Δεν γουστάρω φάσεις του τύπου “ακόμη Maiden / Metallica κλπ…ακούς?”
Έλεος ρε φίλε, αν δεν ακούς πλέον metal, να σε καταλάβω.
Αν ακούς όμως (metal) γιατί σε πειράζει?
Επειδή και καλά είσαι ψαγμένος με κάτι παραπάνω θα κλάσεις αυτό που άκουγες στα 10-15-18 σου?
Εκτός αν άρχισες με κάτι πολύ πιο δύσκολο και ψαγμένο ας πούμε, οπότε πάσο…
Με εκνευρίζουν οι δήθεν και δυστυχώς είναι πολλοί! Και οι δήθεν ανοιχτόμυαλοι ξερόλες και οι δήθεν “true”. Ακόμα με εκνευρίζουν αφάνταστα όσοι ακούνε ακραία πράγματα και θάβουν τα παλιά τους ακούσματα…π.χ. ακούω τώρα μπλακ πριν 10 χρόνια άκουγα παουερ και τώρα το κράζω όπου βρω, και αυτούς που το ακούνε.
Κράζει ο Μπλιντιν το παγουερ??? Δεν το έχω προσέξει. Πάντως από κάπου έχουμε ξεκινήσει όλοι…και συμφωνώ απόλυτα με αυτό για Maiden -Metallica…εδώ μας λένε ότι είναι μουσική για 15άχρονα#-o
Παντως προτιμω τα συγκροτηματα που γραφουν τραγουδια στοχευοντας κοπελιτσες παρα οσους βαζουν βαζελινη στο δασυτριχο τους στερνο και ανεβαινουν στην σκηνη καβαλα σε χαρλεϊ για να μας μεθυσουν με την τεστοστερονη τους,οπως επισης και απο τους καθυστερημενους που εχουν κατακλυσει την black metal που παντα καταφερνουν και βρισκουν ακομη πιο καθυστερημενους οπαδους να τους προσκυνανε,πουλωντας σκατα θορυβο (δεν μου παει η καρδια να το πω μουσικη),ανελεητα ηλιθιους και γελοιους στιχους και ιματζ που ανταποκρινεται μονο σε πυροβολημενα 14χρονα:)
Σωστος ο restless… και οσον αφορα στο black, στη ταινια metal: a headbanger’s journey υπαρχει μια καταπληκτικη σκηνη οπου ο alice cooper κραζει αυτους τους… καθυστερημενους…
O Alice λέει ότι τάχα είναι κακοί όλοι ξέρω γω, και μετά τους βλέπεις στο σούπερ-μάρκετ με την μαμά τους.
Χαχα, ε τι να πεις, άποψή του.
Μπορεί να έχει και δίκιο.