σημερα πηρα απο το σουβλακι της χαροκοπου…πολυ καλο μπορω να πω(πολυ καλο για μενα ειναι το μεγαλουτσικο και βαλε,με οσο το δυνατο περισσοτερο τζατζικι)…
thnx to Davidian!!!(θα ακολουθησουν οι πρωταθλητες!!:D)
Εχμ, δε με προλάβατε δυστυχώς, αφού έκανα το ποστ πήγα και παρήγγειλα από ένα ψιλο-παρακμιακό, τις πίτες των Αγγέλων, γιατί μόνο από αυτό είχα τηλέφωνο
Keyser, έχω δοκιμάσει Πολύγευστο, αλλά έχει μπει μπλακ λιστ γιατί στις μερίδες βάζει μόνο λίπος…
Αν δε βαριέστε, στείλτε κάνα πμ με τα τηλέφωνα από Γιώργος, Πικάντικο και Χαγιάτι
Ωπ, καλό
Έχει Χαγιάτι και Πικάντικο
Αλλά δεν έχει του Γιώργου.
Όποιος δε βαριέται, πμ…
Θενξ Σταθ’
τπτ…βασικα καποιος το ειχε αναφερει μερικες σελιδες πριν!
Kαλά το Πικάντικο ειναι κορυφή όλα τα λεφτα!!
Πφ πήγαινα να κατσω γουρουνάκια σήμερα και η ωρα έφτανε μέχρι την κηφισίας [-X[-X Σιγά δλδ
Επίσης αν και μικρό το Ντερλίσιους στο Κολωνάκι ειναι φανταστικό
Στην Κυψέλη, Ψίθυροι Γεύσεων μακράν.
Μεγάλες σχετικά πίτες, νόστιμος γύρος και το κυριότερο, δεν ντρέπονται να βάλουν τζατζίκι (το οποίο τζτζίκι είναι και δυναμίτης, όχι γιαούρτι με λίγο αγγούρι και μια ιδέα σκόρδο).
Μετριο ηταν το καλαμακι κοτοπουλο.[-X
Εδώ μιλάμε για γύρους, τι πετάγεσαι εσύ με τα κοτόπουλα και τα καλαμάκια?
Ε, εγω αυτο εφαγα απο κει και δεν μ’αρεζε.
Είσαι off-topic, πρόσεχε γιατί θα πάρεις πόντο.
Οποιος περναει απο Ιλισια ή Ζωγραφου (μη τυχον κ παει στο Σπιτικον στην Ουλοφ Παλμε, σιγουρη γατα!) αλλα να ανεβει λιγο παραπανω στο Μακεδονικο…
Ναι αλλά μεγάλη γάτα
Το Ραβαίσι λίγο πιο πάνω στην Παπάγου ειναι κορυφή
Και γαμώ τα γατιά όμως ντριστρόιερ8)
guys, πως είπαμε ότι τον λένε τον Θεσσαλονικιό στο Παγκράτι?
έψαχνα και έχει πολλά γύρω στον προφήτη Ηλία, ποιόν λέμε;;;
Τρικαλινός λίγο πιο πέρα από Καράμπαμπα στην Δραπετσώνα, το γράφω και ξερογλίφομαι.
Τα ¶γραφα,εξάρχεια
ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΚΑΛΑΜΑΔΙΚΟ IDEAL -παραρτημα του γνωστού της Φιλαδέλφειας-Εκεί που αρχίζει η Σοφοκλή Βενιζέλου στο Κολυμβητήριο ή για αυθεντικό καλαμάκι
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμμ Μπενάκη 16 στην Πλατεία Κοκκινόπουλου
εδιτ έχει ανοίξει κι ένα πίσω απ΄τον Πευκώνα αλλά ούτε το είδα ούτε το ξέρω
εδιτ Νο2 Ο ΘΕΜΗΣ Στο στενό απέναντι απ΄την ΔΕΗ στην Νικολάου Πλαστήρα γραφικότατο καθαρότατο και νοστιμότατο
Αυτο που ξερουμε ολοι και τα χωριζουμε σε καθαρα και βρωμικα με τρελαινει.
Δεν υπαρχουν καθαρα μαγαζια.Υπαρχουν τα βρωμικα μαγαζια που φαινονται καθαρα, και τα βρωμικα μαγαζια που δειχνουν αυτο που ειναι.