NAI!!!
Προσπαθώ να θυμηθώ ένα σουβλακερί κάπου στην Καποδιστρίου στο Χαλάνδρι (αν δεν κάνω λάθος) προς Le Roi μεριά. Αν θυμάμαι καλά, φτιάχνει και κεμπάπ, έχει και ανατολίτικο όνομα. Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πως λέγεται, γιατί είχε αξιοπρεπές σουβλάκι. Anybody?
Κάνδαυλος- Γκάζι =D>
Α κ ένα άλλο στα Εξάρχεια που δε θυμάμαι όνομα, στη Βαλτετσίου άπέναντι από το Κλάξον. Επίσης αγαπημένο!
Συμφωνώ.
πολυγευστον στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ…τοπ σουβλακι-τεραστιοτατο-χορταστικοτατο…:!:
εγω παιζει να χορταινω μεχρι ο τυπας να το τυλιξει το πραμα…
Bεργινα?
Το θυμήθηκα… λέγεται SALAAMALECUM και είναι τελικά στην περιοχή Αλσούπολης (πριν το Χαλάνδρι). Το συνιστώ.
Μπράβο αυτό!!!
βεργινα εν εξαρχεια. μπεστ πραϊσ αντ κουαλιτι
Δηλώνω πρώην θαυμαστής του συγκεκριμένου.Λέω πρώην καθώς η ποιότητα μπορεί να είναι πολύ υψηλή αλλά η τιμή είναι απαγορευτική πλέον.
Θα έχουν σίγουρα αναφερθεί αλλά εγώ ψηφίζω Πολύγευστο(Ν.Ηράκλειο) για σχεση ποσότητας/τιμής,Ευριπίδης στην Καποδιστρίου κοντά στο Σαλαμαλέκουμ(λίγο πιο τσιμπημένο από Πολύγευστο αλλά κάπως ανώτερο ποιοτικά) και τέλος τα σπάει ο Κάνδαυλος στην έξοδο του Μετρό στο Γκάζι.Άψογος συνδυασμός Τιμής/ποιότητας/ποσότητας
Οχι και ποιοτητα ο Κανδαυλος…
2 φορες εχω φαει… Τη μια μεθυσα μετακ ια δε θυμαμαι, την αλλη πηγα να ξερασω. Μαλακια
Εγώ καραγούσταρα.Αλάδωτη πίτα,βαρβάτη μερίδα…
Γενικά και γευστικά κανένα πρόβλημα
αλάδωτη πίτα? ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ο Κάνδαυλος έχει hype λόγω Γκαζιού.
Είναι από τα πιο άγευστα πράγματα που έχω φάει.
Η Βεργίνα είναι απλά αξιοπρεπής.
Τελικά πιο πολύ σφάξιμο πέφτει για ένα σουβλάκι παρά για την μουσική:P
Aπο εξαρχειωτικα, αγραφα μακραν το καλυτερο!
…και ξεχνας την sauce…
Aλλά από τιμές ό,τι να ναι. Μια φίλη πήρε κοκα κολα κ την πληρωσε οσο το σουβλακι [2.10].
Επίσης μια φορά το σουβλάκι το βρήκα 2.10, μετά από καμιά βδομάδα 2.30 και μετά 2.20.
Για μένα το σημαντικό είναι πως με 2.30 χορταίνεις.Οι τύποι έχουν μερίδες θεσαλονίκης σε τιμή ακόμα πιο χαμηλή.Τώρα αν σφάζουν γάτες backstage δεν ξέρω πάντως το αποτέλεσμα είναι σούπερ.Κόκα κόλες δεν πίνω οπότε είμαι τυχερός.
Πιστευω οτι το σουβλακι στον κανδαυλο δεν εχει καλη τιμη για το “μεγαλο” σουβλακι που λεει πως σερβιρει. απλα εχει μεγαλυτερη πιτα και ειναι τιγκα στο μαρουλι. Με 1,60 στη βεργινα τρως ενα ωραιο ζεστο και αθωο σουβλακι(αμα χορταινεςι με ενα που λες…), με ποιοτητα και χαλαρο και ευχαριστο κλιμα.
δεν θα μιλησω για ποιοτητα γιατι οκ πουθενα δεν εισαι σιγουρος, τοσο καιρο τρωω και δεν ειχα προβλημα…ξερεις…
Στο γκαζι χιλιες φορες το βρωμικο διπλα στο art house
Κανδαυλος με τιποτα…Μεγαλο ναι αλλα απαισιο γενικα…Ασε που την αλλη φορα μπηκα και κοντεψαν να με δειρουν…Τσακωνοντουσαν μεταξυ τους ολοι με ολους…
Βεργινα ναι.Εκτος του οτι το εχει 1,60 τιμη που δεν υπαρχει πουθενα ειναι γενικα αξιοπρεπες…Στα αγραφα προτεινω οχι γυρο…Σαββα οχι κοτοπουλο(με τιποτα ομως) και Καβουρα εχω να φαω πολυ καιρο πλεον…Γενικως αξιοπρεπη(οχι θεσσαλονικιοτικη) ποσοτητα και γευση δυσκολα βρισκεις δυστηχως…
Καλα για Γλυφαδα ουτε συζητηση…
Το σουβλακι εχει γινει επαγγελμα ασχετων[-X