Να φανταστεις αυτο το κομματι το ακουγα μικρη απο μια κασετα αλλα απο τους foghat. Ελα μωρε … Ειναι καπως για ολες εμας τις γυναικες εννοειτε. Αυτο το στυλ που βγαζει σε στυλ ‘’ σε εχω’’ ειναι ελεεινο…
Μα ο Coverdale όλες τις είχε:lol:
Και καλά λέει ο πάμπκιν! Ελα που δε σ αρέσει!!
“Σε έχω?” Δεν νομιζω… Παντα οι περισσοτερες μπαλαντες, τραγουδια γενικα ειναι κλαψιαρικες επειδη… “δεν σε εχω”… Πλακα μου κανεις? Ειδαμε και τα τραγουδια τα ερωτικα που εχουν γραψει οι γυναικες παντως…
Λεω για κομματια με μισογυνικους στιχους οχι μπαλαντες γενικοτερα καλε!
τραγουδια στυλ i just wanna make love to you μισογυνικα???
ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΑΖΙ!!!
κοπελια μου φαινεται οτι εχεις καποια κομπλεξ ε??
το συγκεκριμενο τραγουδι το χει ερμηνευσει και γυναικα τραγουδιστρια!!!
αλλα περα απο αυτο
γενικα αυτα τα τραγουδια δεν ειναι καθολου μισογυνικα
ειναι μια εκδηλωση επιθυμιας του ενος φυλλου για το αλλο με ενα ευθυ ομορφο τροπο
δεν λεει
bitch i want to fuck you!!!
Μισογύνικα τραγούδια θέλετε;
50 Cent - P.I.M.P, Candyshop κτλ…
Πόσο πλάκα έχει να τα χορεύουν και να μην καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται… :lol:
Βανγκέλη κάνε ένα κενό ποστ. Για την υπογραφή σου και μόνο
οι cinderella!!! βγαλανε και το heartbreak station…κτλ…
για τα αλλα τι να σχολιασω…LA Guns δεν βρισκεις;;; τι να πω…και ολοκληρη η δισκογραφια υπαρχει αν ψαξεις καλα…δεν σε ειπα ασχετο…σου ειπα οτι απλα δεν εχεις ψαξει ουσιαστικα το ιδιωμα…ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ παντως αν δεν σου αρεσουν,γουστα ειν αυτα…απλα δεν μπορεις να λες οτι δεν ητανε αληθινα συγκροτηματα απο τη στιγμη που μαλλον δεν το εχεις ψαξει πολυ…οχι ολα…οι ποιζον δεν ητανε και τοσο(ασχετα αν μαρεσουν αυτοι αλλα ακομα και οι πριτι μπου φλουντ κτλ οι ασχετοι)αλλα μπαντες οπως οι ratt motleyz skidrow κτλ σε καποια αλμπουμς τους ειναι πολυ ειλικρινεις και σε καμμια περιπτωση fake απλα ‘‘λεω ποσο γαματος ειμαι’’ φαση…δεν λεω οτι οι γκραντζαδες ειναι φλωροι κτλ (δεν με νοιαζει αλλωστε)αλλα αμα τους θεωρεις πιο ροκ ν ρολλ απο LA guns με αυτο που εννοω (εστω εγω με το δικο μου τροπο) ροκ ν ρολλ τοτε τι να πω…
Ρε παιδιά αυθεντικά CD και πάλι αυθεντικά Cd!τι να λέμε τώρα?το τευτεράκι με τουσ στίχους,το εξώφυλλο,τα πάντα είναι μια μορφή τέχνης.Το mp3 είναι σα να έχεις εναν πίνακα που ξεθώριασαν τα χρώματα και να σου αρέσει το σχέδιο που φαίνεται,μα χάνεις ένα μέρος της όλης τέχνης!Ή σαν να βλέπεις μια ταινία σε κενό φόντο,όσο καλοί κι αν είναι οι διάλογοι και το σενάριο,αν δε δεις το σύνολο,χάνεις πράγματα!Προσωπικά εγώ κατεβάζω τραγούδια μόνο για να τα ακούσω δοκιμαστικά και αν μου αρέσουν να πάρς το CD,κάτι σαν preview.
+1 συμφωνω απολυτα:)
εμενα τα hair metal μ τη δινουν αλλα δεν θα επεκταθω γιατι παλι φασαριες θα χουμε:p
προσθετω κ τα brutal φωνητικα…ειμαι υπερ της μελωδιας εγω8)
Aυτο που λες ειναι λιγακι οξυμωρο,μια και τα περισσοτερα"hair"-οπως τα λες-metal γκρουπς εχουν απειρες μελωδιες και καταπληκτικες ενιοτε μπαλαντες…
Mμμ ισως μου τη δινουν καποιες χαοτικες συνθεσεις που δεν ξεχωριζεις τπτ. Μονο ενας τυπος που φωναζει και ενα χαος απο πισω.:-s
δε γουσταρω το 90 % των μεταλ συγκροτηματων, αλλα οι death γαμανε.
1.το παραγοντιλικι
2.την ποζερια, ανεξαρτητα απο που προερχεται
3.την αντιληψη “τα ξερω ολα”
Τα παραπανω διεπουν και τους “πανω”, οσους δηλαδη ειναι επαγγελματικα μπλεγμενοι στο χωρο, και τους “κατω”, δηλαδη αυτους που γουσταρουν τη συγκεκριμενη μουσικη.
Επισης δεν την παλευω με το 95% των σχετικων ντιτζευς:cold:
Αν εσενα οι συγκεκριμενοι στη δινουν μια φορα εμενα μου τη δινουν χιλιες.Εχω βαρεθει δεω και τοσο καιρο που ασχολουμαι μ’αυτη τη μουσικη ν’ακουω το καθε μαλακα να μου το παιζει guru επειδη ειδε τη ταδε συναυλια,επειδη ανεβαινει εξαρχεια(σιγα το κατορθωμα ρε)κλπ κλπ.Το που κατεληξαν οι πιο πολλοι που μου τα ελεγαν αυτα(κι αλλα πολλα)αφηστε το καλυτερα.Δυστυχως ομως ακομα βλεπω αλλους να τη λενε σε διαφορα παιδια και αηδιαζω.
μου την σπανε ολοι οι οπαδοι της black metal της death metal και γενικοτερα η μουσικη αυτη
επισης με χαλανε ολοι οι ποζεραδες και καλα φοβεροι τραγουδιστες η μουσικοι
και τελος οι μουφα ροκερς green day him tokio xotel good charlote και ολοι αυτοι
[SIZE=“5”]gothic-death-Black metal[/SIZE]
μπαν στην σοφια!