Black list: τι δεν γουσταρετε στο rock/metal

Διαφωνω… Τα κομματια που μου αρεσουν ειναι ελαχιστα… Τα περισσοτερα τα βαριεμαι…

Εχετε δικιο. Οι Theater ειναι απλα μια επιδειξη τεχνικης. Αλλωστε ακουω τοσα χρονια κατι αλμπουμακια σαν το Images και το Scenes και ψαχνω να βρω το συναισθημα.Κομματια σαν πχ. το Wait for sleep δεν θα επρεπε να υπαρχουν. Οι στιχοι τους ειναι απαραδεκτοι.Οι μελωδιες του Petrucci den εχουν κανενα νοημα. Επισης οι Theater δεν εχουν επηρεασει κανεναν.

Και σαν μουσικοι, ολα αυτα ειναι φημες. Μαλακιες, ασχετα ειναι τα παιδια.
Πολυ ασχοληθηκαμε με το πιο ασημαντο συκροτημα των τελευταιων 20 ετων.
[-X

οκ αφου αρεσουν σε σενα θα αρχισουμε να ακουμε…#-o #-o

+198398265356325

Αλήθεια, ώρες-ώρες ακούω αυτά τα περί έλλειψης συναισθήματος, μετά ακούω ολόκληρο το metropolis και πάω να τρελαθώ!!! Τι να πω… :papas:

swsta…an kai nomizw oti to nohma tou topic einai na mhn sxoliazoume ti den aresei ston allo…alla den peirazei ligh epikodomhtikh exmm…kouvedoula den vlaptei…

Ενταξει ρε παιδια ολοι εχουμε καποιες ιδιαιτερες αδυναμιες σε μπαντες. Εγω δεν ειπα σε κανεναν να ακουσει εφοσον δεν του αρεσουν, αλλα αν πχ εβγαινε καπιος και εκραζε τους Maiden βαζω στοιχημα οτι πολλοι απο δω θα σχολιαζαν.

Ζητω συγνωμη αν αγνοησα το νοημα του topic και σχολιασα την αποψη καποιων.

Τι νόημα έχει να τα λέμε απλά? Η ουσία είναι να τα λέμε, να σχολιάζουν οι άλλοι, να σκοτωνόμαστε, να βριζόμαστε κ.ο.κ. Αλλιώς δεν έχει πλάκα8)

manos μετα το metropolis εχοθν βγαλει αλλα 4 albums… και γω τους γουσταρω αλλα γνωμη μου ειναι πως κατι εχουν χασει στην πορεια

ΚΑΤΩ ΟΙ DREAM THEATER, IRON MAIDEN (ΦΥΣΙΚΑ)!!!

Dream Theatre< Dream Theater.

Δε συγκρινονται αυτες οι μπαντες μεταξυ τους φιλε.

ntaks vre filarako…xalarwse…den egine kai tpt…kala opws leei kai o manos allwste…den exei plaka an den sxoliazoume…ok aposw kai pera sxoliazoume afova…:smiley:

και βεβαια θα σχολιαζαμε!

:stuck_out_tongue:

kai giati na mhn sxoliasoume allwste…

Μου τη σπαει η νοοτροπια του Varg Vinkernes. Κατα τ’ αλλα ειναι σπουδαιος μουσικος και εχει προσφερει πολλα στο blackmetal.

Το οποίο αποκυρήσει πλέον γιατί προέρχεται από μουσική μαύρων… :lol:

kalo kalo…:smiley:

padws einai poly asshole o varg

Ναι ρε ο Varg μορφη ειναι αλλα καλα θα ηταν να εκοβε τις μαλακιες με τον ναζισμο. κ μετα απορει γιατι οσοι θελουν να παρουν πληροφοριες για τον ιδιο πανε σε αντιφασιστικες οργανωσεις…#-o

vasika apo palia htan varemenos…den to peirakse o nazismos…kai den einai ka8olou morfh…

Το οτι ηταν βαρεμενος το στηριζεις στο οτι σκοτωσε τον Euronymous?