Tο πιτα παν εχει μακραν το χειροτερο σουβλακι που θα μπορουσε να υπαρξει μαζι με την πιτα του παππου.
πιτα παν < το χειροτερο βρωμοσουβλατζιδικο με γατες,σκυλους και αλιγατορες για γυρο
Tο πιτα παν εχει μακραν το χειροτερο σουβλακι που θα μπορουσε να υπαρξει μαζι με την πιτα του παππου.
πιτα παν < το χειροτερο βρωμοσουβλατζιδικο με γατες,σκυλους και αλιγατορες για γυρο
8O8O8O
τί να γίνει τολκι ?δεν εχουν όλοι δικαίωμα στη γευση…Φαε εσυ απο τον γατοκυνηγό της γειτονιας σου…
Bασικα για τη πιτα παν ουτε εγω εχω τη καλυτερη γνωμη,απλα τοτε στο Συνταγμα ηταν το πρωτο μερος που βρηκαμε να κατσουμε.
Της πιτας του παππου ομως το θεωρω αρκετα καλο το σουβλακι…
το σουβλακι τω ν βριλησσιων και στο μοναστηρακι
ειπαμε γυρος θεσσαλονικης στα γιαννενα:)
Σουβλακι ‘‘γαληνη’’,’‘θρακα’’ κτλ στο ηρακλειο…η Αθηνα δεν εχει σουβλακια αξια να φερουν αυτο το ονομα…
Σουβλατζιδικο “Βουβαλος” στην Λυκοβρυση… φτηνο, εχει φοβερο κιλοτο (χοιρινο) και homemade πατατες και σως παπρικα…
Σουβλατζιδικο “Γουρουνακια” στην Κηφισια… διαχρονικη αξια… δοκιμαστε τυλιχτο με κοντοσουβλι καθως και τυλιχτο με γεμιστο λουκανικο
Φεστιβαλ χοληστερινης μιλαμε…
Aπ τα καλυτερα σουβλακια ηρακλειο-ρεθυμνο-χανια (3γωνο των βερμουδων) και οπουδηποτε στα Ψιλαλωνια.
Πιτα παν απαλευτη, ο τολκι εχει δικιο. Οπως κι η πιτα του παππου: οσο ηταν μονο ηλιουπολη μαμουσε. Οταν εγινε αλυσιδα ψοφησε.
Σε μια πλατεια διπλα απ το Gagarin απ την πλευρα της Λιοσιων προς Αττικη (δε θυμαμαι τωρα πως τη λενε) παιζουν απ τα πιο θανατηφορα σουβλατζιδικα του λεκανοπεδιου. Οπως και στην πλατεια της Λαμπρινης (ρισπεκτ)
Εντάξει, προφανώς εγώ κι εσύ ξέρουμε τι εστί πίτα γύρος, σε αντίθεση με τους αμπαλους τους Έλληνες :p, αλλά…
8O
Είσαι σοβαρός ρε; “Πλατεία” και “Αλεξάκης” ρε άπιστε!
Άκου Θράκα… [-X
Δεν υπαρχει θεμα για το που υπαρχει το καλυτερο σουβλακι…απλα στη Λ Ι Β Α Δ Ε Ι Α!!!:D:D:D
Στο χωριο μου στη Μεσσηνια.
Τι ειν αυτα ρα, να φυγει απ’τον τιτλο ΜΑΣ η υποδελοιπη Ελλαδα.
Για θεσσαλονικη υπαρχει αλλο τοπικ, να φυγετε, να πατε κει.[-X
Mε στενοχωρείτε ομως και δεν κανει
Ναι ρε,μη τον στενοχωρειτε αλλο.
η κρήτη δε συμπεριλαμβάνεται στο θέμα. όπου κι αν φας εξάλλου, καλύτερα απ της αθήνας θα είναι…
α λα πιτα στο κερατσινι…ημουνα προχτες και τρελαθηκα…λουκουμι :!:
Λάμια! Που να πνιγεις στα κοκοποζ και να μη θυμασαι το avere!
Για Θεσ/νίκη προτείνω “Γυράδικο” στην Τούμπα, που είναι 4-5 φορές μεγαλύτερο από τα της Αθήνας, & “Γυρίσματα” στην Αγ. Δημητρίου.
Που ακριβως ειναι αυτο???