Best SOUVLAKI εν Αθήναις και στην Ελλάδα γενικότερα

Στα λογια μου ερχεσαι. Αρα κοιταμε απλα που ειναι νοστιμα και ειμαστε οκ.

Γι αυτό προτιμούμε τα δεύτερα8)

Εντάξει παιδιά κι εγώ πάω που και που σε ένα σουβλατζίδικο εδώ στη περιοχή και κάνει πολύ ωραία σουβλάκια(με μπιφτέκι τουλάχιστον που παίρνω είναι αρκετά καλό) και τον σουβλατζή τον είχα πετύχει σε βίντεο κλαμπ να επιστρέφει τσόντες.Εγώ δε μασάω όμως συνεχίζω και παίρνω.

(Αληθινό περιστατικό)

Το οτι βλεπει τσοντες δηλαδη τι σημαίνει.Ολοι βλεπουμε.Αρα ειμαστε ολοι μπιχλιαριδες, να μην ξαναπιασουμε φαι

Τίποτα δε σημαίνει αυτό λέω,απλά το ανέφερα γιατί κάποιος ίσως σκεφτεί διάφορα.

Περιστατικό σε γνωστό σουβλατζίδικο του Αλίμου:

Βγαίνει ο σουβλατζής απο τη τουαλέτα, σηκώνει το φερμουάρ και λέει “τι θα πάρετε?”

:expressionless:

Ο καλά είσαι,σε ένα στα κάτω πετράλωνα(πρέπει να έκλεισε) ο σουβλατζής σκούπιζε τον ιδρώτα από το μέτωπο του και καπάκι έπιανε την πίτα.Δεν την έπιανε απλώς βασικά,με την εξωτερική πλευρά της παλάμης(που με αυτή σκούπιζε τον ιδρώτα) ακουμπούσε και τη πίτα.Πρέπει βέβαια να δεις και την κίνηση για να καταλάβεις πλήρως.

Και σε ενα αλλο ο σουβλατζης ηταν Υδροχοος. ΥΔΡΟΧΟΟΣ παιδια το διανοειστε;8O

Σε ΟΛΑ τα μαγαζια γινονται αυτα. Κι οχι μονο στα σουβλατζιδικα. Αραχτε λοιπον κι αν θελετε να τρωτε καθαρα να τρωτε μονο της μανουλας. Απλο.:slight_smile:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ? Το πιο κιτς,κακόγουστο ζώδιο,δε ταιριάζουμε με τίποτα ειδικά τώρα που απ’ το ζώδιο μου περνάει η σελήνη απαπαπα.

Γι’ αυτό άπειρο :respect: στην καντίνα με το όνομα “ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ”!!! :lol:

Καλά μην τα παίρνεις. Μια κουβέντα είπαν τα παιδιά! :-s

Σε ποιο ύψος είναι αυτός ο Γιώργος και το Πολύγευστο;
Έτυχε τελευταία να φάω από το πίττα αγγέλων (ή κάπως έτσι λέγεται; :-s ) εκεί στη Βεΐκου και ήταν αρκετά χάλια! :?

Έγραψα κι εγώ πιο πάνω ότι οι Πίτες των Αγγέλων είναι γτπ.

Στο πολύγευστο είναι μαλάκες, αν κάνεις παραγγελία από το σπίτι σου βάζουν ότι μαλακία θες στο σουβλάκι. Αν πας εκεί και το φας είναι αξιοπρεπές. Είναι λίγο πιο κάτω από εκεί που αρχίζουν οι καφετέριες της Βεΐκου, δίπλα στην Απάλα (ε αν είσαι γαλατσιώτης ξέρεις που είναι η Απάλα!)

Έκανα το λάθος σήμερα και πήρα ένα γύρο από το Γιώργο (είχα χρόνια να φάω από εκεί και γι’ αυτό το είχα ξεχάσει). Εντάξει όταν είδα τον γέρο να βάζει με γυμνά χέρια τα συστατικά στη πίττα… έλεος! Είχα να δώ κάτι τέτοιο πάρα πολλά χρόνια (καλοέμαθα θα πείτε… βρώμικο είναι τι περιμένεις θα πείτε…). Έτσι μου 'ρχεται να κάνω καμιά καταγγελία στην υγειονομική υπηρεσία :twisted:

Επίσης προτείνεται ανεπιφύλακτα ο Κεχαγιάς στον Ασπρόπυργο…ειδικά οι μεριδες γυρου που κάνει είναι ολα τα λεφτά…

Θα συμφωνήσω κι εγώ,ο Χρήστος στο Παγκράτι είναι ΕΠΟΣ.Αλλά θέλω πληροφορίες γι αυτό το καινούριο που λες…Δλδ ξέρεις τηλέφωνα,τι να προτιμήσουμε κλπ.
Επίσης τέλειο σουβλάκι για Ν.Σμύρνη μεριά (και Davidian νεε μου που έχεις το μυαλό σου και δε το πες???)είναι η Ιωνία…ζουμερό,σλουρπ.Επίσης έχει θεϊκά κολοκυθάκια τηγανισμένα με κουρκούτι(αχχχχχχχχχχχχχχχχχ)και τζατζίκι(βαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ)

Κάποτε ηταν…:wink::slight_smile:

Σ’αναμμένα Κάρβουνα.
Τι σουβλάκι!
Τι πατάτα!
Manos69 ευχαριστούμε.

Λοιπόν, απίστευτο πίτα-γύρος κοτόπουλο απαραίτητα να περιέχει σως στο Bellisimo

Τεράστιο και πεντανόστιμο καλαμάκι χοιρινό “Ο Αντώνης” στην Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια

Πείνασα :-s

To Mpelisimo για αλισιδα εχει φανταστικο κοτομπεικον και η τσικενσος ειν θεος φυλαξη μια ομορφια

:respect: συμφωνώ!