Black list: τι δεν γουσταρετε στο rock/metal

Darth, εμίλησες τίμια και με φρόνηση :!:

επίσης, με χαλάει που πόσταρα καναδέζικο δισκίο στο χεβιπαουερέπικ θρεντ, και δεν ασχολήθηκε κανείς. :frowning:

Άντε βρε επικάδες, ακούστε και πείτε ρε τεμπέληδες! εμένα με έκανε να νιώσω πάλι σα δεκαεξάχρονο μεταλόνι πορωμένο για ατσάλι!

Πάει χάλασες και συ μετά τον Deathster.

Εμένα πάλι μου τη σπάει που όταν κάνει κάποιος πρόταση με το εξώφυλλο του δίσκου δε βάζει και κάνα όνομα συγκροτήμματος ή τίτλο δίσκο έτσι για να ξέρουμε και όσοι δεν έχουμε κάνει μεταπτυχιακό στη γραμμική 'Β(στα Black ειδικά δεν πρόκειται με τίποτα άκρη άμα δεν ξέρεις το συγκρότημα) ή όταν το εξώφυλλο δεν έχει τίτλο πάνω του.

Συμφωνάω.

Εεε βέβαια και συμφωνάς, που πάει ρε ο άλλος ο Sludgeoλαμαρίνας να μου ποστάρει στα Power.

όξω ρε!

Αι μωρέ που μου φόρεσες και τη φουστανέλα και ξεψάρωσες με τις επικούρες. Τούρκους κυνηγούσαν οι κλεφταρματωλοί όχι δράκους.

[SPOILER]

:p:p:p[/SPOILER]

Τελικά έχω να πω ότι [SIZE=“7”]ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ[/SIZE]

Slipknot, τους οποίους θεωρώ 100% boyband(συγκρότημα εταιρείας δλδ),
Όλα τα coreοειδή που πλασάρουν για μέταλ
Emo και τα συναφή
Marilyn Manson
Dream Theater και τον ανύπαρκτο τραγουδιστή τους
Γελάω απίστευτα με αυτούς που λένε οτι το death metal είναι θόρυβος και οτι δεν ξέρουν να παίζουν,γιατί πολύ απλά αυτά που παίζουν στο death(όχι όλα εννοείται.Π.Χ. cannibal corpse παίζουν παπάδες) τα περισσότερα power συγκροτήματα δεν μπορούν να τα παίξουν ούτε αν τους φυτρώσει 3ο χέρι.
Τους πιτσιρικάδες που έχουν ακούσει 10 άλμπουμ και έχουν άποψη για όλα.
Τους μεταλλοπατέρες που κατηγορούν όλους τους πιτσιρικάδες.
Το ότι η δισκοθήκη μετριέται πλέον σε GB.Δε λέω όλοι κατεβάζουμε , αλλά αν σου αρέσει κάτι άντε αγόρασε το.Γελάω απίστευτα όταν καίγεται κάποιος σκληρός με την “δισκοθήκη” κάποιου μέσα.
Με τσαντίζει αφάνταστα το να μην σέβεται ο ένας τα ακούσματα του άλλου.Δηλ να λέει οτι οι τάδε είναι σκατά και όποιος τους ακούει δε την παλεύει(εξαιρείται το παρόν τόπικ, για τον λόγο οτι δεν είναι τόπικ αντιπαράθεσης(φαντάζομαι…)).Κάτι το οποίο συναντάω παααρα πολύ συχνά σε αυτό το φόρουμ σε αντίθεση με άλλα.Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να εκφράσεις την αποψη σου μεγάλε(δεν αναφέρομαι σε κανέναν συγκεκριμένα, αλλά σε πάρα πολλούς μαζί! :P)!
Θα μου έρθουν κι άλλα, που θα πάει.

Να προσθέσω και το γεγονός ότι μια ταμπέλα αποτελλεί τόσο μεγάλο ανασταλτικό παράγοντα για πολλούς ενώ στην ουσία η διαφορές ανάμεσα σε πολλά πράγματα η απόσταση είναι τόσο μικρή που πολλές φορές πρέπει να την εξηγήσεις για να την καταλάβει. πχ πόσο μεγάλη είναι η διαφορά ύφους από τους Haunted στους Cataract και από τους Bolt Thrower στους All Out War που αυτό το Core συνθετικό τους αποτρέπει κάποιους λες και τους βάλανε να ακούσουν Μαδαγασκαριανή Folk?

Υπάρχει μεγάλη διαφορά, αλλά όχι τόση ώστε να δικαιολογεί την αντίδραση που αναφέρεις.:slight_smile: Όντως πολλοί αντιδρούν λες και μετά από Γαρμπή τους έβαλες Suffocation!Βέβαια αυτό δεν σημαίνει οτι ΠΡΕΠΕΙ και να τους αρέσει έτσι?

:thumbup:

Aυτα τα ειχα γραψει και στην δικια μου ‘‘black list’’.

@ Βleedin History ειπε:

επίσης, με χαλάει που πόσταρα καναδέζικο δισκίο στο χεβιπαουερέπικ θρεντ, και δεν ασχολήθηκε κανείς.

Άντε βρε επικάδες, ακούστε και πείτε ρε τεμπέληδες! εμένα με έκανε να νιώσω πάλι σα δεκαεξάχρονο μεταλόνι πορωμένο για ατσάλι!

Mην στεναχωριεσαι Οπλαρχηγε, το ακουσαμε και μας αρεσε.:slight_smile:
Στα αφτια μου ακουστηκε η επικουρα των Omen και η ατμοσφαιρα των Warlord !

Διαφορά υπάρχει αλλά στα σίγουρα όχι μεγάλη. Πολλές φορές οι ταμπέλα μπαίνει για τυπικούς λόγους. τώρα ας πούμε ποιοι έχουν μεγαλύτερη διαφορά οι Bolt Thrower από τους All Out War ή Queensryche από τους Manowar πχ για να υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα να πάει κάποιος από τους ΒΤ στους AOW και όχι από τους Ryche στους Manowar? Δηλαδή μόνο και μόνο η ταμπέλα Metal είναι που σου δίνει αυτή την ασφάλεια? Αυτό εννοώ ότι κάποιος που μπορεί να κάνει τη δεύτερη μετάβαση δε θα έπρεπε να έχει πρόβλημα να κάνει και την πρώτη.

Φυσικά και δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος να γουστάρει υποχρεωτικά αυτή τη μετάβαση απλά πολλοί έχουν το κόλλημα μόνο και μόνο λόγω ταμπέλας.

Την trueίλα, τα κολλημένα μυαλά, το power/epic.

καλυτερα να μη βαζουμε μαζι το power και το epic. αλλο το επικ των bathory και αλλο των “We Are Rhapsody”.

Οι Rhapsody είναι επικ???Από πότε?Αυτοί χόλυγουντ μέταλ δεν παίζουν? [-X
Και με αφορμή αυτό, να πω οτι εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν βάζουν στο ίδιο καζάνι το doom με το stoner!Από που κι ως που?Επειδή έχουν τις ίδιες ταχύτητες?Καμμία σχέση μουσικά.Το doom το λατρεύω ενώ το stoner το σιχαίνομαι(με απειροελάχιστες εξαιρέσεις).

:lol:
Όντως το έχω πάθει και εγώ να προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω και εκνευρίστηκα…

Για μένα το βασικό πρόβλημα του χώρου είναι

α) ότι οι περισσότεροι νομίζουν ότι ακούνε κάποια ανώτερη μουσική απο όλους τους ανθρώπους στον πλανήτη…Η μουσική μπορεί να χωριστεί απλά σε μουσική που είναι παράγωγο στου εσωτερικού κόσμου του καλλιτέχνη που εκφράζεται μέσω αυτής, και σε επιτηδευμένη μουσική που αποσκοπεί στην κερδοφορία και δεν αποτελεί παράγωγο της εσωτερικής ανάγκης του δημιουργού…Κάθε μουσική που εκφράζει τον εσωτερικό κόσμο του δημιουργού και όσα θέλει να δηλώσει είναι αληθινή…Απο εκεί και πέρα διαφέρει το ταλέντο, η έμπνευση, ο τρόπος που μετατρέπεις σε μουσική αυτά που νιώθεις κτλ…

β) ότι λίγοι ακούνε μουσική για να ικανοποίσουν την ψυχική τους υγεία (η οποία είναι εξίσου σημαντική με την σωματική). Πολύς κόσμος ακούει για να μπει σε ένα κοινωνικό υποσύνολο και να νιώθει ότι ανήκει σε μία κάστα ανθρώπων, για να υιοθετήσει ένα στυλ, για να φαίνεται (χωρίς να είναι) “ανώτερος” σε θέματα μουσικής και τέχνης, για να ρίχνει γκόμενες και γενικώς να ικανοποιεί ανάγκες αυτοπραγματωσης παρά την βασική ανάγκη της διατήρησης της ψυχικής γαλήνης…

Κάθε είδος μουσικής που είναι αληθινό και ανήκει στην κατηγορία που εκφράζει τον δημιουργό του και ακούγεται καλά στα αυτιά μας μπορεί να επιτύχει την ικανοποίηση της ψυχικής μας γαλήνης…

Απο όλα αυτά που έγραψα καταλαβένετε σε γενικές γραμμές πως το 99% των αντιπαραθέσεων περι μουσικών γούστων δεν έχει λόγω ύπαρξης αλλά αν συνεχίσω θα με κάνουν BAN μιάς και το forum δεν θα έχει λόγω ύπαρξης και θα ερημώσει και οι mods θα με κυνηγάνε να με βασανίσουν με βραστα αυγά…:lol:

παιδιά εμένα μου τη σπάει ο Χρονόπουλος του Χαμερ.Κι από μικρή δλδ.Με ενοχλούσε αυτό το attitide ότι επειδή ακούμε αυτή τη μουσική έχομε πιάσει τον παπά απ΄τα αυτά.Και επίσης ήρθε μετά το Φλωράκη που ήταν τιτανοτεράστιος.ολε