Best SOUVLAKI εν Αθήναις και στην Ελλάδα γενικότερα

Πειτε ρε μερακληδες κανα καλο σουβλατζιδικο στην Καλλιθεα να την ταρατσιαζουμε και εμεις οι ξενιτεμενοι

Το ideal ισως να είναι και το χειρότερο στη N. Φιλαδέλφεια. Το είχει κλείσει το υγειονομικό πριν κανα-δυό χρόνια γιατί είχε σάπια κρέατα. Επίσης η μισή Φιλαδέλφεια το κράζει γιατί ήταν το πρώτο μαγαζί που είχε κινηθεί κατά του νέου γηπέδου γιατί αν το έκαναν με μαγαζιά και τέτοια θα έχανε πελατεία.
Ον τόπικ τωρα, καλό σουβλάκι στη Φιλαδέλφεια έχει το “Μακεδονία” που είναι ακριβώς δίπλα στο ιδεαλ, το “Πας γυρευοντας” στην πλατεία και το διαχρονικό “Δωδώνη” που είναι παρακμιακό αλλά πεντανόστιμο. Γαμάτο σουβλάκι κάνει επίσης και ο “καλύτερος” στις Σέρρες.

Καλλιθέα αν θέλεις απλά να γεμίσεις στομάχι υπάρχει ο Δημητράκης(Θησέως λίγο μετά το ύψος της Σκρα, ένα μικρό δίπλα στην Πίτα του Παππού, θα το δεις)με κάτι τούμπανα πράγματα. Για πιο σωστό σουβλάκι εγώ τελευταία παίρνω πολύ απ’ τον Γορίλλα(:p) που είναι στην Σκίπη(ο δρόμος που ξεκινάει ακριβώς απέναντι από την Σκρα, από την κάτω μεριά της Θησέως δλδ, δύο τετράγωνα πιο κάτω) και έχει φοβερό καλαμάκι. Και υπάρχει και για μπιφτέκι η κλασική αξια του Σταύρου στην Δαβάκη, παραδοσιακή φάση με πίτα πάνω στο μπιφτέκι ή καλαμάκι και όλα μαζί στην σχάρα, τύλιγμα με ντοματούλα αν θυμάμαι καλά και μπόλικη καυτερή πάπρικα, όνειρο αλλά είναι σχεδόν μπουκιές τα σουβλάκια του και δεν είναι ανοιχτός και το βράδυ. :frowning:

σοβαρα ?? εγω αποτι θυμαμαι πριν απο 4-5 χρονια πο ετρωγα ηταν σουπερ, καθολου ασχημη μυρωδια, ουτε στο μαγαζι αλλα ουτε και στο σουβλακι σου, ηταν οτι πρεπει ( οτι επρεπε)

thumbs up

επίσης κάποτε πρέπει να σταματήσει το ανέκδοτο με τα “φοβερά σουβλάκια Λιβαδειάς”, γελάνε και οι πέτρες

απ’αύριο καλύτερος, σήμερα τιμήσαμε 4 new york γίγας \μ/

Δεν ήταν θέμα ασχημης μυρωδιάς. Το θέμα ήταν ότι όσες φορές ετρωγα απο κει (λίγες ευτυχώς) με πήγαινε σερπαντίνα:p Κάποτε ήταν καλό. Μετά που άρχισε να μαζεύει πολύ κόσμο αρχισαν τα σαπια κρέατα για να έχει μεγαλύτερο κέρδος:wink: Τώρα που ξανα-άνοιξε και ανακαινίστηκε δεν έχω φάει απο κει γιατί φοβάμαι :stuck_out_tongue:

καταλαβα. παιζει να το πετυχα στις καλες εποχες μαλλον, γιατι οποτε ετρωγα…δεν παιζαν σερπαντινες :stuck_out_tongue:

Κι εδώ τα ίδια. Μασίφ την επόμενη μέρα.

Πιο πας γυρευοντας… Το καλυτερο σουβλακι στην Ν.Φιλαδελφεια , ισως και στην Αττικη ειναι του Δήμου , στον πεζόδρομο

Πετριδης,Γ.Λαμπρακη,Τουμπα,Σαλονικα.

Σωστός! Τον είχα ξεχάσει τον Δήμο:p

Μπαρμπαδήμος

Φρεαττύδα…διακορεύει…

…όπα, τό’χω δει τόσες φορές και δεν έχω πάρει ποτέ…τις επόμενες μέρες θα δοκιμάσω:):!: