Best SOUVLAKI εν Αθήναις και στην Ελλάδα γενικότερα

Στηρίζουμε Ντερλικατέσεν με χαλούμι \m/

Μάγκες, το καλύτερο σουβλάκι στο Μοσχάτο το έχει ‘Ο ΠΡΩΤΟΣ’. Το κρέας που έχει ποιοτικά είναι κλάσης ανώτερο απο τα υπόλοιπα σουβλατζίδικα. Σε μια συζήτηση που έιχα μαζί του μου έιχε πει ότι τα καλαμάκια τα φτιαχνει μόνος του σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που τους τα στέλνουν βιομηχανοποιημένα.:stuck_out_tongue:

ΓΚΟΥΡΜΕ? ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΟΥ?

Μπαν Ντερλικατεσεν και Ντερλίσιους ασαπ.

εδιτ: και μπαν αμπαλος86

Πόπο γαμάτο μετά το live το Σαββάτο θα χτυπήσω στάνταρ ένα:):!:

Το καλύτερο και πιο σοβαρό σουλβάκι το έχω φάει στον Θανάση στο Μοναστηράκι

Το χειρότερο άσχετο το έχω φάει στο Chick n Chicken στην Πάτρα
Άνοστο, άγευστο κλπ

Ο οποιος δεν βαζει καν πατατες?

Aνφέρεται σε σουΛβάκια, οπότε μπορεί και να έχει δίκιο.

Ον-τόπικ, σε μεγάλη λατρεία εξελίσονται τα “Άγραφα”. Όχι όμως αυτά που είναι πάνω από την πλατεία Εξαρχείων, τα οποία είναι απλώς μέτρια. Τα πραγματικά “Άγραφα” βρίσκονται στην Ιπποκράτους, σχετικά ψηλά, και το ανεξήγητο είναι ότι έχουν μεγαλύτερες μερίδες από κάθε άλλον, χαμηλότερες τιμές από κάθε άλλον και παρολαυτά η ποιότητα είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής. Προσθέτουμε και ότι δίνει φτηνό αλλά όχι σάπιο χύμα κρασί.

\Μ/

+1 για τα πανω αγραφα .Πολυ καλα.

Για πειτε καμια προταση γιατι παει ποσος καιρος απο την τελευταια φορα που ποσταρε κανεις εδω και τα σουβλακια αλλαζουν.

Προσωπικα στηριζω Βεργινα στα Εξαρχεια και απο Αιγαλεω Mr.Souvlaki το εχει κρατησει καλο ακομα (αλλα δεν τυλιγει τοσο καλα) και κυρ Χρηστο για τα καλυτερα καλαμακια που εχω δοκιμασει. Μονο καλαμακι (και λουκανικο) και 1.50 ευρω το ενα, με μερακι και αγαπη 8)

καλυτερο σουβλακι στη Νεα Φιλαδελφεια ο ΑΝΤΡΕΑΣ
στη κεντρικη πλατεια πισω απο το flocafe

Ρε, ισχύει ότι παλιά ήταν φημισμένος ο “[B]Κάβουρας[/B]”; Στα Εξάρχεια είναι; Θέλω να πάω να φάω σουβλάκι με διπλόπιτα εκεί. Να πάω; Έτσι, για την ιστορία ή θα με πιάσει τσιρλιό;

επαιρνα για χρονια απο το ιντεαλ στα πατησια αλλα τελευταια το ειχε χαλασει και εκοψα, πλεον παιρνω απο το ‘πας γυρευοντας’ που συμφερει κιολας γιατι εχει 1.60 πιτα-καλαμακι χοιρινο που τρωω συνηθως… εχω ακουσει για ενα κοντα στο σταθμο αττικη που εχει τις πιτες 0.90… εχει φαει κανεις?

άδεια ή με γάτα μέσα?!

Ντοκτορ, εγω ξερω την Αυλη στα Σεπολια που τα εχει 1 ευρω απ’οσο θυμαμαι. Και τα αντεχει το στομαχι, δεν ξερω τι ζωα βαζουν αλλα το ρισκαρεις, μην ανησυχεις:p

Doctor, ο Martian ειναι στα 18 του ακομα. μην τον ακους!! :lol:

Λαος και καλαμακι στην Ελευσινα μαγκες.Βεβαια εχει 1.90 η πιτα αλλα ειναι παρα πολυ νοστιμο!!!

Τέτοιο έχει ανοίξει και Άλιμο, με το ίδιο ακριβώς όνομα

Ελα ρε δεν το ηξερα.Παντως κανει τρομερο σουβλακι ο τυπος αν δεν εχεις φαει δοκιμασε και θα με θυμηθεις :wink:

Μια φορά έχω πάει, ωραίο σουβλάκι οντως!

το Αριστον στον Αγιο Eλευθεριο ηταν ανεκαθεν απο τα καλυτερα.