παιδια οσον αφορα στα εξαρχειωτικα σουβλατζιδικα, ΜΑΚΡΙΑ απο Σαββα και Καββουρα. Εχω δει τα χειροτερα και στα 2. Εξαρχεια μονο Αχιλλεας/ Βεργινα και εκει, ει δυνατον καλαμακι πιτα.
(οπως επισης ΜΑΚΡΙΑ και απο τον παγωτατζη απεναντι απο το ΗΟΤΕΛ ΕΞΑΡΧΕΙΟΝ. Φτυνει μεσα στα δοχεια με τα παγωτα λολ)
κατα ταλλα, Χρηστος Παγκρατι εννοειται, Νεφελη στο Περαμα (εχει ταισει ολο το ΠΝ)
ποπο…με εφτιαξες…αυριο βρισκω το τηλ τους και παιρνω…(ευχομαι σουβλάκι της Χαροκόπου να μην ειναι τπτ διαιτητικο σαν αυτο που ποσταρε ο agmar μιας και βρισκεται κοντα στους μελλοντικους διαιτολογους:lol::cold:)
ατιμη εξεταστικη…με κρατα μακρυα απο τις εξεληξεις ενως εκ των αγαπημενων μου τοπικ…οσο για την καθαριοτητα του σαββα αυτο το εχω ακουσει κι εγω,(εχουμε κι εδω στην καλλιθεα)…
Δεν ξέρω αν σε προλαβαίνω. Επειδή έχω κάνει διατριβή στα σουβλάκια του Γαλατσίου και γενικότερα σε οτιδήποτε βρώμικο, έχω να προτείνω (για Γαλάτσι):
Για θεϊκό γύρο χοιρινό, που είναι και μεγάλες οι πίτες: Γιώργος
Για θεϊκή σκεπαστή, και ωραίο κοτομπέικον: Πικάντικο
Για γίγας πίτα (έχει και κανονικές βέβαια), σπέσιαλ φάσεις (μπέικον, τυριά και τέτοια): Πολύγευστο