Best SOUVLAKI εν Αθήναις και στην Ελλάδα γενικότερα

παιδια οσον αφορα στα εξαρχειωτικα σουβλατζιδικα, ΜΑΚΡΙΑ απο Σαββα και Καββουρα. Εχω δει τα χειροτερα και στα 2. Εξαρχεια μονο Αχιλλεας/ Βεργινα και εκει, ει δυνατον καλαμακι πιτα.

(οπως επισης ΜΑΚΡΙΑ και απο τον παγωτατζη απεναντι απο το ΗΟΤΕΛ ΕΞΑΡΧΕΙΟΝ. Φτυνει μεσα στα δοχεια με τα παγωτα λολ)

κατα ταλλα, Χρηστος Παγκρατι εννοειται, Νεφελη στο Περαμα (εχει ταισει ολο το ΠΝ)

Και του Κάββουρα μου άρεσαν, ρε γμτ… Πολύ βρωμιά; :-k

Εμένα μου αρέσουν με λίγο λάδι πάντως, δε θέλω να μου πέφτουν βαριά…

Πρόταση: Αλλάξτε τον τίτλο του thread (πάλι), γιατί spamάρουν οι βόρειοι και θα φάνε ban στο τέλος… :lol:

Ναι δικιο εχει.Και να κανανε σουβλακι της προκοπης να πω.Οσο για το μπαιρακταρη δε συμφωνω ιδιαιτερα.

ξεχάσαμε τα Αγγελάκια! η καλύτερη από τις αλυσίδες , καμία σχέση με πίτα παν και λοιπές βλακείες
αγγελοπιτες rule!

Ο Γιώργος στο Γαλάτσι σπέρνει απίστευτα. Ειδικά ο γύρος χοιρινό είναι πανδαισία. Βρωμιά αλλά η γεύση στο θεό.

Που ακριβώς είναι αυτό?

ποπο…με εφτιαξες…αυριο βρισκω το τηλ τους και παιρνω…(ευχομαι σουβλάκι της Χαροκόπου να μην ειναι τπτ διαιτητικο σαν αυτο που ποσταρε ο agmar μιας και βρισκεται κοντα στους μελλοντικους διαιτολογους:lol::cold:)
ατιμη εξεταστικη…με κρατα μακρυα απο τις εξεληξεις ενως εκ των αγαπημενων μου τοπικ…οσο για την καθαριοτητα του σαββα αυτο το εχω ακουσει κι εγω,(εχουμε κι εδω στην καλλιθεα)…

Eιναι τρελοι αυτοι οι Θεσσαλονικεις!

Από σουβλάκι της Χαροκόπου έχω φάει 1 φορά και δεν τρελάθηκα,ίσως να έτυχε βέβαια.Πάντως είχαν πολύ δουλειά :wink:

αυτος πανω στη βεικου ε?? όντως οι γυροι του ειναι πολυ νοστιμοι.

γενικα ομως προτιμω το Χανι του Σταυρου (Περισσος, Λαμπρινη, Ηρακλειο) λογω ποιοτητας και μεγεθους. ειναι χορταστικοτατες.

οταν εμενα Αγια Παρασκευη εννοειται απο τον Γυρο της Πλατειας!! Τελεια…!!! Καποιος το εχει αναφερει νομιζω κιολας.

Τι έγινε λέει? :eek:

ναι αλλα οπως το ειπες και η κατσαριδα ηταν ολοφρεσκια…:lol::cold:…
τι να πω…δεν τον ειχα για τοσο χαλια…το αντιθετο μαλιστα…

Λοιπόν, κάποιος να προτείνει σουβλατζίδικο στο Γαλάτσι μέχρι τις 13:15, πεινώ.

Γαλάτσι πέρα από τον ΓΙώργο που αναφέρθηκε υπάρχει πάντα η καταπληκτική - ανεπανάληπτη - θεσπέσια - θεϊκή και υπέρτατη συνάμα ψησταριά το Χαγιάτι

Μα τι σημαίνει αυτό το nick σου? Συν-χέστρα? :-k

Eίναι δίσκος του Devin Townsend (Stapping young lad)

Ευχαριστώ! Ελπίζω να μην έγινα εριστικός με το σχόλιό μου! :slight_smile:

Δεν ξέρω αν σε προλαβαίνω. Επειδή έχω κάνει διατριβή στα σουβλάκια του Γαλατσίου και γενικότερα σε οτιδήποτε βρώμικο, έχω να προτείνω (για Γαλάτσι):
Για θεϊκό γύρο χοιρινό, που είναι και μεγάλες οι πίτες: Γιώργος
Για θεϊκή σκεπαστή, και ωραίο κοτομπέικον: Πικάντικο
Για γίγας πίτα (έχει και κανονικές βέβαια), σπέσιαλ φάσεις (μπέικον, τυριά και τέτοια): Πολύγευστο

Όλα είναι επί της Βεϊκου.

ποστο στο μαρουσι
γουρουνακια στην κηφισια
θανασης μοναστηρακι

:lol::lol:

Συμπαθέστατη η νέα χρήστρια αλλά το nick όντως παρεξηγείται εύκολα! :lol: