε φίλε, εσύ συνδύασες duda-progressive και buddy-prog, εγώ σου φταίω τώρα?

Θα τ’ ακούσουμε κιόλας στο τέλος. #-o

Geoff Tate

Καλά πάντως αν βάζεις τον Ray,τον Buddy κλπ προφανώς θα πρεπει να συμπεριλάβεις μέσα τον τραγουδιστη των riverside…αν είναι τόσο διαφορετικός ο ήχος να το παραδεχτώ ότι κάνω λάθος(αυτό περί prog και progressive)

γιατι κοροιδευετε la brie πριν μερικες σελιδες ρε?