Best proto-stoner albums

Ντάξει οι November έχουν κάααααπως μεγαλύτερη σχέση με το θρεντ… και θεοί γενικώς βέβαια ως γνωστόν.

Το άλλο του Donovan το χουν διασκευάσει (κατά κάποιο τρόπο) οι Trouble στον ομώνυμο δίσκο ή μου φάνηκε;

Για μενα εδω χωρανε και οι δυο πρωτοι δισκοι των Trapeze με τα βαρια riffs τους!!!

Aυτο το επος ειναι που πραγματικα θεριζει με τον ογκο των κιθαρων και το riff!!!

Aλλα και αυτο

Ενδιαφέρουσα περίπτωση power trio με heavy ήχο οι Δανοί [B]Icecross [/B] με τον ένα και μοναδικό τους δίσκο απ το 1973,με χαρούμενο εξώφυλλο και όλα τα συναφή…

Δείγμα δωρεάν…

Α γειά σου :thumbup:

http://www.youtube.com/v/QWSQOLo1dqk&fs=1&source=uds&autoplay=1

βαρυ χαρμανι

#-oκοιτα να δεις μαστορε…
Ο καθενας, οπως τη βρισκει…:wink:
και οπως τα κρινει με τις δικες του επιρροες.8)
Εδω εσυ θελεις ντουμαδικη μπαντα οπως οι Τραμπλ, να χαρακτηριστουν πρωτο-στονερ, τα παραπανω σε χαλασαν?ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΜΜΕΣΩΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΝΤΕΜΕΚ ΤΡΟΥΙΛΑΣ[-X
γιεγε, ε γιεγε…
'μας πεις κιολα:!:
σ’αστειος ρε…ΑΣΤΕΙΟΣ.:!:
και ανιωθος:!:
και φανμποϋς.:!:

Λουπ, γαμησε ο Σουπερνοτ!

ΣΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΜΠΑΜΠΩ!

πσ ΚΑΙ ΕΛΙΤΙΣΤΗΣ.

Μεγαθεριέ πάλι σουρωμένος είσαι ρε; Το “θαμπζαπ” στο λινκ από Trouble του hopeto δεν ήταν σε φάση “επιτέλους κάτι που ταιριάζει στο θρεντ” μωρέ άνθρωπε, ήμαρτον, ααααν κοιτάξεις ακριβώς από πάνω θα δεις ότι απλά με βοήθησε να θυμηθώ σε ποιό κομμάτι τους οι Trouble έχουν πάρει το ρεφραίν από το Atlantis του Donovan! Επίσης είπα και πριν ότι μουσικά δε με χαλάει τίποτα, αλλά πέραν από τον fail, για μένα, τίτλο του θρεντ, μέχρι ενός σημείου ήταν για ένα συγκεκριμένο πράγμα, δηλαδή

Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι οι Message π.χ. που είναι καρφί progrock έχουν σχέση μ’ αυτό το πράγμα, πάσο.

Τέλος αυτό το “ο καθένας όπως τα κρίνει με τις δικές του επιρροές” είναι μέγιστη απάτη, εκτός αν μπορώ κι εγώ να πω ότι οι Morbid Angel παίζουν epic doom metal επειδή “εντάξει, τους κρίνω με βάση αυτά που γουστάρω και ακούω ξέρω γω”.

Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε τι ακριβώς λέει ο τίτλος του thread; Δεν θέλω να γράφω συνέχεια τα ίδια…Αν θέλει κάποιος ας ανοίξει άλλο τόπικ με τον τίτλο που τον αντιπροσωπεύει, για να ποστάρονται και τα αντίστοιχα γκρουπ.

Γρακχε,γιατι καθε φορα που ποσταρουμε μια μπαντα εδω θα πρεπει να εχουμε το φοβο αν θα το δεχθει η επιτροπη?(δλδ [B]εσυ[/B]!)

Ξέρω γω; Δύο πιθανοί λόγοι:

1. Είστε φοβητσιάρηδες
  2. Βαριέστε/δε μπορείτε/δε θέλετε να συζητάτε για ΜΟΥΣΙΚΗ σ’ ένα ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Αν τελειώσαμε με την πλακίτσα, πες μου τί λέω που βρίσκεις παράλογο.

Θεωρω οτι εχεις παρει πολυ πατριωτικα το ρολο να υπερασπιστεις την ταμπελα σου,κατι που για μενα ειναι αχρειαστο και ασκοπο.
Θα πω κατι που ξαναεγραψα:με τον ορο proto-stoner οπως και με το proto-metal,εγω διαφωνω,διοτι γαι μενα ξαναλεω στα ‘70’s παιχτηκε rock και στα’80’s metal.Ολα τα αλλα ειναι ταμπελες απο κριτικους μουσικης κατοπιν εορτης.
Πρωτα γουσταρε ο κοσμος stoner,δλδ μουσικο ειδος που κατεληξε να ειναι ενας συναγωνισμος παρα πολλων groups για το ποιο κλεβει καλυτερα τους Black Sabbath,και μετα μπηκαν ταμπελες τυπου proto-stoner.
Τωρα το να ποσταρεις συνεχως κατω απο καθε αποψη αλλου χρηστη με στυλ:’‘Aυτο το δεχομαι,αυτο οχι’’ το θεωρω λιγο ανωφελο!:slight_smile:

Και το να ξεφυγει το thread και να γινει thread οπου ο καθενας ποσταρει αγαπημενες 70’s μπαντες ηταν λιγο-πολυ αναμενομενο για μενα,διοτι ο καθενας αντιλαμβανεται τη μουσικη με τον’‘δικο’’ του τροπο!

Καλά λοιπόν, αφού δε σας πειράζει αυτός ο ανεγκέφαλος σχετικισμός, κι εγώ δεν ξανασχολιάζω τίποτα εδώ μέσα. Σόρι για την “αναστάτωση” παίδες :bye:

Παιδια συγνωμη αλλα πραγματικα αυτη την στιγμη τρωγεστε με τα ρουχα σας.Μεχρι τωρα ολοι εχουν ποσταρει συγκροτηματα που παιζουν heavy-psych-prog,με ολιγον kraut και μουσταρδα.Ο ενας το λεει proto-metal ο αλλος proto-stoner και αλλος proto-μαστορας,η ουσια ειναι οτι εχουν κοινες μουσικες ριζες.
Εαν τωρα καποιος ειχε ποσταρει συγκροτηματα του στυλ Shocking Blue τοτε θα ταν εκτος θεματος.Εγω λεω για να μαστε ολοι χαπι ας κανουμε μια παραγγελια σε εναν μοντ και να το αλλαξει το θρεντ σε Heavy-psych rock albums late 60s-early 70s,μετα να σβηστουν τα ασχετα μηνυματα(οπως και το δικο μου)και να μεινουν μονο τα ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ που εχουν ποσταριστει.
Ειναι κριμα να χαθει αυτο το θρεντ.

Φιλε, Μπαμπω, ειναι ο καπνος ρε συ…Μαζευα ελιες εδω και 8 μερες και τωρα καιω τα υπολοιπα και μαλλον την εχω ακουσει!:stuck_out_tongue:
ΝΤΑΞ…μη τρελλαινεσαι.Ειναι και προγκ οι συγκεκριμενοι…Αν θυμαμαι καλα το ποσταρα μαζι με λινκ για ενα κομματι (?) .Τεσπα.
Μην εισαι ρε τελικος στα λεγομενα σου.:stuck_out_tongue:
Εμενα το ενα κομματι εκεινο μου θύμισε το ιδιωμα.Εσυ δεν θεωρεις οτι εχουν σχεση.
ΣΤΑ @@ και των 2 μας.
Δεν μπορω να το ξεκανω το ποστ.
Οποτε στοπ ιτ μαν.Την αλλη φορα θα σου τα στελνω για εγκριση,μπας και νιωσω τι λες…:lol:

Διχως  ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ
                                                                                        ΧΧΧ

<3<3<3

οντοπικ, μανο σαγαπω αλλα σκασε
μην χαλατε το τοπικ του μηνα με τις χαμερικης προελευσεως ταμπελο-εμμονες!
και μενα ο τιτλος με τραβηξε εδω παντως, αμα εβλεπα προτο-μεταλ και προτο-προπο-σουπερ κυριακη δεν θα ασχολιομουνα

Εσύ δεν πιάνεσαι ρε, είσαι γνωστή αδερφάρα,

This topic needs to be rejuvenated

Ρε 'σεις,το μόνο που κάνει ο Γράκχος με τη διαφωνία του είναι να δίνει αφορμή για συζήτηση.Κανείς δεν σας κρίνει,αρχίστε κουβεντούλα!
Πηγαίνετε λοιπόν όλοι μαζί στο 1:20 και κάνετε headbanging με τη ριφάρα!

:hippy:

Πολλοί χάσατε την ουσία δυστυχώς…το έκανα κυρίως για να προσελκύσω άτομα που ακούν stoner rock/stoner metal, για να εκτιμήσουν 70’ς album που θα γουστάρουν λόγω ήχου και ποιότητας. Δεν περίμενα ότι θα υπάρξει τέτοιο ολοκαύτωμα διαφωνίας εδώ μέσα.