Eγω το πρωτο ακραιο ακουσμα που ειχα ηταν το wilt των Brutal Truth και ειχα παθει πλακα!
angmar! παρακαλω πες τι συνεβει το σαββατο το πρωι μολις εβαλες κατι σκληρο να ακουσουμε…:lol:
Δεν είπα ότι με ενοχλεί η μουσική του Mustaine αλλά ο τρόπος του. Τώρα για το αν λέω “παναγίτσα μου” όταν τρομάζω δεν το ξέρεις.
Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ο χριστιανισμός και το metal δεν πάνε μαζί. Αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που εγώ αντιλαμβάνομαι το χριστιανισμό αλλά και το metal. Ειδικά η θρησκεία είναι κάτι πολύ προσωπικό και ο καθένας βλέπει τα πράγματα διαφορετικά, οπότε η κάθε άποψη είναι σίγουρα δεκτή, άσχετα με το αν συμφωνώ ή όχι. Λέγοντας αυτά αναφέρω ότι δεν με ενοχλούν οι απόψεις του Mustaine, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τις προβάλλει στον τύπο. Ίσως τελικά να φταίει το πούστικο το Hard Fax, όπως αναφέρεις πολύ εύστοχα στο τέλος.
Δεν γουσταρω Death φαση οχι ολα μονο τα ωμα δεν μου αρεσουν(Cannibal corpse,Siixfeet under,Deicide…)
Τους Manowar και τους Nirvana
Πιο πολυ με αυτα τα αλλα δεν με πειραζουν!
Την υπερβολικη ποζερια…[-X [-X
αφου εσυ γουσταρεις Manowar!! 8O 8O
Tην υπερβολικη λεω…
Αυτο δεν σημαινει οτι οι μανογουαρ δεν το παρακανουνε, και τοτε με βρισκουνε μπροστα τους…:twisted:
ok τοτε
Δεν γουσταρω τους Slipknot!!!
Δεν γουσταρω την υπερεκτιμηση σε μπαντες οπως οι System of a down αν και με τους ιδιους δεν εχω κανενα προβλημα. Τους ακουω ευχαριστα.
Δεν γουσταρω την καταντια μερικων “ληγμενων” συγκροτηματων.
Οπως??:-k
και εγώ το ίδιο αλλά και Slayer (δεν ξέρω το γιατί) , βασικά μου την σπάνε αυτά τα solo του Kerry King :oops: :oops: :blink:
Εμενα ο ιδιος ο Κερρυ…
για λέγε πια είναι αυτά τα ληγμένα να ξέρουμε και εμείς 8)
Από ότι είδα στις προηγούμενες σελίδες σε αυτό το topic σε λίγο καιρό θα γίνει τις ΠΟΠΗΣ :lol:
To να θεωρουμε οτι καποιες μπαντες ισως θα επρεπε να εχουν τελειωσει δεν παει να πει οτι δεν τις σεβομαστε. Με τα δικα του κριτηρια λοιπον, ο καθενας μας μπορει να καταλαβει ποιοι θα ηταν προτιμοτερο να ειχαν διαλυθει σε μια πιο αξιοπρεπη φαση απ οτι ειναι τωρα…
Συμφωνω απολυτως!!!
vasika den apey8ynomouna se sena alla genika…na sou pw padws pws den nomizw oti o mustaine provalei tis apopseis tou me enoxlhtiko tropo…isws teleytaia tou thn exei kollhsei kapws me ton 8eo ktl…alla den nomizw oti exei kanei kati tooooso akraio h exei pei kati analogo…exei kollhmata pou oloi exoume nomizw kai isws na einai ligo ypervolikos…
alla kai pali…poios eipe oti to metal den mporei na ‘‘sygathkei’’ me mia 8rhskeia…mia mousikh einai kai to metal re c…allwste k 8rhskeia paramy8aki einai…o ka8enas pistevei oti 8elei…kai akouei oti 8elei…as mhn thn psaxnoume kai toso poly me tetoia padws…kai to hard fax oi dhlwseis einai oti pio xeirotero exw diavasei kai oti pio stenomyalo…gia ayto to kovw to hammer…
προσωπικα ποτε δε χωνεψα τους rhapsody. το πρωτο ηταν καλουτσικο. μετα δε την παλευα. δε μου κολλαει αυτη η μπαντα…
αφου οταν (για λογαριασμο του σαιτ που ημουν τοτε) επρεπε να τους παρω συνεντευξη σε ενα promo tour που ειχαν ερθει, τους πηρα τηλεφωνο στο ξενοδοχειο. βαριομουν τρομερα να τρεχω αλιμο…:lol:
Αηδιάζω με το γρήγορο ενίοτε συμφωνικό ευρωπαικό power.Βλέπε Rhapsody,Gamma ray,Blind Guardian,Kamelot(αμερικάνοι αλλά δεν έχει σημασία). ktl ktl…Πολύ κλαμπατσίμπαλα και ψευτομεγαλειώδης χαζοχαρούμενη ατμόσφαιρα.
Αηδιάζω με τα ατμοσφαιρικά οπερατικά γκρουπ με τις διάφορες τραγουδίστριες που συνήθως προβάλουν το πλούσιο μπούστο τους.Nightwish,Epica ktl ktl
Μου την δίνουν οι Metallica που στο τέλος θα βγάλουν μέχρι και τσόντα με την ερωτική ζωή τους για να βγάλουν και άλλα φράγκα.Άκου εκεί ταινία με τους ψυχολόγους τους και τα προσωπικά τους…?!Έλεος!
Μου την δίνουν οι ψευτοκουλτουριάρηδες μεταλλάδες που ακόυνε κατα 95%μεταλ και στις συζητήσεις τους περι μουσικής μιλάνε απαξιωτικά για τους μεταλλάδες και γένικα όλη την μέταλ κουλτούρα.
Μου την δίνουν τέλος και τύποι όπως ο Rob Flynn που πάει πάντα όπου φυσάει ο άνεμος άσχετα αν το κάνει πολύ καλα.Αξιοπρέπεια 0.
Υ.Γ:Μου την σπάνε και όσοι κράζουν τους Manowar:)Αλλά γι αυτούς χέστηκα μιας και είναι δικό τους πρόβλημα που δεν μπόρεσαν να εκτιμήσουν μια μοναδική σε ποιότητα και συναίσθημα μουσική πρόταση:)
mousikh protash nai…ok…
oi apopseis twn manowar omws…einai gtp…kai h stash tous epishs…