οχ για την βεργινα λεει …
καλο ειναι ο Πετρος στην πλακα , στον δρομο που παει για ακροπολη , κει που πανε οι τουριστες
οχ για την βεργινα λεει …
καλο ειναι ο Πετρος στην πλακα , στον δρομο που παει για ακροπολη , κει που πανε οι τουριστες
Για κορυφαίο κεμπάπ εκτός Μοναστηρακίου έχω να προτείνω το Αιγυπτιακό στην Νίκαια και τον Νίκο στο Αιγάλεω (ειδικά εκεί απλά πάρτε να φάτε γιαουρτλού, πέρα από τα κλασσικά υλικά πίτα, κεμπάπ, γιαούρτι, κόκκινη σάλτσα, σου πετάει και κομματάκια από σουτζούκι και παστουρμά και μια ψητή ντομάτα στα κάρβουνα από πάνω =P~ )
Νικος στο Αιγαλεω? Για βοηθα λιγο που ειναι, γιατι δεν μου θυμιζει κατι.
Στην πλατεία Δαβάκη, λίγο πιο πάνω από το Μπαρουτάδικο αλλά από την άλλη μεριά της Ιεράς Οδού, αν μένεις κοντά τίμησε άφοβα!
Καταλαβα στο περιπου, θα ψαχτει αμεσα :thumbup:
ψαγμένος ο καραμουρτζούνης :thumbup:
αιγάλεω μάγκες έπαιζε το καλύτερο σουβλάκι στην αθήνα αλλά έκλεισε. number one. μιλάμε για άλλη κατηγορία! μεσουρανούσε για κάποια χρόνια αλλά αυτός έστειλε τη γυναίκα του,βρήκε μια χοντρή και σταδιακά το χάλασε. παλιά μεγαλεία 8)
Αυτο στη Θηβων λες? Αν ναι, ποτε δεν μου γεμιζε το ματι και δεν εχω παρει απο κει ποτε
αυτό ναι. έχασες εμπειρία ζωής να ξέρεις:!:
Ένα κρεοπωλείο Άγραφα δεν έχει σε αυτό το ύψος; Το σουβλατζίδικο δεν το έχω προσέξει, τυφλαμάρα.
Οποιος δεν εχει φαει στον Αχιλλεα εδω στην Βολαρα, δεν εχει φαει σουβλακι. Ουτε απο τα ξεμεσιασμενα της Αθηνας, ουτε απο τα τεραστια αλλα αγευστα της Σαλονικης.
Ναι αλλα τα τεραστια και γευστικοτατα της Κρητης?
Τα παραλές ολίγον τι.
σουβλάκι στο βόλο = πικάντικο (απέναντι από τα σεβεν) και η παλιά πυροστιά (αν και τώρα που μεταφέρθηκε καλή είναι)
Για κεμπάπ με ανατολίτικες πίτες κλπ και όχι μόνο, Oscar:
http://www.oscardipasta.com/home/
Μετά από αυτό, το θέμα μπορεί να κλειδωθεί
σε μαγαζι που λεγεται oscar di pasta θα περιμενα καθαρα ιταλικο φαγητο. οχι κεμπαμπ!!
Ο (συν)ιδιοκτήτης (?) πρέπει να είναι από Αίγυπτο μεριά και έχουν καλή εξειδίκευση στα αραβικά κλπ. Δεν με ενδιέφεραν καν τα ιταλικά που φτιάχνουν, αφού έχουν όλα τα άλλα καλούδια 8)
:thumbup:
Ναι και τα 2 ειναι πολυ καλασ, οπως επισης και η γευστικη γωνια του Μυλωνα αλλα και το Γυρο γυρω ολοι…
Πολλή πλάκα οι πίσω σελίδες. Οι καημένοι οι Αθηναίοι τσακώνονται για το αν ο γύρος πρέπει να τρώγεται με ή χωρίς τζατζίκι, σε μέγεθος μισού ή 1/4 ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ, πετάγεται και ο μπουγατσαίος και λέει κάτι περίεργα για μουστάρδα στο κρέας κτλ. κτλ.
πατ πατ
Αν και κάτοικος Θεσσαλονίκης και ενώ πρέπει να πω καμιά καλή κουβέντα για την πόλη μου, να τονίσω ότι σε θέμα γύρος/σουβλάκι κάτω είστε πολύ καλύτερα. Εδώ είναι τόσο άρρωστα και τεράστια που τρως ένα και είσαι φουσκωμένος για κάνα 5ωρο. Και δεν είμαι κάνα φτερό στον άνεμο, το λέω εγώ που κουβαλάω 105 κιλά.
Σουβλακι στο Βλαχο ή στο Καθ’οδον στις Σερρες…ΚΟΛΑΣΗ!!!