γενικά δεν μπορώ τα φωνητικά που δεν καταλαβαίνω τίποτα!μου τι σπάει αυτό,και επίσης οι Maiden…
παρακαλώ μην με κάνετε banO:)
Now playing: Anathema - Masters (Demo 2007)
via FoxyTunes
γενικά δεν μπορώ τα φωνητικά που δεν καταλαβαίνω τίποτα!μου τι σπάει αυτό,και επίσης οι Maiden…
παρακαλώ μην με κάνετε banO:)
Now playing: Anathema - Masters (Demo 2007)
via FoxyTunes
μην ανησυχεις προηγουμε εγω…
Ω, ναι!
Γιατί σου τη σπάμε ρε φιλαράκι? Σου φάγαμε την γκόμενα?
σορυ λαθος εκφραση το μου τη σπανε.εννοω οτι αυτη η πορωση που εχετε για αυτη τη μουσικη ειναι υπερβολικη:8)
Και ποιος είσαι εσύ που θα το κρίνεις? Το ίδιο θα μπορούσα να πω και γω για σένα και τους Queen.
Μου την σπάνε τα νέα προγκρεσιβοσυγροτήματα που για να τα καταλάβεις θες όλη το φαρμακείο της γειτονιάς να κατεβάσεις συν μια κάβα.Εκτός του ότι είναι άπειρα αυτα τα συγροτηματάκια και ελάχιστα έχουν λόγο ύπαρξης ειναι και ψευτοφιλοσοφιστικε φάση και συνήθως δεν εχουν και τίποτα να πουν.Ακόμα δεν γουστάρω τα περισσότερα νέα είδη που πλασάρονται σαν ροκ μεταλ και είναι εντελώς άλλη φάση.Δεν γουστάρω τις ακριβές τιμές στα εισητίρια και την εκμετάλευση τον αγαπητών χεντμπανκιδων από μέρους κακών διοργανωτών δεν γουστάρω την μόδα των ριμαστερς που πριν κλείσει 5 ετια ο δίσκος επανακυκλοφορεί.Τέλος δεν γουστάρω που έκοψε το μαλλί ο satyr.
Ε,οχι ντε!
(και επισης συμφωνω με τον nihilist.)
ναι δεν λεω οτι δεν εχουν μελωδιες…απλα με αφηνουν αδιαφορη:wink:
+14244354
πεστα χρυσοστομε:p
Θα συμφωνησω και εγω. Πιανουνε μια ηλεκτρικη κιθαρα και το παιζουν rock kings
δικιο εχεις απολυτο.σε καμια περιπτωση δεν ειμαι εγω καποιος που θα κρινει τη μουσικη που ακουει ο καθενας και εσυ μπορεις να πεις την αποψη σου για τους κουιν και τους καθε κουιν.εμενα η μουσικη αυτη δε μου αρεσει και θεωρω οτι δε χρειαζεστε να πορωνεστε τοσο.αλλα μη βαρας συζητηση κανουμε8)
Δεκτό να μην σ αρέσει. Δεν είναι και υποχρεωτικό άλλωστε, αλλά το πόσο πορώνεται κάποιος είναι δικό του θέμα όχι δικό σου. Και γω δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να πωρωθεί κάποιος με μια μπάντα σαν τους Queen αλλά δεν το κάνω θέμα. Είναι καθαρά θέμα γούστου.
+φωνω.με τους queen ομως δεν πωρονομαι με την εννοια οτι χτυπιεμαι με τα τραγουδια τους.ειναι η μουσικη τους πολυ ομορφη για αυτο κιολας ειμαι φαν τους.και τελος αυτο ακριβως σου ειπα και πριν δε θα κρινω εγω τη μουσικη που ακουει ο καθενας.φιλικα…
Δεν μίλησα για κοπάνημα. Για μένα και η μουσική των Bolt Thrower όμορφη είναι και γι αυτό τους ακούω. Το κοπάνημα έρχεται δεύτερο.
Απλά δεν μπορείς να βάλεις μέτρα και σταθμά στην πώρωση του άλλου. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω.
Πω ελεος,εγω χτυπιεμαι με οποιοδηποτε τραγουδι μου αρεσει και ας το ακουω και για πρωτη φορα.
Δεν μου αρεσουν συγκροτηματα τυπου Green day και τετοια παρομοια (τα οποια ακουν διαφοροι και διαφορες και υποστηριζουν οτι ακουν rock…#-o)… Eπισης δε μου αρεσει η στενομυαλια και οι αποψεις ορισμενων περι ‘‘true’’ , πολιτκης κτλ κτλ… Τελος δε μου αρεσουν οι Slipknot…
μου αρεσουν οι Marillion γιατι γαμανε
μαζι σου!!!
Θα πόσταρα στα εκάστοτε θρεντ των συγκροτημάτων, αλλά δε θέλω να βγάζω συζητήσεις οφφτόπικ.
μου τη σπάει που οι σημερινοί οπαδοί δείχνουν να μην έχουν αποβάλλει ακόμα κάποια “κατοχικά σύνδρομα” του παρελθόντος.
Δλδ “δεν ακούω Iced Earth γιατί ήταν υπερεκτιμημένοι πριν 10 χρόνια”, “οι Metallica είναι κακομαθημένοι εκατομμυριούχοι και γλύφουν τον κώλο του Mustaine. Α έβγαλαν και δίσκο?”, “Ωραίοι οι Nevermore, αλλά πού ήσουν το '97 που όλοι τους γιούχαραν?”, “extreme my ass. μηδέν καλλιτεχνική αξία. Δεν τα ακούω αυτά”, “εξώφυλλο στο χάμμερ? Στάνταρ πλήρωσαν. Μακριά μου!”
Μουσική είναι ρε παιδιά.
Ακούστε ό,τι κάθεται καλά στα αυτάκια σας και όλα τ’άλλα έρχονται δεύτερα.