Μπράβο jiopas για το Cactus μιλάμε για τον ορισμό του HARD rocking blues,δισκάρα,βρωμιά,δύναμη,τα πάντα όλα να πούμε!!!
Όλα πάντως πολύ καλές προτάσεις.
γενικα παιζει τελικα πολυ πραγμα.
Αν και θα συμφωνησω οτι το θεμα της “ταμπελας” ειναι περισσοτερο η “κινητηρια δυναμη” για να ψαχτει ο ευρυτερος ηχος.
Πολύ ωραίο θρεντ ( αν και συμφωνώ και εγώ περί πρώτο-μέταλ:P). Ψήφισα Jerusalem αν και οι αγαπημένοι μου από αυτά τα γκρουπ που έχουν αναφερθεί εδώ είναι οι Iron Claw.
Aπό τα χαρακτηριστικά συγκροτήματα proto-metal,με σαφής επιρροές από Black Sabbath αλλά και ολίγον Jethro Tull…!Ο συγκεκριμένος δίσκος έχει κομμάτια που έγραψαν κάπου στο 1971 και τα έπαιζαν live τότε,αλλά τα ηχογράφησαν σε studio 1η φορά το 1997!!
Eνδεικτικά
Ρε ντάξει, σόρι αλλά το χετε ξεφτιλίσει το πράγμα. Message ο ένας, Lucifer Was ο άλλος, γκρουπάρες δε λέω αλλά μήπως να μπουν και οι Yardbirds σιγά σιγά ξέρω γω, ή τα τελευταία των Beatles; Ο Jimi Hendrix μήπως;
Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΕΛΗ 60’S-ΑΡΧΕΣ 70’S”
Και εσύ ειδικά Gracchus θα εκτιμήσεις αυτό αν δεν το ξέρεις ήδη και αν και δεν έχει θέση εδώ μέσα αλλά σχετίζεται με το stoner γενικότερα κατά κάποιον τρόπο…