Black list: τι δεν γουσταρετε στο rock/metal

ΔΕΝ μπορω να ακουσω black…[-X

Και εγω IF :stuck_out_tongue:
Οχι μ’αρεσαν παλια πλεον δεν!

:-k:-k:-k:-k:-k
[-X
:stuck_out_tongue:

+1000
ανεκφραστα ειναι…:?

Kαλα ακουσε μια Arcturus να δεις την γλυκα…

μπαα δεν θελω να μπω καν στη διαδικασια εφοσον ξερω τι θα ακολουθησει μετα:p
γουστα ειναι αυτα…

Ε άρα δεν είναι ανέκφραστα.:wink:

εννοω οτι δεν εχουν συναισθημα βρε παιδι μου…

Aκουσε μια που σου λεω!Τοσες ωρες εχεις χασει απο την ζωη σου ακουγωντας RHCP.
Xασε 7 λεπτα να ακουσεις Arcturus…

Και το μισος συναισθημα ειναι…

Aν και οι Arcturus απεχουν αρκετα απο αυτο.

μμ τι μας λες…:stuck_out_tongue:
μονο κ μονο επειδη μου μπλεκεις τους ρεντ χοτ δεν ανοιγω το λινκ…[-X
ρε συ οι rhcp με γεμιζουν με αισιοδοξια κ ζωντανια…σε καμια περιπτωση δεν ειναι χασιμο χρονου…:evil:

Καλα χανω την ωρα μου σε μια ηδη καταδικασμενη συζητηση.

Εμένα με γεμίζει ζωντάνια το σεξ.

Και ΜΠΟΡΩ να ακούσω black.

κ γω χανω την ωρα μου…
δεν μ αρεσουν τετοιου ειδους τραγουδια:?
μα καλα εγω σας λεω να ακουτε πεππερς???
ΤΕΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ!

ναι αλλα με το να πατησεις το λινκ και να ακουσεις ενα κομματι δεν χανεις και τιποτα

εε βαριεμαι τωρα.ασε με ακουω εντεχνα κ την εχω καταβρει8)

ego de goustarw kai poly to triptyxo sex drugs and rock’n’roll…kserete to gnwsto…eimaste gamiades metallades kai arghhhhhh!!! xaxa:p

bump!

Μου τη σπάει απίστευτα ο ελιτισμός πολλών οπαδών. Σε όλους τους χώρους.
Επίσης, ο ροκομεταλλογεροντισμός.

Στην Πυρά!

Γενικά, παρατηρείται σε μεγάλο βαθμό έλλειψη κριτικής σκέψης.

υπερβολικός ενθουσιασμός και αποθέωση από τη μια και πλήρης απαξίωση από την άλλη.

15χρονοι που έχουν ακούσει δισκογραφίες σε ένα μήνα και “έμπειροι” παλιοί ροκάδες που ξέρουν από καλό λάδι, ακούνε ελάχιστα νεα πράγματα, αλλά ξέρουν ότι είναι χάλια χωρίς να τα ακούσουν.

παλιοί οπαδοί, που απαξιώνουν ό,τι νέο για να αναδείξουν την αξία του παλιού, ίσως επειδή ποτε δεν ασχολήθηκαν να ακολουθήσουν.

κούραση γενικότερα.

πλέον, γίνονται όλο και λιγότεροι οι άνθρωποι με τους οποίους μπορώ να κάτσω και να συζητήσω σοβαρά και για ώρα περί μουσικής.

επίσης, ποτέ δεν μου άρεσαν στο metal κυρίως οι ακραίες εκφάνσεις του. Δεν ξέρω πόση ανάγκη έχεις να δείξεις ότι είσαι μέταλ, αλλά οι ακραίες εμφανίσεις (βαψίματα, καρφιά, υπερβολικά piercing) ως κάλυψη άλλων κενών μου φαινόντουσαν πάντα και η μουσική ήταν μια καλή δικαιολογία.

Όσοι είναι απίστευτα κολλημένοι και θεωρούν τους εαυτούς τους ανοιχτόμυαλους μόνο και μόνο επειδή τα κολλήματα τους δεν είναι αυτά του μέσου όρου.

Αυτοί που αντί να κρίνουν αποκλειστικά τη μουσική θα κοιτάξουν ένα σωρό εξωτερικές παραμέτρους όπως απήχηση, πωλήσεις κτλ. για να κρίνουν “αντικειμενικά” το πόσο γαμάτο είναι κάτι και μορφοποιούν το γούστο τους σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό με τέτοια κριτήρια.

Αυτοί που δεν καταδέχονται να ακούσουν συγκρότημα με παραπάνω από 100 Cd πωλλήσεις.

Αυτοί που δεν καταδέχονται να ακούσουν συγκρότημα με παρακάτω από 10000000000000000 Cd πωλλήσεις.

Όσοι έχουν επιδερμική σχέση με ιδιώματα και συγκροτήματα και δεν έχουν πρόβλημα να εκφέρουν “αντικειμενικές και τεκμηριωμένες απόψεις”.

Το γεγονός ότι όπως από τη μια οι True δεν μπορούν να καταννοήσουν τους Meshuggah αλλά οι συγχρονοκουλτουριάρηδες δεν μπορούν αντίστοιχα να καταννοήσουν τους Manowar. Όπως οι κλασσικομεταλλάδες δεν μπορούν να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα των Dillinger Escape Plan έτσι και οι Mathcoroprogressivoavantgardoexperimentaloμπλαμπλα δεν μπορούν να καταννοήσουν την απλότητα των Priest. Όπως οι κάφροι δε μπορούν να καταννοήσουν τη μελωδία και τη θετική νότα των Helloween έτσι και οι Powerάδες δε μπορούν να καταννοήσουν την καφρίλα και σαπίλα των Morbid Angel. Το πραγματικά ενοχλητικό βέβαια δεν είναι η μη καταννόηση(αυτό είναι λογικό εξάλλου) αλλά το σνομπάρισμα και η απαξίωση που αυτό φέρει.

Αυτοί που θεωρούν ότι οι μουσική σταμάτησε το 10000000 πχ και σνομπάρουν τις νέες κυκλοφορίες. Αντίστοιχα αυτοί που θεωρούν ότι ένας δίσκος στα 3 χρόνια από την κυκλοφορία του είναι πιο μπαγιάτικος και από τα σάντουιτς των Everest.

το γεγονός ότι κάποιοι έχουν μάθει από παντού ότι οι τάδε θεοί που βγάζαν τους δίσκους τους όταν ήταν ακόμα πρόεδρος ο Kennedy ήταν οι υπέρτατοι θεοί και δεν πρόκειται να ξεπεραστούν ποτέ καταλήγουν να υιοθετούν την άποψη αυτή σαν απόλυτο αξίωμα μόνο και μόνο επειδή έχουν ιστορική υποχρέωση να το πιστεύουν και αισθάνονται ενοχές αν ανακαλύψουν ότι μετά αυτό είναι μια άποψη που απλά υιοθετήσαν και όχι ένα γούστο που διαμορφώθηκε.

Ότι κάποιοι δε δέχονται ότι κάποια πράγματα που γούσταραν μικροί δεν τους αρέσουν πια όπως και αντίστοιχα κάποιοι άλλοι δε δέχονται ότι κάποια πράγματα που γούσταραν τότε τα αγαπούν και τώρα μόνο και μόνο για να δείξουν ότι “ωριμάσαν”, “μεγαλώσαν”, “πήγαν μπροστά”. Όλα φυσιολογικά είναι, κάποια πράγματα μένουν κάποια όχι.

Αυτά για αρχή και βλέπουμε.

+1000000000000000000000000000000000000000000000