Kανονισε battle μαζι του.Ο χαμμενος εννοειται οτι πληρωνει
Εγώ με ένα από εκεί είμαι κομπλέ πάντως
1.Μιλαμε για ανθρωπο παντα ετσι?
2.Αν ναι, δωστου συγχαρητήρια:D
Ξερετε οτι αυτα τα 2 ποστ εδωσαν το δικαιωμα στη φωνη μεσα στο κεφαλι μου να λεει “πρεπει να φας κ εσυ απο εκει!”; Πρεπει να δοκιμασω απο εκει ασαπ!
Πρέπει οπωσδήποτε…αφού φύγεις από εκεί θα δώσεις νέο νόημα στη λέξη σουβλάκι
Αυτο στο Ν.Ηρακλειο που λετε , μονο απο ποσοτητα λεει, απο ποιοτητα :thumbdown:
2 γιγας ειχα φαει απο εκει και ημουν μια χαρα
Απο πειραια που μενω I[/I] εχουμε πολυ ωραια πραγματα στα : δροσοπηγη I[/I] , ηλιας (στην ζεας “αναφερθηκε κατι ποστ πισω”) , ο μαγος της γευσης I [/I]
τιμια μαγαζια ειναι και τα : γρηγορο , πολυ γυρος…
Τωρα που θα ανεβω! Κυψελη κανει ντελιβερι;;
Κι απο ποιοτητα καλο ειναι, εχει ωραιο κοτοπουλο.Εχω να φαω κανα χρονο και κατι βεβαια
Δεν ξέρω, εγώ από’κει 2 κανονικά τρώω
Το κρέας μπορεί να’ναι κι απ’τον κώλο του Κάρτμαν …
Βαζει πολύ πατατα ομως και στουμπωνεις…
Ε καλα ρε…αυτο ειναι στανταρ! Οι παντες βαζουν μισο τελαρο πατατες μεσα στο σουβλακι…
Τί λες μωρέ, από πότε.
Ίσα ίσα που αυτή είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μαλακία με τον αθηναϊκό γύρο. Σου βάζει ο μούργος 4-5 πατάτες ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ και νομίζει ότι καθάρισε. ΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΠΑΤΑΤΑ ΡΕ ΓΥΦΤΟΥΛΑ!
Για την ιστορία, η μεγαλύτερη μαλακία με τον αθηναϊκό γύρο είναι αυτή η ροζ σως/χημικό απόβλητο που βάζουν οι περισσότεροι. Μπλιααααααχ!
Σως και σουβλάκι = άτοπο. Μάθετε να τρώτε ρε. Γκέηδες.
Εμένα μ’αρέκει αυτό.:-s
@για τους από πάνω που λένε για τον Πολύγευστο στο Ηράκλειο:
Κάποια περίοδο πήγαινα πολύ συχνά για σουβλάκι εκεί,αλλά μετά ανακάλυψα ότι η ποιότητα είναι αίσχος.Άμα κάποιος θέλει καλό σουβλάκι στο Ν.Ηράκλειο,καλύτερα να πάει στο Χάνι ή στα Αγγελάκια.
Αφού μένεις Πειραιά (γεια σου γείτονα) να ξεκουνηθείς λίγο να πας προς Νίκαια και να φας από Lux να πάθεις.
Ο Ηλίας (Centro?) έχει απίστευτο κοτόπουλο, ρισπέκτ.
τα favorites αλλάζουν με τον καιρό. γιά γύρο κοτόπουλο προτιμώ το Χάνι του Σταύρου στη Λαμπρινή. εντυπωσιακή είναι η βελτίωση του γύρου του Σάββα στα Εξάρχεια. πίτα μπιφτέκι προτιμώ από το Αυθεντικό στον Ασπρόπυργο το οποίο έχει και καλό κοτομπέικον. Το Πολύγευστο (Ν.Ηράκλειο και Λ.Κύμης) κάνει αξιοπρεπή σουβλάκια και το μέγεθος είναι εντυπωσιακό επίσης.
και να μην ξεχάσω και τον θρυλικό Σταύρο στην Πλατεία Μέμου στον Κορυδαλλό. πίτα κεμπαπ με σάλτσα.
Speaks the truth.
Επίσης η πίτα με σουτζούκι (+ντομάτα, μπόλικο κρεμμυδι κ λίγο τζατζίκι) μετράει ΑΣΧΗΜΑ!
Παντως το καλυτερο ‘κεντρικο’ παραμενουν τα αγραφα με διαφορα για μενα!!!
Α, ένα ωραίο θρεντ.
Λόγω προβλημάτων με τον χώρο της κουζίνας σπάνια κάθομαι να μαγειρέψω (μέχρι την μετακόμιση, χα!), οπότε και έχω εξετάσει τα σουβλατζίδικα των εξαρχείων. Άγραφα μόνο για πίτα με σουβλάκι μόνο και θα του πείτε “μουστάρδα-πατάτα-σως” μόνο. Σε περίπτωση ΜΟΝΟ που είναι κλειστά (δηλαδή Κυριακές), θα φάτε μόνο το ίδιο στον Αχιλλέα, 20 βήματα πιο κάτω. Τα υπόλοιπα είναι σχεδόν σκατά.
Και εγώ Βεργίνα και Άγραφα κυρίως, τον τελευταίο καιρό. Παλιότερα πήγαινα Σάββα αλλά κάτι με χάλαγε και σταμάτησα αλλά αν λέτε ότι βελτιώθηκε θα του δώσω μια τελευταία ευκαιρία…Για Κάββουρα ούτε συζήτηση…από μακριά και αγαπημένοι…