Εδώ να σας δω σινεφίλ μου… ξέρετε την πολυπαιγμένη και ΘΕΙΚΙΑ σειρά όπου πρωταγωνιστεί ο Rowan Atkinson? Αν όχι μόνο ένα έχω να πω… ΚΑΚΩΣ!!!
το εβλεπα οταν το εβαζε το seven x!αρε χρονια και εκεινα…
black adder,twin peaks,in living color και τοσες αλλες ωραιες εκπομπες που βαζε.
on topic…sod off baldrick!!!
__“Μαύρη Οχιά” στο Ελλάντα. Υπάρχει σε όλα τα video club. Πάρτε το (τα).
“Ελα καλέ κυριά, πάρε πάρε πάρε…! Οποιος νοικιάζει, ξανανοικιάζει!! Ελα πάρε πάρε!!” 8)
χαχαχα!!!εγώ τα έχω αγοράσει όλα οπότε άσε με ήσυχη!
όπως είπε και ο signal-05, ο Μπόλντρικ τα σπάει!!!
δεν ξερω αν ανοιξες το θρεντ λογω αυτου που θα πω.
η καθημερινη απο αυτη την κυριακη θα ξεκινησει να βαζει σε dvd και τις 4 σεζον black adder!!!
αντε και στο The Thin Blue Line τωρα!!!
Ναι το είδα… εγώ έχω ήδη όλους τους κύκλους σε dvd οπότε χαλαρά
Απλα τα σπαει…Εχω τους 3 πρωτους κυκλους αλλα μου λειπει ο 4ος…ΕΛΕΟΣ!!!
Την Κυριακή έδινε η Καθημερινή την 4η season? Είχα πάρει και τις 3 πρώτες αλλά έχασα την τελευταία. Ξέρει κανείς ?
@signal05 > θυμισε μου να σε κερασω μπυρακι οταν ξαναβρεθουμε.Για το Αβαταρ σου και μονο!! ρισπεκτ. Και ντυσου Μπολντρικ τις επομενες αποκριεσ
ενταξει η σειρα ειναι υπεροχη. Το βλεπα πιτσιρικι στο σεβεν ξ, η οπου αλλου το εδειχνε, δεν θυμαμαι. Εννοειται μαζεψα τα δβδ τσι Καθημερινης, εννοειται τα ξαναειδα και γκαβλωσα και εννοειται οτι ο Μεσιε Μπιν δεν πιανει μια μπροστα στον ενα και μοναδικο ΜΠΛΑΚ ΑΔΔΕΡ!!
οποιος εχασε τον τεταρτο κυκλο ΕΧΑΣΕ γενικοτερα!ειναι στον πρωτο παγκοσμιο πολεμο, και εκει ο μπολντρικ πραγματικα δινει ρεστα… και η μαυρη οχια μας βεβαια με ενα καινουριο στυλ χιουμορ, που εμενα προσωπικα μου εφερε πονους στην κοιλια απο το γελιο
Αγαπημενη σειρα γεματη κυνισμο και 10 κιλα φλεγμα σε καθε ατακα.
Δεν μπορω να ξεχωρισω αγαπημενη σεζον αλλα πραγματικα η καθεμια εχει τις δικες της κορυφαιες στιγμες.
Ο Μαυροχιας σε καθε σεζον,κατεβαινει στην ιεραρχια(ξεκιναει ως πριγκηπας και καταληγει ενας απλος λογαχος),αλλα αυξανεται η ευφυια του και ο κυνισμος του απεναντι στα πραγματα και κορυφωνεται στην παθητικη σχεδον σταση του απεναντι στον βεβαιο θανατο στην 4η σεζον.
Οι ιστορικες αναφορες πολυ ευστοχες και πραγματικα οι δηλητηριωδεις ατακες του δειχνουν ποσο διαχρονικες ειναι καποιες συμπεριφορες των ανθρωπων.
Για αλλη μια φορα ρισπεκτ στο BBC!Τη θυμαμαι επισης οτι την εβλεπα πιτσιρικας τη σειρα στον Αντ1 που την ειχε πρωτοπροβαλλει,αν θυμαμαι καλα).
χεχε αυτο με την ιεραρχια ναι το παρατηρησα κι εγω. Επισης αν προσεξεις, στον πρωτο κυκλο ο Μπολντρικ ειναι εξυπνος (’‘απο δω και στο εξης θα με λετε…ΜΑΥΡΟ ΛΑΧΑΝΙΚΟ!’’…’‘τι θα λεγατε για μαυρη οχια κυριε μου?’’ - δηλαδη στην ουσια αυτος προτεινε το νικ στον εντμουντ) ειναι πολυ εξυπνος, στον δευτερο κυκλο ειναι πανχαζος, στον τριτο…ετσι κι ετσι και στον τεταρτο ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ! :lol: :lol: :lol:
Για μένα, μία από τις πιο εμπνευσμένες στιγμές του Atkinson. Με τα παιδιά που το είχαμε δει, είχαμε πέσει από τους καναπέδες στα πλακάκια και χτυπιόμασταν! Πρέπει να το είδαμε τουλάχιστον 5 φορές! Πρόκειται για το παιχνίδι στα πρώτα 2 λεπτά! Είναι τεράστιος διάλογος!
απο το christmas caroll
γυρω στα 3 λεπτα!!!που ξεκιναει να βλεπει το μελλον!!!
οταν λεει η βασιλισσα Approach Your Slave Baldrick! και σκαει ο baldrick με το πετσινο βρακι!!!
[SIZE=“7”]
Θ Ε Ι Κ Ο[/SIZE]
χαχαχαχαχαχαχαχ
επισης ψαξτε να βρειτε το επετειακο επεισοδιο για το μιλενιουμ!!
black adder back and forth!!!
για την παρατηρηση του σταδιακου υποβιβασμου
στην 4η σεζον υποβαθμιζεται και ο πριγκηπας George.
απο πριγκηπας του black adder καταληγει υπολοχαγος.κατωτερος δηλαδη απο τον black adder!!!
χαχαχα.τον εχει δει κανεις τωρα που παιζει σε μια σειρα τον γιατρο???
παντως ολοι οι ηθοποιοι ητανε καταπληκτικοι!!!
δυσκολα συναντας τετοιο κωμικο ταλεντο
Monty pythons και black adder!!!κορυφες!!!
μπορω να σε λεω ‘‘ΣΥΝΤΡΟΦΕ’’???
ειδα προσφατα τους ιπποτες της ελεεινης τραπεζης και σερνομουν στο πατωμα απο το γελιο και φυσικα εχω δει 82731872398 σκετσακια… επομενος σταθμος μου το Brian’s Life
Bump!
Με το αβαταρ του γρακχου το ξαναθυμηθηκα.
Οποτε αφου μαζευομαστε πολλοι english humor lovers, ας κανουμε φλωρικες συζητησεις, λεγοντας ποσο τα σπαει ο Ατκινσον και ποσο σοδιμιζει το Μπλακ Αντερ.
Επισης θαρρω πως το εν λογω αβαταρ ειναι απο την τεταρτη σεζον, που ο Καπτεν Μπλακ Αντερ κανει το κολπο που του εμαθαν στο Σουδαν για να αποφυγει την εφοδο?
Όπως και το Location του.
Μπράβο παιδιά μου, είστε διαβασμένα.
Προσωπικά, μια από τις τρεις κορυφαίες κωμικές σειρές που έχω δεί, μαζί με το Ιπτάμενο Τσίρκο (όποιος ρωτήσει “ποιανών” τον έχω σφάξει ε) και το Faulty Towers.
Επίσης να δείτε οπωσδήποτε τα εκτός σειράς “Blackadder Back and Forth” και “Blackadder, the Cavalier Years”, θα λιώσετε λέμε.
BLACKADDER ΡΕΕΕΕΕΕΕ… :D:D:D
Ρε, σαγαπαω.
Το φολτι ειναι λιωσιμο. Manuel rules!
Οπως επισης και το ιπταμενο τσιρκο των παηθον.
Λατρευουμε Κληζ οπως και να χει.