Ισχύει! Πολύ καλό και καθαρό επίσης
Και το Centro στον Πειριαια, για ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ μεριδες, σε πολυ φοιτητικες τιμες, και ακομα πιο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ τυψεις.
Πέραν της κλασικής αξίας Posto στο Μαρούσι, ο Κάνδαυλος στον Κεραμεικό ομολογώ έχει εξαιρετικά μεγάλα και εξαιρετικά γευστικά σουβλάκια… μιαμμμ
[FONT=“Comic Sans MS”]δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω συν-καμένε φίλε μου.Απλά απίστευτο.[/FONT]
Αν εννοεις αυτο που σου ειχα δειξει τοτε, που βρισκεται αναμεσα στις 2 εξοδους του μετρο, μεγαλα μεν, αγευστα δε.
Ειδικα ο γυρος ειναι πολυ ουδετερος στην γευση
Και πού είναι το καλό σε αυτό?
Έτσι κι έτσι.
Αλάδωτες πίτες δυστυχώς…
βασικά γι αυτό μου αρέσει καθώς τις θέλω αλάδωτες, και σπάνια βρίσκω σε άλλα.
Τις πιο πολλές φορές τις έχουν έτοιμες και αναγκαστικά τις τρώω στην μάπα λαδωμένες.
Now playing: How Like a Winter - A Flower that Sears in Silence
via FoxyTunes
Αν θες αλαδωτη, απλα το ζητας πιο πριν ρε
Τελευταία φορά που πήγα ήταν απολαυστικά, πραγματικά. Άσε που δε μπορώ τα πολλά λάδια στις πίτες. (ποιός ζητάει απο πριν τώρα, πφφ :P)
Εξαιρετικός ο Κάνδαυλος.
Αλλά γενικά τα ‘χουμε πει, κορυφή είναι τ’ αναμμένα κάρβουνα στην Κάνιγγος.
Είναι πάνω από τον μέσο όρο, αλλά όχι και κορυφή.
Αλάδωτη πίτα is gay
Αν δεν είναι ποτισμένη με τουλάχιστον έναν τόνο κηροζίνη εικοσαετίας δεν το’φχαριστιέσαι ρε.
Επίσης δεν το’φχαριστιέσαι αν το κρέας δεν έχει αρκετή βρωμιά ώστε να σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είναι αδέσποτη γάτα ορ σάμθινγκ
δε μπορώ να τρώω σουβλάκι καθισμένος στο παγκάκι και να προσέχω ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ μη λερωθώ. αφήνοντας την αλάδωτη απόξω, η καλύτερη πίτα είναι αυτή που χει περιποιηθεί με βουτυράκι, άσχετα αν δεν ξέρω κανέναν να την κάνει. εγώ έτσι τις φτιάχνω σπίτι πάντως :p.
μερακλή μου εσυ!
φλώρε
Σας το ξανά λέω…χειροποίητο σουβλάκι στις Σέρρες…σκέτη καύλα:):!:
Από ‘‘Το Μαγκαλάκι Του Μάγκα Λάκη’’!!!
στειλε μου ενα εδω στον Πειραια να δοκιμασω…
κατι προς ηγουμενιτσα ξερει κανεις?:-k:oops:
Στον Πειραιά μένω κιεγώ…αλλά πάω πολύ συχνά στις Σέρρες:):!:
εεε παρε με μαζι σου τι να σου πω