kai se ayto…vasika ti allo 8a eprepe na kanei;;;;;#-o
Δεν ήταν βαρεμένος. Κλασσική περίπτωση εφηβικής χαζομάρας ήταν. Ο Euronymous (άλλη λούγκρα αυτός) τον δούλευε κανονικότατα και τον έβαζε να κάνει όσα δεν είχε ο ίδιος τα @@ να προσπαθήσει καν. Ναι, μιλάω για το κάψιμο της εκκλησίας, βεβηλώσεις νεκροταφείων κλπ. Όταν ο Varg είδε ότι πέρα απ το δούλεμα του τρωγε και λεφτά τον σκότωσε. Απλά πράγματα. Με τον ναζισμό εμπλεξε πολύ αργότερα και αποκύρηξε το black επειδή οι ρίζες του metal είναι στη rock και rock n roll=μουσική μαύρων. Απόδειξη φυσικά της διαχρονικής βλακείας που κουβαλά.
re nihilist kala ta les…omws kai mono oti ekane oti tou elege o allos o paparas kai mono pou asxoliotan me aytes tis mamakies htan varemenos…kai fusika oti skotwse…
Varg Vikerness: Σαν μουσικός ιδιοφυία, σαν άνθρωπος ένα μηδενικό και τίποτα άλλο.
pou oi beastie boys 8ewrountai apo pollous…metal…#-o
ποιος τους θεωρει metal?!?!? xaxaxa!!!
ξερεις τι γινεται με τους κλασικους μεταλαδες? ο,τι τους αρεσει (σε μουσικο επιπεδο) το βαπτιζουν metal και καλα για να μην τους την πουνε οι αλλοι κλασικοι “μεταλαδες”!!! μεγαλα νουμερα!!!
:lol: :lol:
οι beastie boys βεβαια ειναι πολυ γαματοι, αλλα σιγουρα οχι metal!!
rap παιζουν τα παιδια!!!
Αυτος ο βλακωδεστατος συλλογισμος μαυροι=rockn’roll=rock=metal μου θυμιζει το παρομοιο μυθικα βλακωδες οτι ολα τα γυναικεια ονοματα μπορουν να καταληξουν σε -τσουλα…πχ…Μαιρη-μαιρουλα-ρουλα-ρουλιτσα-λιτσα-λιτσουλα-τσουλα. #-o #-o :offtopic:
γιατι ρε συ! ειναι πολυ σωστο! ολα απο καπου ξεκινησαν! ετσι κ η μουσικη!
τα πρωτα ροκ groups αυτο που κανανε ηταν να παιξουν την μουσικη των νεγρων με δικο τους τροπο!
οπως λεει κ ο Muddy Waters “blues had a child and named it rock n roll!”
Μου ρθε ενα deja vu της κουβεντας που συμμετειχε και ο General Aetius ξαφνικα…:lol:
Δεν εχεις γενικα αδικο σ αυτο,απλα ειναι πολλοι οι παραγοντες που οδηγησαν στη γεννηση ενος μουσικου ειδους,οποτε μου φαινεται λιγο περιοριστικο αυτο σαν συλλογισμος,χωρις να ειναι φυσικα λανθασμενος.
Η νοοτροπια καποιων μεταλλαδων: “υπαρχει μεταλ και μη μεταλ”. Ακους 3-4 μεταλ συγκροτηματα και σε λενε μεταλλά. Ολως τυχαιως ο ορος “ροκ” εχει εξαφανιστει απο το λεξιλογιο τους. Με την ιδια λογικη ειμαι επισης τζαζ, μπλουζας, φλαμενγκος κλπ.
Η διαθεση καποιων ροκαδων/μεταλλαδων ν’απαξιωνουν τα υπολοιπα μουσικα φασματα. “Αν δεν εχει ριφ και σολο δεν ειναι μουσικη”.
Δεν νομιζω να το συναντησεις σε ατομο ανω των 14 ετων αυτο, αλλιως υπαρχει προβλημα…
Γενικα παντγως ειναι ελαχιστοι αυτοι
[SIZE=“1”]ΥΓ: χωρις να θελω να θιξω κανεναν απο εδω μεσα για να μην υπαρξει παλι παρεξηγηση.[/SIZE]
Αν ηταν κατω των 14, δεν θα το ανεφερα καν…
Σιγουρα ισχυει αυτο που λες και σημαινει απλα κολλημενα μυαλα. Φυσικα δεν κρινουμε καποιον αν ακουει μονο μεταλ αλλα σιγουρα πρεπει να αναγνωριζουμε σπουδαια πραγματα απο αλλα ειδη μουσικης.
Απο την αλλη ομως, ακους και κατι τυπους και σου λενε “εγω δεν ειμαι μεταλας”. Και καλα ακουνε και αλλα ειδη μουσικης και ειναι ψαγμενοι. Στην πραγματικοτητα ομως ακουνε κατα 90% μεταλ και που και που 5 - 10 κομματια, εκτος μεταλ, φυσικα πασιγνωστα. Νομιζω το τελευταιο το ειχε αναφερει και καποιος αλλος εδω μεσα…
Γενικα οι περισσοτεροι που λενε “ειμαι μεταλλας” ειναι κολλημενοι. Ουτε εγω λεω “ειμαι μεταλλας” απλα ακουω ροκ και μεταλ και δεν εχω ψαχτει σε αλλα ειδη, ακουω κανα pop κομματι που και που απλα, αλλα ντε και καλα δεν το παιζει ψαγμενος οποιος λεει οτι δεν ειναι μεταλλας.
I am proud to be a metalhead!!!
Motherfuckas!!!
Δεν ειπα αυτο
Η νοοτροπία μερικών μεταλλάδων/ροκάδων να μην δέχονται νέο αίμα σ’αυτο το μουσικό ρεύμα…
Η νοοτροπία μερικών μεταλλάδων/ροκάδων να μην δέχονται νέο αίμα σ’αυτο το μουσικό ρεύμα…όπως και το δήθεν στυλ μερικών να φαίνονται και όχι να είναι ροκάδες και μεταλλαδες…
να σνομπαρουμε πολλα ειδη γιατι δεν τα θεωρουμε τρου!!!
ΔΕΝ γουσταρω τα εξης :
Slipknot, Linkin Park, System of A Down, HIM, Evanescence, Limp bizkit, Deicide, Kerry King.
Με εκνευριζει το στερεοτυπο οτι το μεταλ ειναι σατανικο και το οτι πολλοι μεταλλαδες δηλωνουν αθεοι… Δηλαδη τι σχεση εχει η μουσικη με την θρησκεια δεν μπορω να καταλαβω… ( και για να μην παρεξηγηθω με εκνευριζουν επισης οι περισσοτεροι παπαδες…)