Θανάσης
Γκούμας στον Ίλιον.
Αυτος που εχει το προκλητικο “σουβλακι για παιδια”?
φιχεδ
Το fixed ισχύει για όλους εκεί πέρα, Θανάσηδες, Μπαϊρακτάρηδες κλπ
εμετος οι παραπανω…
Δεν μπορω να συνδραμω οπως πρεπει, σορυ, με διασκεδαζει παντως να βλεπω αθηναιους να μιλανε για ‘καλα σουβλατζιδικα’
Οπωτε για γνωστες, Γαληνη, Πολιτεια(τεσπα αυτο το δεξιο προς λιμανι απο τα δυο, τα μπερδευω), Θρακα πριν καμια 10αρα χρονια, οπως και ενα προς Βενιζελειο πανω στη Κνωσσου, μετα το videoland…επισης στηριζουμε Αλεξακη, το πρωτο πανω στην 62 μαρτυρων οπως παμε προς Παγκρητιο…
Φυσικά και το σουβλάκι έχει γίνει υπόθεση άσχετων από την στιγμή που δεν το φτιάχνουν πια Έλληνες #εθνίκι mode off#
τα γατιά και τα αρούρια οι ελληναράδες τα διαλλέγουν και στα δίνουν να τα φας
Τί εχουν οι γάτες δηλαδή δεν είναι νοστιμες?Ρατσιστες
Στηρίζω ποστ Λουπέν, αλλά είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι εδώ μέσα οι Έλληνες δε νιώθουν. Οπότε τί να κάνουμε, ας μιλήσουμε πάλι για ελληνικό σουβλάκι.
Που λέτε λοιπόν, Κοκορίκο στο Ίλιον! Δε σας λέει τίποτα; Πρώην Καρτούν/ακόμα πιο πρώην Δούκας στην Κυψέλη (τότε). Όσοι ξέρουν, θέλω να πιστεύω πως ήδη κλαίνε από συγκίνηση. Απλά, η καλύτερη σκεπαστή στην Αθήνα.
Oποιος εχει φαει σκεπαστη σε 2 αδερφια, ζωγραφου, καπου εδω λυνετε στο γελιο, ψαξου8)
Καλα αυτο περιεχει μια δοση αληθειας
Αλλα περισσοτερη δοση αληθειας περιεχει το οτι οταν ο καθε ενας ανοιγει ενα σουβλατζιδικο λογικο ειναι να τρωμε σκουπιδια…
Εδω στη Γλυφαδα ανοιξε ενα που το λενε Bobo-Souvlaki house…Και ειναι μεσα φουλ τρεντυ με ατακες στα αγγλικα,τραπεζια καθαρα,καταλογους λες και πας Fridays κλπ…Φαινεται οτι η μπαλα εχει χαθει…Εκφυλισμος8)
Παρών όντας ζωγραφιώτης, αλλά η καλύτερη είναι στον μπάρμπα στο χαλανδρι. Μακράν ότι πιο τούμπανο έχω δοκιμάσει.
Επίσης γενικά λύνομαι στο γέλιο όποτε ακούω για σουβλατζίδικα από ίλιον, πετρούπολες κλπ. Τα δυτικά προάστια και το καλό σουβλάκι δεν μπαίνουν στην ίδια πρόταση.
Μλκ και το 'χουν 2μιση ευρώ!
έχει πλάκα πάντως πως για το αγαπημένο του ενός πάντα θα βρεθεί κάποιος να το θάψει.(Εγώ καλύτερα να μην μιλήσω για Μπάρμπα:p)
όπως και στη μουσική ας συμφωνήσουμε όλοι πως απλά διαφωνούμε:lol:
Ειχες φαει φαγητοδρομιες πριν αλλαξουν ιδιοκτήτη?
Μιλαμε για 4 χρονια πριν ξερω γω
Εμ Φιλιππάκο προφανώς δεν πρόσεξες και πολύ καλά το ποστ μου. Ναι μπορεί να είναι στο Ίλιον τώρα αυτό που ανέφερα αλλά (επαναλαμβάνω) οι ρίζες του είναι από τη μεγάλη σουβλακομάνα ΚΥΨΕΛΗ. 8)
Η οποία Κυψελάρα στο θέμα “σουβλάκι” σας γαμάει όλους τους υπόλοιπους στην Αθήνα. Καλά για την υπόλοιπη Ελλάδα δεν ξέρω, και για την Κρήτη όπως είπαμε, ας μην το συζητήσουμε καν. 8)
Παρεπιπτόντως, ρε πούστη θα ανέβω καμιά μέρα Ζωγράφου μόνο και μόνο για να πάω στα 2 Αδέρφια και να δοκιμάσω αυτήν την περίφημη σκεπαστή. Να γίνουν οι σχετικές συγκρίσεις και να δούμε ποιός την έχει μεγαλύτερη να τελειώνουμε.
Xαχαχα, δεκτή η διόρθωση. Έλα να φας και κρίνεις μόνος σου.
Τσου, αλλά και κάποιος άλλος μου το χει αναφέρει το συγκεκριμένο. Τόσο καλό ήταν?
Κοιτα τωρα αν πας να φας, απλα καλο σουβλακι.
Πριν φυγει αυτος που το χε, νταξ.
Υπερτεραστιο σουβλακι και τρομερο γυρο κοτοπουλο.