Black list: τι δεν γουσταρετε στο rock/metal

για εμενα, αυτος ο χωρος δεν διαφερει σε τιποε απο ολα τα αλλα ιδωματα.
Εχει πραγματικα αφοσιωμενο κοσμο και επιδερμικους/περαστικους.
Εχει κοσμο που “ψαχνεται” στο τι μουσικη θελει να ακουει και κοσμο που “ψαχνεται” στο τι μουσικη θα “επρεπε” να ακουνε αλλοι!
Παιζουν ανυχτομυαλοι με κολληματα και κολλημενοι χωρις περιορισμους!
Ασχετοι ιδιοκτητες καταστηματων /μεντορες που “overnight” γινονται “μεταλλοπατερες” ή “Ροκαδες” επειδη εκατσε να εχουν ενα μαγαζι που τους το χτιζουν πετραδακι-πετραδακι παιδια τα οποια γουσταρουν τη μουσικη που παιζει καθως δεν ειναι και αφθονα (βλ. Μακης απο τη καφετερια “Διονυσο” ή το ψηλο-κοντο ντουετο, συνιδιοκτητες του Grotta, ολοι σε διαφορετικα επιπεδα)
Εχει μοδες,καστες/κλικες,μιζερια,φανατισμο,στραβα βλεμματα,κουβεντες πισω απο πλατες,χαρακτηρισμους (σχετικους με τη μουσικη και μη)

το μονο που μου την σπαει περισσοτερο απο ολα ομως ειναι αυτοι που, οπως ειπε και ο Ταϊλερ, νομιζουν πως με το να ακουσουν αυτο το ειδος μουσικης γινονται “ανωτεροι” και “πουλανε μουρη”!

Το μονο γαματο που εχω βιωσει σε αυτο πληθος ατομων που εχει φερει και παρει απο τη ζωη μου η μουσικη ειναι η αισθηση “αδελφικοτητας” που προκαλει μερικες φορες και η οποια σε καποιες περιπτωσεις κραταει και περναει σε πολυ βαθυτερα επιπεδα απο αυτο της αρεσκειας ενος μουσικου ειδους!

και μου την σπαει ο μαλακας του tv war!!

Μου τη σπανε οι “γνωστες” του ειδους που μολις εχεις αρχισει να ψαχνεσαι και σου λενε για 100 συγκροτηματα “Αμα δεν εχεις ακουσει αυτο,δεν εισαι μεταλλας”.Κατσε ρε φιλε,ποτε να προλαβω?Και τη σχολη να κοψω και τις εξοδους να κοψω και το φαι να κοψω και τον υπνο να κοψω…δεν προλαβαινωωωω!!!:x

Πρώτα απ’όλα το χάμμερ είναι για κάψιμο.Τα πάντα είναι κατευθυνόμενα.Πρέπει να πληρώσεις για να μπεις εξώφυλλο, αν θες 2σέλιδη συνέντευξη είναι τόσα, με κατιτίς παραπάνω παίρνεις και καλύτερη βαθμολογία.Πόσες βαθμολογίες θυμάστε που μετά από μερικούς μήνες πέφτουν στο μισό τουλάχιστο?Όλα είναι θέμα του πόσα θα σκάσει η κάθε εταιρεία για να διαφημίσει τα συγκροτήματα της.Άσε που την έχουν δει κουλτούρα και διανόηση!Οι περισσότεροι είναι για κλωτσιές!Υπάρχουν λίγες εξαιρέσεις βέβαια!

Ναι ρε φίλε να προλάβεις. Άκου που θες και να φας ρε θηρίο. Χειμερία νάρκη σε σπηλιά με 5000 cd και βλέπουμε την άλλη άνοιξη την πρόοδό σου. Υπνοπαιδεία. Και μετά θα υποβληθείς σε εξονυχιστικά τεστ.:stuck_out_tongue:

Εμενα μου την σπανε

1. Τα συγκροτηματα κλωνοι που αντιγραφουν κανονικα για να γινουν χαλιφηδες στην θεση του χαλιφη.
  2. Οι κακες παραγωγες που εχουνε θαψει δισκαρες και δισκαρες.
  3. Οι ακριβες τιμες των νεων κυκλοφοριων.
  4. Οι συντομες επανακυκλοφοριες που δεν εχουνε λογο κυκλοφοριας περαν της αρπαχτης.
  5. Τα dvd που δεν ειναι τιγκαρισμενα με σπεσιαλ features.
  6. Η εκμεταλευση στις συναυλιες ( ναι οι ακριβες τιμες,οι ακυρωσεις,οι αλλαγες χωρου και τα σχετικα).
  7. Το ποζεριλικι (αφου δεν το νιωθεις αστο).
  8. Ενα μερος του κοινου που παει στις συναυλιες ( δεν γινεται να εισαι στους priest καγκελο και να ειναι το ζευγαρακι αγκαλιτσα και να προσεχεις μην τους σπρωξεις).
  9. Ο Χρονοπουλος οταν ειναι υπερβολικος στις περιγραφες του.
    10)Οι μεταλουδες.
    11)Τα ναρκωτικα που εχουνε θαψει τοσους αστερες του ροκ και του μεταλ.
  10. Μερικοι managers διασημων συγκροτηματων.
    13)To εμπορικο nu-metal.

Και αλλα πολλα αλλα ειναι τοσα αυτα που με φτιαχνουν στο μεταλ που και στα 26 μπορω να δηλωνω ακομα μεταλας και να το πιστευω.

μου την σπανε:
-η κακια του βλεμματος καποιων.ποιος εισαι ρε φιλε?απο ενα μ… βγηκες κι εσυ ρε!:lol:
-οι μεταλλοπατερες.μου βγαζουν το ιδιο πραγμα που μου βγαζουν οι σκυλαδες των 80’s.
-τα trends.για παραδειγμα τα σημερινα core σχηματα ακουγονται ιδια και εχουν ιδιες παραγωγες.σκατα ρε.
-το τσουβαλιασμα των οπαδων αναλογα το ειδος.thrashας?νταης.deathας?καφρος.powerας.φλωρος.
πολλοι μαλιστα το εκμεταλλευονται για να βγαλουν τα κομπλεξ τους.
-τα ναρκωτικα και ο αλκοολισμος.
-τα poser ρουχα.
-η καραμελα του οτι το να σταματας να ακους metal σημαινει οτι ωριμανσες.
-οι slipknot:p παιζουν καλα αλλα θεωρω οτι με τον τελευταιο δισκο εγιναν ενα ματσο trendy american music.

Θα θελα να το εξηγήσεις λίγο αυτό… Οι γυναίκες που δηλώνουν μεταλούδες (aka βάζουν ταμπέλα) ή οι γυναίκες που ακούνε μεταλ;

γιατι ρε damnatioν δεν τις πας τις μεταλλουδες??? οι κοπελες που ακουνε μεταλ ειναι και γαμω τα ατομα!!

χυλόπιτα αλέρτ! :smiley:

too much χυλοπιτες λες??:stuck_out_tongue:

ασχετο…ρε original στο avatar σου ο eric rutan ειναι ή λεω μαλακιες?

Για τον Κλιφ Μπέρτον τον κόβω…

Cliff Burton, ωρέ.

Βιβιαράκι του ‘‘Master of puppets’’, ωρέ.

Να ταν μονο ο Κακοχρονοπουλος καλα θα ηταν.Ειναι κι αλλοι(επιτρεψτε μου εδω να μη πω ονοματα,αλλωστε το εκανα καποτε στο αντιστοιχο θρεντ).

Επισης μου τη σπανε ολα τα κωλοπαιδα που διαβαζοντας το Hammer ανελειπως νομιζουν πως ειναι ψαγμενοι.

Γιατι εκτος του οτι οι μισες ειναι ασχημες οι αλλες μισες εχουν ψυχολογικα (το λεω με απειρες γνωριμιες σε μεταλ κλαμπ και οχι μονο) και οι αλλες μισες δεν ειναι μεταλα αφου η μια λεει ακουω αυτους γιατι μαρεσει το εξωφυλλο η αλλη λεει ακουω το αλλο γιατι μαρεσει ο τραγουδιστης και αν ρωτησεις τι ακουνε οι πιο πολλες ουτε δισκογραφιες ξερουνε ουτε ονοματα ξερουν και σου πετανε ενα ενταξει δεν ειμαι πορωμενη:lol::lol:.Ως τωρα μονο δυο μεταλουδες εχω γνωρισει που τις θεωρω τρου (οχι με την στενη εννοια) και η μια αυτην την στιγμη ειναι τραγουδιστρια σε μπαντα.

Μου τη σπάνε κάτι (μεγαλύτερα) ξαδέρφια μου που έχουν ν’ ακούσουν τις κασέτες ή τα cd τους τουλάχιστον πέντε χρόνια. Και παρόλα αυτά το παίζουν γνώστες:p
Επίσης κάτι άκυροι mainstreamάδες που λένε “α, ακούω και Scorpions” και θεωρούν ότι ακούν ροκ/μέταλ #-o (είχα και δυο γνωστές τέτοιες).
Εεε δεν μου’ρχονται άλλα τώρα…

απαντησαν ο leper και ο epitaph

Συμφωνώ. Τα γραπτά του έχουν διαμορφώσει δυστυχώς ολόκληρη γενιά στενόμυαλων μουσικά κρετίνων.#-o

Mμμμ δεν βιαβαζω χρονια χαμερ αλλα εχω κατι παλια τευχη και οντως βλεπω οτι καποιοι καλλιεργουν τον δογματισμο και την στενομυαλια.

Μου τη σπανε κατι “κριτικοι” στο μεταλ χαμερ που χαρακτηριζουν την Post σκηνη γενικα με ολα τα παρακλαδια της,σκηνη της μια νοτας και τολμουν να βαλουν 1 σε cd των Boris και τον sunnO .Ντροπη ρεεε