Με τέτοιες κομματάρες ο,τι και να επιλέξει κανείς θα είναι σχετικό…
Stargazer ftw, παρά ταύτα…
lady evil, die young…αντε κ το heaven and hell για την τιμη των οπλων.
Δεν εχεις ακουσει ποτε Rainbow ετσι;;;
ναι εχω ακουσει αλλα για καποιον ακαθοριστο λογο αυτα μ εχουν μεινει.ειδικα το lady evil ειναι μες στα αγαπημενα μ τραγουδια.
με εψησες ομως για αυτο θα προσθεσω catch the rainbow.αιωνες ειχα να το ακουσω…
δεν ειμαι τοσο φαν του Dio, αλλα απο το περασμα του στους Sabbath, μ’ αρεσει το Falling off the edge of the world
Πωωω αυτο ειναι δυσκολο:-k…αnyway το don’t talk to strangers μαλλον(υπερτελειο)
Αλλα βεβαια υπαρχουν κ αλησμονητα του τυπου http://www.youtube.com/watch?v=kmbuHKuyDRc&feature=related
αυτα ειναι!
Παρα, παρα πολυ δυσκολο να επιλεξω μονο ενα… Δεν μπορω, απλα δεν γινεται… Αν επιλεξω καποια θα ειναι το Stargazer, το Heaven And Hell, το Die Young, το Neon Knights, το Holy Diver και το Don’t Talk To Strangers… Περαιτερω επιλογη δεν μπορω να κανω, θα το σκεφτω ομως… Ειναι ολα απλα και σταρατα :bow2::bow2::respect:
δε νομιζω οτι υπαρχει τελειοτερο τραγουδι απο το [SIZE=“5”]STARGAZER[/SIZE] στη heavy/rock μουσικη.
υποστηριζω ακραδαντα rainbow in the dark
Πρέπει να έχω πει το Catch the rainbow αλλά αυτή την περίοδο…
This is your life
προτημαμε το βιντεο απο τον δικο μας kangoura
[B]
This is your life - Ronnie James Dio R.I.P. [/B]
stargazer,τι να λεμε τωρα!!!
Από το poll το Rainbow In The Dark και Holy Diver μαζί με τα All the fools sailed away, Last in Line, Dont talk to strangers, Hungry for Heaven, και Temple of the King…
Αν και τρομερα δυσκολο και ζοριστηκα πολυ θα ψηφισω Stargazer τελικα, με τα Holy Diver, Heaven And Hell και Die Young να ειναι κοντα… Αλλα νομιζω οτι το Stargazer ειναι το μεγαλυτερο [SIZE=“4”]ΕΠΟΣ[/SIZE] που τραγουδησε αυτη η[SIZE=“4”] ΜΑΓΙΚΗ ΦΩΝΑΡΑ[/SIZE]… Με ανατριχιαζει καθε φορα που το ακουω και ενα ονειρο ζωης που δεν θα πραγματοποιηθει ποτε ηταν να το ακουσω live απο τον [SIZE=“4”]ΘΕΟ[/SIZE]… Θα λυγιζα και παιζει να εκλαιγα απο συγκινηση… Δυστυχως αυτο δεν θα γινει ποτε, αλλα θα το ακουω σε ολη μου την ζωη και θα μου προκαλει παντα αυτο το μοναδικο εξυψωτικο συναισθημα, οπως την πρωτη φορα…
[I][B]Where is your star?
Is it far, is it far, is it far?
When do we leave?
I believe, yes, I believe
In the heat and the rain
With whips and chains
To see him fly
So many die
We build a tower of stone
With our flesh and bone
Just to see him fly
But don’t know why
Now where do we go?[/B][/I]
DIO, θα ζεις για παντα στις καρδιες μας…
Holy Diver.
Το πρώτο Rock/Metal κομμάτι που άκουσα και αγάπησα.
rainbow in the dark … το οποιο παρεπιπτοντως ‘επηρεασε’ αργοτερα το 'λιωμενο παγωτο ’ πως το λενε …
stargazer παιδια!!!μοναδικο!!!
Stargazer νομίζω πως το λεξιλόγιο μου είναι πολύ φτωχό για να περιγράψω με λόγια πως ένιωσα όταν το πρωτοάκουσα και φυσικά κάθε φορά που το ακούω. Riffs, solo, VOCALS, lyrics… τα πάντα όλα σε λέω!!!
ενα απο τα καλυτερα τραγουδια του DIO ειναι και το all the fools sailed away…απο τις ωραιoτερες metal ballads που εχουν γραφτει…
για μενα ισως το καλυτερο της προσωπικης του καριερας…
αν εκανα μια δικη μου λιστα με τα 10 καλυτερα του (που ειναι πολυ δυσκολο και αλλαζει και συχνα) με τυχαια σειρα και αρκετα αντιπροσωπευτικα…
gates of babylon(rainbow)…
heaven and hell(black sabbath)…
children of the sea(black sabbath)…
all the fools sailed away(DIO)
the sign of the southern cross(black sabbath)
a light in the black(rainbow)
the temple of the king(rainbow)
don’t talk to strangers(DIO)
stargazer(rainbow)
over and over(black sabbath)