Best SOUVLAKI εν Αθήναις και στην Ελλάδα γενικότερα

παιδια ‘η θρακα’ ειναι αλυσιδα??(εχω δει εδω 1 τετοιο,αλλα δεν εχω παρει ποτε)
λεει τιποτα???
επισης καλο ειναι και ‘το μικρο κουτουκακι’ που ειναι στο κουκακι(εξυπηρετει και αλλες περιοχες,δεν εχω παει ποτε απο εκει)…μεχρι να μου πει ο Dividian για το σουβλακι της χαροκοπου,απο ολοκληρη την καλλιθεα στο κουκακι καταφερα να βρω σουβλακι που να αξιζει:lol::lol::lol:…

Dividian?χμμμμ…απο το divide των Disturbed?::stuck_out_tongue:

Πού είναι αυτό, βρε συ; Δεν το έχω πάρει είδηση… Εμένα ο Καλύβας μου αρέσει γιατί ψένει την πίτα στη σχάρα και βάζει γιαούρτι αντί για τζατζίκι! 8)

Ξέρω, ξέρω… Φλωριές! :smiley:

Είσαι ο καλύτερός μου φίλος!!! :D:D:D

Κι εσύ η πρώτη και παντοτινή μου!!! :smiley:

Στο Ρεθυμνο απ’οσο ξερω βαζουν γιαουρτι αντι για τζατζικι…

Απ’ όσο ξέρω, σε όλη την Κρήτη… :-s

βασικα δεν εχω ιδεα που ειναι…απο το διαφημιστικο μονο παραγγελνω…απ οτι λεει (στο διαφημιστικο) ειναι γ.ολυμπιου 2 και βε’ι’κου…(αν ειναι κανενα παρακμιακο πες μου,μην παθω τπτ…:lol:)…
τελικα η θρακα ειναι μεγαλη φολα παιδια…ηταν δες και ετρωγα χορτα με γυρο το τζατζικη τους(αλλου που δεν ειχε πατατες)…ουστ…

“Αράχωβα” στην Πετρούπολη… Μα τι βάζουν στο σουβλάκι τους?? Δεν έχω φάει πουθενά αλλού τέτοιο σουβλάκι!

Απο Πετρουπολη να τρως Κοτοπουλαδες :stuck_out_tongue:

Bασικά λέω να ξεκινήσουμε μιτινγκ τύπου καλοφαγάδες και να γυρίσουμε σιγά σιγα όλες τις σουβλακερί!!!Τι λέτε???

Αν γινει αυτο βλεπω ολο το φορουμ να σκαει και ολοι να μπορουν ολες τις μερες εντελως τυχαια:lol:

Λάμπρος στην Αμφιθέα…

τι το ξέθαψες ρεεεε:!::frowning:

Α ναι ξεχασα…εχουμε και μεταναστες…:stuck_out_tongue:

στο πιτα παν στο συνταγμα ειχα φαει ενα καλο κ στο μοναστηρακι αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται…:? δεν παω συχνα στην αθηνα.

Οσον αφορα το πιτα παν στο συνταγμα δεν ξερουμε αν συνεχιζει να υπαρχει:p

ωχ!#-o αληθεια??πραγματι, με ολα οσα εχουν γινει αυτες τις μερες…

μη μου το λες αυτο…:frowning:
αχ παιδια ας μαθει καποιος εχει θειικα σουβλάκια εκει…:frowning:

Ζει και βασιλευει.Τη Τεταρτη φαγαμε εκει,που χαμε παει για τη πορεια…