Black list: τι δεν γουσταρετε στο rock/metal

Ρε αυτά τα θάβουν επίτηδες. Αν δε βάλουν 1 στο Pink των Βοris (λέμε τώρα), πως θα τους αποθεώσουν μετά από 3 άλμπουμ?:wink:

Εχεις δικιο.Παω να ξαψω να δω σε ποιο αλμπουμ ειχαν βαλει 1.Ηταν γυρω στο 2007 το τευχος αλλα ηταν για ακυρο σιντι.Θυμαμαι ειχαν γραψει πολλα ωραια για τους μπορις.Λες και ειναι οι χειροτεροι μουσικοι του κοσμου.ουυυυυυυυ ρε

με χαλαει που καποιοι ‘‘μεταλαδες’’ για να δειξουν οτι ειναι μεταλαδες φορανε συνεχεια μπλουζες με συγκροτηματα

με χαλαει που καποιοι μεταλαδες απαξιωνουν οποιοδηποτε αλλο μουσικο ειδος λες και θα παθουν κατι, σε αυτο το μονο που βρισκω λογικο ειναι τα σκυλαδικα(με εξαιρεση λεπα :slight_smile: ) και hip-hoprmb αηδιες

με χαλανε καποιες γκομενες που ακουνε μεταλ γιατι τα δειγματα που εχω αντικρισει ειναι ακρως απογοητευτικα

με χαλανε αυτοι που εκθειαζουν οτιδηποτε που δεν εχει πωλησεις και σνομπαρουν αυτους που πουλανε μονο επειδη πουλανε και θεωρουν και τους εαυτους τους ανωτερους

μου τη σπαει που καποιοι το παιζουν επαναστατες επειδη ακουνε Punk και φορανε καπελο τσε γκε βαρα

με χαλαει που στους αγωνες μπασκετ βαζουν κυριως hip-hop στα γηπεδα(ασχετο)

αυτα απο μενα και συμφωνω με πολλες αποψεις των παραπανω αλλα δεν θεωρησα σωστο να τις επαναλαβω

α) Δεν δείχνεις ότι είσαι μεταλάς, απλά τον θαυμασμό σου ξέρωγω. Το φανμποηλίκι σου.
β) Ενώ οι άντρες όλοι ένας κι ένας!

Ξέρω είπες κάποιοι. Κουβέντα να γίνεται.

Θα συμφωνησω.
Τουλαχιστον εγω οπως και οι περισσοτεροι νομιζω, τις μπλουζες τις φοραω για στηριξη σε ενα αγαπημενο συγκροτημα. Ως ενα ανιδιοτελες promotion/προβολη σε καποιο συγκροτημα που σου αρεσει και πιστευεις οτι αξιζει.

εγω πιστευω πως οσο καλη ειναι η μεταλ και η ροκ σκηνη εχει τα κολληματα της.

1. υπαρχουν πολλοι μεταλαδες που ειναι fake στην ουσια ειδικα οι 30 που το παιζουν μεταλ και το βραδι ειναι μπουζουκια
  2. μ την σπαει οταν που σνομπαρουν καποια αλλα ειδη μουσικης που αξιζουν
  3. μ την σπαει οταν ο αλλος το παιζει σκληροπυρινικος και οτι τα εχει βρει με τον εαυτο του και το παιζει τρεντυ ενω παραλληλα εχει στην τσαντα του γραμμενα τα ονοματα death metal μπαντων.
  4. επισης δεν ανανεωνετε η μουσικη ειτε ειναι ροκ ειτε μεταλ και για αυτο το λογο εχουν χαθει πολλοι οπαδοι και το γυρισαν στην ποπ
    5)επισης οι οπαδοι εχουν χασει την παλια χαρη και πλεον δεν βλεπουν συναυλιες ουτε αγοραζουν cd(πολλοι το κανουν)
  5. και τελευταιο και βασικο ειναι οτι πλεον ολοι εχουν ξεχασει τα νεα συγκροτηματα :frowning: που παιζουν live σε bar σε ολο τον κοσμο και κανεις δεν τα προωθει ακομα και αν αξιζουν διοτι χαθηκε το νοημα της μουσικης σε καθε ειδος

Εμένα μου τη σπάνε οι Ποζερηδες!! Το παιζουν μεταλλαδες αλλα απο ουσία και απο μουσική κυριως δεν έχουν να πουν τίποτα!!!

καποτε, παλια στην αγρια δυση, ημουνα ο κλασικος τυπος, μακρυα μαλλια, μαυρα ρουχα, μεταλ μπλουζες τις καρναβαλικες ξερετε τιγκα στην πολυχρωμια, αρβυλα κ.ο.κ. Και δηλωνα με περηφανεια ΜΕΤΑΛΛΑΣ. Δεν την παλευα με κανενα αλλο ειδος μουσικης και εβλεπα με μισο ματι αλλες μουσικες φυλες.

Απο τοτε περασαν καποια χρονια, αρκετα χρονια. Δεν αυτοχαρακτηριζομαι πια ως μεταλλας, αν και η μουσικη αυτη αποτελει το 70% των ακουσματων μου. Δεν φοραω μεταλ μπλουζες, μονο μερικες με απλα το λογοτυπο πανω, δε παλευω τα μαυρα με την καμια. Πια μπορω να ακουσω καθε ειδος μουσικης (νταξει μουσικη ειπα οχι σκυλαδικα κ λοιπα κατασκευασματα ε) απο τη στιγμη που μπορει να μιλησει μεσα μου.

εντιτ : και ΝΑΙ ο Φενριζ εχει δικιο, οι μακρυμανικες μεταλ μπλουζες ειναι παναθλιες…Μονο κοντομανικα ε…

Ε,νταξει ο καθενας οτι θελει κανει.Για παραδειγμα αμα ακουω το πρωι gojira και το βραδυ βγω μπουζουκια με την παρεα μου για χαβαλε,δεν σημαινει οτι δεν ειμαι μεταλλας…

Εγω τα εχω βρει με τον εαυτο μου στο θεμα μουσικης.
Και μπλουζες Malevolent φοραω και Hip-Hop/Rap και reggae και οτιδηποτε μου κεντριζει το ενδιαφερον.

Παντως διαβαζοντας σχολια συνειδητοποιω οτι οι περισσοτεροι προβλημα εχετε προβλημα με το ολο θεμα
να πειθω οτι ειμαι μεταλλας/ροκας.Με το να το δειχνεις ρε παιδι μου.

Εγώ πάντως δεν το καταλαβαίνω αυτό με τις πολύχρωμες μπλούζες που λέτε. Π.χ. τη NoFX με το I Heard They Suck Live την φοράω ακόμα (και δείχνει και κώλους ε) και θα τη φοράω μέχρι να τα πιάσεις όλα τα λεφτά της - δεν ξενερώνουμε ποτεέεεεεεε ! ριμπόοοοοοοοοο! #-o :stuck_out_tongue:

σοβαρά όμως…

:thumbup: Ακριβως αυτο ειναι που εκνευριζει. Το στυλ που προβαλλει ο κομπλεξικος και ανασφαλης μεταλλας/ροκας/hip hop- άς. Δηλαδη το να φοβαται να φορεσει λιγοτερα απο 10 δαχτυλιδια-νεκροκεφαλες ή χρυσες αλυσιδες γιατι ενδεχομενως να θεωρηθει untrue. Ή επισης να φοραει παντα την ιδια μπλουζα Manowar γιατι ειναι true. To πιο εξοργιστικο δε ειναι να χλευαζουν οτιδηποτε διαφορετικο απο αυτους και να μην παραδεχονται οτι τους αρεσουν και αλλα ειδη μουσικης -περα απο metal etc.

Καλα κανεις,εγω ακομα την master of puppets και ας την εχω απο το γυμνασιο.

Ε αυτοι οι ανθρωποι ειναι και κολλημενοι γενικως ρε.Πραγματικα χανεις την ωρα σου κανοντας συζητηση
μαζι τους.Εχουμε ενα φιλαρακι που ειναι Hip hop-ας και ηταν στο λαηβ προχτες και ηταν σε κατασταση
εκτακτου αναγκης.Ειχε τρελαθει ο τυπος.

εγω φοραω την …and justice for all !!!

Σιχαινομαι αφανταστα καλλιτεχνες που δεν ειναι επαγγελματιες και δε σεβονται καθολου το κοινο,κανοντας αρπαχτες , με το να στηνουν τεσσερις πασσαλους,να πετανε μια τεντα και ενα βιντεογουολ background και υποτιθεται οτι κανουν συναυλια.

απο την αλλη ουτε το να ειναι απλα επαγγελματιες ειναι καλο και γενικα αν μια μπαντα το χει και πανω σε βαρκα να παιζει, μπορει να δωσει γαματα λαιβ. τα σκηνικα και το σοου ειναι για να χουμε να λεμε.

Δεν μπορώ να ακούσω αυτά τα funeral doom / death.
Ντάξει απίθανη σαπίλα, αλλά ένα θέμα όλο και όλο, 25λεπτα τραγούδια, με στίχους συνήθως 4 γραμμές.
Μια νότα ανά 15’’ και μια κραυγή ανά 20’’.
Μάλλον αν μισώ κάποιον, θα τον δέσω σε μια καρέκλα και θα του βάλω να ακούει τέτοια επανειλλημένως.

Να πω ότι δεν γουστάρω την προσέγγιση “ότι θέλει πολλές ακροάσεις, γιατί είναι post-sludge-progressive-και μην την ψάχνεις γενικά” είναι γαμάτο / αριστούργημα.

Τους και καλά μεταλλαδες…Πωωωω…μιλάμε για παρακμή…:lol: