Best SOUVLAKI εν Αθήναις και στην Ελλάδα γενικότερα

δοκιμασα προχθες στο μεξικανικο σουβλατζιδικο στο Γκαζι
πολυ καλο

Δειτε επαγγέλματα,κλαιω χχαχαχαχαχαχα

Είναι αυτό που λέγαμε κάποτε με συμφοιτητές μεταξύ σοβαρού και αστείου να ανοίξουμε σουβλατζίδικο μετά την αποφοίτηση… κάποιοι το έπραξαν τελικά και πέτυχαν :roll:

Ενώ ας πούμε θα έπρεπε να “τσακωνόμαστε” για το ποια πόλη στην Ελλάδα έχει το καλύτερο σουβλάκι!!!
τρομερό κριτήριο γευσιγνωσιας!!!

Και η μουσταρδα για ποιον λογο υπαρχει ρε τσακαλι ?? 8O
Περιεργο πραγμα η μουσταρδα στα κρεατα λεει… #-o

Έρχομαι να ομολογήσω ότι ως φαν της σκεπαστής έπεσα στην παγίδα να πάρω την «σπεσιαλιτέ από τα 2 αδέλφια». Εμετός! Απανταχού Ζωγραφιώτες που τη διαφημίζετε, έχετε φάει σκεπαστή από αλλού;

Ideal Νέα Φιλαδέλφεια τι σας λέει; Μέχρι να το τυλίξει αναγνώριζα παίχτες της αεκάρας από τη δεκαετία του '90.
Πέτκοφ, Κόλα, Μαλαδένης, Πατίκας, Κασάπης, κλπ.

Το σουβλάκι γάμησε πάντως.

Ideal τι με θυμησες, στανταρ σουβλακι για εγγυημενα ξενυχτια, πριν απο 6-7 χρονια, εχω καιρο να φαω, και εμαθα οτι το ανακαινισαν ολο το μαγαζι, δεν ξερω αν εχει αλλαξει και ιδιοκτησια… ωστε παραμενει καλο ?

Αν και βρισκόμουν σε κατάσταση αποσύνθεσης το εκτίμησα το σουβλάκι. Σωστή πίτα χωρίς να στάζουν λάδια, ωραίο κρέας, γενικά έκανε έναν μεθυσμένο άνθρωπο να σταθεί για λίγο ακόμα στα πόδια του.

Επίσης έχω να καταγγείλω ότι η Τζατζικοκίνηση μίκρυνε εκνευριστικά το σουβλάκι της και τη μερίδα πατάτες, ενώ η μερίδα τζατζίκι τείνει προς το γιαούρτι. Πάνε οι εποχές που δάγκωνες μισή σκελίδα σκόρδο κάθε δεύτερη πηρουνιά. Ούτε ψωμάκια δεν μας φέρανε στη παραγγελία. Αίσχος.

πιστό στην παράδοση και τις ιδέες το ideal.

πες μου οτι πηγες και χτυπησες χτες!!!

όχι, ούτε πρωινό δεν έφαγα μετά το χτεσινό όργιο :stuck_out_tongue:

Κι εσείς προπόνηση για τη μπάλα την Κυριακή ε;
Αν δεν ήταν οι νύχτες πρεμιέρας και οι Dead Can Dance θα ήταν καλή ιδέα να κάναμε καμιά ομαδική εξόρμηση σε σουβλατζίδικο.

γυρο στα περισσοτερα σιγουρα ναι.

σουβλακι ελα ρε εχει αρκετα καλα εδω

Θα σαι Dead Can Dance ρε;
Κυριακη,πριν το λαηβ,μαλλον θα χει και λιγη μασα,για να μιλήσουμε παρακαλω

Σάββατο μετά τους Αμενρα, σίγουρο σουβλάκι στα Άγραφα στα εξάρχεια.
Κυριακή πριν τη συναυλία έχει μπάλα αν μαζευτούμε, μετά ντοκιμαντέρ για μπομπ μαρλεϋ στις νύχτες πρεμιέρας και το πιο πιθανό βραχάκια για Dead Can Dance όσο προλάβω.
Ε μετά δε θα φάμε κανένα σουβλάκι εκεί πέρα; Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.

υπαρχει ακομα αυτο?
Εχω μετακομισει 12 χρονια απο το Ζωγραφου.

το ideal που ειναι στη Φιλαδελφεια?

διπλα απο το γηπεδο εχει ενα παρκακι. ειναι απο την αλλη μερια του παρκακιου, διπλα στα φαναρια. can’t miss it

εκει παω στο internet cafe
δεν το ειχα προσεξει οτι ειναι σχεδον διπλα

παντοτε, για να κραταμε την φορμα μας. 8) .
κανονιζουμε για σουβλακι νο προμπλεμ.