Best SOUVLAKI εν Αθήναις και στην Ελλάδα γενικότερα

Το Λαός κι Καλαμάκι στον Αλιμο ήταν το παλιό Gusto Grill που χαμε πάει με συμφοιτητή μου κι φάγαμε μέχρι αηδίας το ωραιότερα ψημένο κρέας που χω φάει στη ζωή μου! :smiley:

Ban σε όποιον βάζει πατάτες, τζατζικια, μουσταρδες, σως και λοιπές μαλακιες… Επίσης ban σε όποιον φτιάχνει το τυλιχτο έτσι ώστε να πρέπει να έχεις στόμα λιονταριού για να το δαγκωσεις!!!

στηρίζω παραδοσιακό τυλιχτο με πίτα στα κάρβουνα, τσιτσι οποιασδήποτε μορφής και ράτσας, κρεμμύδι, ντομάτα, μαϊντανό, μια ιδέα τριμμένο καρότο και λίγο κόκκινο καυτερό!!

έτσι είναι το ορίτζιναλ!!!

:lol2:…

σωστοτατος!!! τα χρονια που το χρημα ερεε επαιρνα πολυ συχνα… επισης για χρονια επαιρνα απο τα γιαννενα ακριβως εξω απ’το σταθμο, μπορει να μην ηταν τοπ αλλα οπως κατεβαινα πεινασμενος απο το τρενο μετα τη σχολη ηταν προκληση να μην παρω…:stuck_out_tongue:

ΜΠΑΝ σε σένα πανάξιο.

Και μ’ αυτό διαφωνώ καθέτως, αλλά αυτό έχει να κάνει με τα γούστα μου, δεν θέλω να χρειάζομαι 3 σουβλάκια και τα αντίστοιχά τους ευρώ για να χορτάσω. Σε κάποιες φάσεις που θέλω να φάω σωστό σουβλάκι ναι, ίσως.

Πας γυρευοντας για το μπαν ε.

Στη Θηβων πανω εχει κανα δυο που τα χουν 0.90 επισης. Δεν εχω φαει, απλα ετσι το ανεφερα.

Που στη Θηβων?

Ω που να θυμαμαι τωρα σε πχιο υψος.

Στο υψος της Κων/πολεως.

Εκει μενω, εχω φαει με αυτα τα 90 λεπτα :stuck_out_tongue:

Νταξει, ψιλομετριακι το κρεας, αλλα με 1.80 τρως 2 και χορταινεις.
Μεχρι στιγμης δεν εχω παθει κατι οποτε νταξει καλη “”“ποιοτητα”""

Ακυρο, αλλα καπου Περιστερι ειχα βρει και περιπτερο με χαμηλοτερες τιμες. Μεχρι και το νερο 40 λεπτα το ειχε!

Εντυπωσιαστηκα. Θελω να το βρω

Τρώω συχνά στον Κάβουρα όταν κατεβαίνω στην περιοχή. Εντάξει, ζω ακόμα. :stuck_out_tongue:

Όταν καταλάβετε τι σημαίνει να ξεχωρίζουν οι γεύσεις στο στόμα και όχι απλά να τρως μια μάζα που απλά σου γεμίζει το στομάχι, ελάτε να μου πείτε ποιος είναι για Μπαν!!!:slight_smile:

Ναι, αλλα χωρις μουσταρδα στο κρεας, δουλεια δεν γινεται. :slight_smile:

Προσωπικα και τον γυρο καταλαβαινω και το τζατζικι και το κρεμμυδι και τις πατατες :-k
Ντοματα δεν τρωω.

με ενα ευρω εχει σε ενα στενο απο την Λεωφορο Αθηνων στο υψος Χαιδαριου
ψιλοκαλο ειναι

Mμμμμ ναι παραδοσιακοτατο :lol:

ΠΟΤΕ! ασχημο σουβλακι + μεγαλος νταβας της περιοχης.

απο ιλισια που μενω αξιζουν μπαρμπα-Κωστας πιτα κοντοσουβλι 1.70!! και το Παραδοσιακο με εξαιρετικο κεμπαπ.

ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
Το χειρότερο το έχω φάει στα εξάρχεια λιγο πάνω απο την πλατεία(οχι στον κάβουρα)