Δεν υπήρχε περίπτωση να μην μας πείσει ο Axl ότι στο μυαλό παραμένει ακόμα 13χρονο…:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
The music of rebellion makes you wanna rage
But it’s made ny millionaires who’re nearly twice your age
συμφωνώ!!! 8) 8)
μου την σπανε ολα τα Indie…τρελα!!
Εγώ διαφωνώ… Γιατί να τους εμποδίσουμε να βγάλουν δίσκους που ίσως σε άλλους να αρέσουν? Ας μην τους ακούμε εμείς, έτσι απλά!!
Δεν θα εμποδισουμε κανεναν. Μιλαμε για το τι μας αρεσει και τι δεν μας αρεσει. Και φυσικα δεν μπορουμε εμεις να αποφασισουμε για το ποτε θα διαλυθει μια μπαντα.
εγώ δε γουστάρω μπάντες τύπου linkin park,οι οποίες τυχαίνει να βγάλουν ένα πολύ καλό δίσκο (meteora) και μετά ξύνουν τα αρχίδια τους και βγάζουν παπαριές αφού επαναπαύονται πάνω σε αυτό…
Το καινουργιο το εχεις ακουσει??:-k
ναι,σε αυτό απευθύνομαι,γιατί δυστυχώς ήταν μία απίστευτη πατάτα μετά από τέσσερα χρόνια που είχανε να βγάλουν δίσκο…τί να πώ…#-o
pote evgalan kalo disko oi lp;;;;;;
to kainourio ti leei;
Δεν το εχω ακουσει δηλαδη, μονο το what i’ve done το οποιο δεν μου αρεσε… Τους εχω ψιλο-ξεγραψει για να σου πω την αληθεια…
mwre egw pada ksegrammenous tous eixa:p …edaksi den mou th spane apla den mou polyaresoun…
και καλά εχεις κάνει…βασικά κι εγώ μετά την παπαριά που βγάλανε με τον γκόμενο της beyonce σιγουρεύτηκα για το ότι είναι εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το rock /metal αυτή η μπάντα…[-X
:thumbup:
Με βρισκεις απολυτα συμφωνο…
Kai poly argisate na to katalavete oti ta palikaria einai gia allou!
aneka8en vasika…
epishs mou thn spaei ka8e fora pou akouw to xiliopaigmeno riff tou “am i evil?” .
δεν παω καθολου τους dream theater.
η πλειοψηφια των τραγουδιων τους ειναι μια επιδειξη ικανοτητων του petrucci και τωλ αλλων και αυτο δεν μου αρεσει σε ενα album.παντως σαν μουσικοι οι τυποι σπερνουν!!!
+1
Tους τυπους σαν μπαντα τους βαριεμαι απιστευτα… Αλλα ειναι μουσικαρες ομως…
Αυτο δεν πιστευω να σας εχει προκυψει απο το ακουγοντας τους!Ενταξει σε καποια σημεια κανουν επιδειξη τεχνικης!αλλα οταν ενοουμε μουσικαρα ο ορος ωγαινει απο το εχουν γαμω τις συνθεσης!!Αμα ακουσεται θα δειτε οτι δεν ειναι μονο επιδειξη τεχνικης αλλλα απλως ετσι σας εχουν πει!