χμμ, οι δηθεν, τα ποζερια πασης φυσεως, αρσενικα και θηλυκα, οι οπαδοι του μπ3, οι μεταλλοπατέρες, πολλες γυναικες του χωρου που ειναι τεραστιων διαστασεων ψωνια.
τις περισσότερες φορές με εκνευρίζουν τα πάντα εκτός από τη μουσική. πολλές φορές με εκνευρίζει κι αυτή :?
δεν είμαι καλά
Δε γουσταρω emo-core μπαντες,οπως και μπαντες τυπου blink 182 και Green day
Επισης δε γουσταρω το τραγουδι Bliss των Muse γιατι εχει το πιο gayiko ρεφραιν εβερ
Και επισης δε γουσταρω καθολου ενα στυλ παιξιματος ντραμς οπου χτυπαει το δισκο,τη μποτα και το τυμπανο συνεχεια σε δεκατα εκτα,οπως πχ στο τραγουδι Gamma Ray-Men on Mission,Metallica-Dyer’s Eve κλπ κλπ
… τα οποια ειναι κομματαρες…
μονο το dyers eve.Το men on mission δε μαρεσε.Δηλαδη To land of the free των gamma ray de με πολυ αρεσει γενικα.Βασικα εχει ενα τεραστιο επος ονοματι Rebellion in Dreamland,δηλαδη βγαζω το καπελο,αλλα τα αλλα δε μου καναν κουκου.Για καθοδηγησε με ως προς τα τραγουδια για να ξαναριξω ενα ακουσμα
Απο την αρχη μεχρι το τελος8)
Βασικα, για μενα λενε ολα, αλλα ξανατσεκαρε το Man on a mission, All of the damned, time to break free και afterlife
Μου τη σπανε ολοι αυτοι που τους τι σπαει κατι…
Μου τη σπαει και ο εαυτος μου που μου τη σπανε καποιοι που τους τι σπαει κατι…
Σπαστικα τωρα…:-k
Xαχαχα θα μπορουσα να γραψω εκθεση αλλα δεν θα το κανω…(βεβαια αν εγραφα τι μου αρεσει θα εγραφα διηγημα)
-Οι slipknot,to metalcore,oi οπαδοι των cradle of filth,το emocoreeee:? ,avenged sevenfold(μου ρχεται μια ζαλη),bullet for my valentine(dvd μετα τον πρωτο δισκο,μου τη σπανε μουσικα,τεραστια διαφημιση,ηλιθιοι οπαδοι,ακουστε ονομααα…,ναι ο έμετος ερχεται…)
-Οι μεταλαδες που ειναι all around και τιποτα.Δλδ ακουνε γενικως μεταλ αλλα δεν εχουν ψαχτει πουθενα…Δλδ αφου σ αρεσει ακτι γιατι δν το ψαχνεις??(ειμαι κομπλεξικος τλκ:D )
-Οι μεταλαδες π πανε σε ολες τις συναυλιες…ακομα κ συγκροτηαμτα π δνα κουνε…(τι καταλαβαινετε απο αυτο δλδ?..αν δν ξερεις τα κομαμτια τι θα κανεις.?ειμαι πολυ κομπλεξικος)…Βασικα αυτο π μ τη σπαει περισσοτερο ειναι αυτο που γινεται με τα μεγαλα ονοματα.Δλδ αν ερθουν οι μειντεν θα παω αν κ εχω ακουσει μονο ενα αλμπουμ…αυτο εγινε και στους σαμπαθ…ενταξει να πας σε ενα μικρο γκρουπ ετσι λογικο ειιναι…
-Οι μεταλαδες που αρνουνται οτι ριναι 80s με το επιχειρημα η μουσικη προχωραει…
-Οι μεταλουδες που οι περισσοτερες ειναι ψιλοασχετες(αλλα γενικως μερικες μα ρεσουν8) )…οι μεταλουδες που επειδη ειναι εμταλουδες πρεπει να μοιαζουν με φρηκια8) …οι μεταλουδες που γουσταρουν μονο μεταλαδες με 25000 σκουλαρηκια 4000 ραστα 4γραμαμρια κοκα και ενανσκτωμο στο ενργητικο τους(πλακα κανω ε:!: )
-Οι limited editions(και καλα…μαλακιες) που εχουν ντιβιντι που δεν δειχνουν τιποτα και απλα υπαρχουν για να αανεβαζουν την τιμη…
-Τα παρα πολλα ντιβιντι
ο Πορτνοι…δεν ξερω γιατι…
-Οι guests sta albums…polu moda…
-O drummer των slipknot π εχει παιξει σε 200000 αλλα αλμπουμ
-παντα οταν βγαινει νεο αλμπουμ(ειναι το καλυτερο μας:p )
Θα συνεχισω!!
Kiratzo , ωραια τα λες keep going !! :thumbup:
-Οι κολλημένοι
-Όσοι νομίζουν ότι η μουσικοί σταμάτησε το 1989(και πολύ λέω)
-Το ότι πολλοί είναι μέσα στο είδος για να κράζουν άλλα συγκροτήματα και μόνο
-οι μεταλλάδες/ούδες που ακούνε αυτό το στυλ μόν και μόνο για φιγούρα(και όχι,δε υπερτερούνε τα κορίτσια έναντι των αγοριών)
-οι Manowar
- Oι τυποι που ακουνε 50 δισκους τη μερα και στην ουσια δεν ακουνε τπτ απλα και μονο για να το παιξουν ξερολες.
- Οι οπαδοι συγκροτηματων που θεωρουν οτι η μουσικη ξεκινησε και τελειωνει στο συγκροτημα αυτο
- Οι μπαντες που βαφονται σαν τις λολιτες
- Οι μεταλλοπατερες
- Οι HIM + oι Cradle of filth
- Οι Ελληνες οπαδοι
- Οι οπαδοι γενικοτερα
- Ο καργια κουρουνεν :lol:
Αν αρχίσω δεν θα τελειώσω.
Δε μου αρέσει το metal που ακούει ο αυτοαποκαλούμενος μεταλλας, και το rock που ακούει ο αυτοαποκαλούμενος ροκάς (ούτε εγώ δε λέω τον εαυτό μου έτσι).
Α, επίσης δε μου αρέσει το ποδόσφαιρο!!!
η νοοτροπια στην ελλαδα (μουσικη και μη).
Ρατσιστες και κολημενα μυαλα (για οπαδους).
το στυλακι που χουν ορισμενοι
α) καλα εγω ξερω την χ μπαντα (χ=πολυ ψαγμενη μπαντα) απο τα γενοφασκια της. αλληλογραφουσα με την μανα του τραγουδιστη πριν τον γεννησει!!!
β)καλα τωρα τι να μας πουνε οι χ (χ=μπαντα που δεν εχω ακουσει νοτα\μπαντα διαφορετικου στυλ απο αυτο που ακουω\μπαντα που εχω ακουσει ενα κομματι και εχω δει τα εξωφυλλα της) οταν εγω ακουω τους ψ (ψ=ψαγμενη μπαντα\μπαντα αποδεκτη απο συνολο οπαδων\μπαντα μεγαλης δοξας στο παρελθον).
γ)μου την σπαει ο ταδε μουσικος επειδη τρωει προβολη ή επειδη κανει ορισμενα πραγματα που δεν μου αρεσουν, την στιγμη που μ’αρεσει μουσικος που κανει ακριβως ή εχει κανει τα ιδια πραγματα στο παρελθον
Που έχουν γίνει μόδα τα γαμημένα τα reunions γιατί ξαφνικά όλα τα ξεχασμένα συγκροτήματα θυμήθηκαν ότι κάποτε έπαιζαν μουσική. Και εκτός αυτού επανασυνδεέται το κάθε ξεχασμένο στην λήθη γκρούπ και οι Sepultura δεν. Ε, αυτό είναι εκνευριστικό.
- Na κρίνουμε χωρίς να μας αρέσει να μας κρίνουν.
- Το λεγόμενο λαικοποπ ή τσιφτετελοποπ που κυριαρχεί σήμερα στην Ελλάδα
- Το ροκ παδιόφωνο της Αθήνας. Όχι γιατί δεν μου αρέσουν τα συγκροτήματα που παίζει, ίσα ίσα μου αρέσουν τα radio friendly κομμάτια που γίνονται μεγάλες επιτυχίες, αλλά για το γεγονός ότι πάντα σχεδόν στέκονται σε αυτό το χιτ σινγκλ του γκρούπ και δεν παρουσιάζουν ποτέ ολοκληρωμένες δουλειές.
Συμφωνώ απόλυτα…+σε ότι αφορά το μεταλ και τους πιστούς οπαδούς του η αντίληψη οτι “δεν υπάρχει κάτι αν δεν είναι μεταλ”…Μου θυμίζουν το σοφό που βλέπει το δαχτυλο κ χάνει το δάσος…
καλα το ελληνικο ροκ ραδιοφωνο ειναι επιεικως για τον π…ο!!!
συγκεκριμενα οι 2 γνωστοι σταθμοι, οταν τους ακουγα καποια στιγμη σε καθημερινη βαση
παιζανε τα ιδια κομματια συνεχεια και κυριως τα χιτ σινκλς της εποχης!!!
(μιας και εχω εδω καποιες αποριες,αν ξερει κανεις ας απαντησει στο εξης θεμα:
αυτοι οι σταθμοι,μπορουν να παιξουν οποιοδηποτε κομματι θελουν απο νεες κυκλοφοριες ή ειναι υποχρεωμενοι να παιζουν το σινγκλ που χει κυκλοφορησει?
αν ειναι υποχρεωμενοι,σημαινει οτι υπαρχει καποιο συμφωνητικο μεταξυ σταθμου και δισκογραφικης?
και τελος αν δεν ειναι υποχρεωμενοι,σημαινει οτι κοιτανε καθαρα να εχουν σε μεγαλα ποσοστα την ακροαση, για να εχουν εσοδα απο τις διαφημησεις?)
ασε που λεγονται ροκ,αλλα πιο πολυ ακους ποπ.
και τελος σταθμοι σαν τον ατλαντις,κατι κανουν!
απλα το ροκ\μεταλ δεν αποτελουν τον βασικο αξονα του προγραμματος του.
Ναι…Εννοείτε πως γίνεται συμφωνία κ γενικά παίζουν ο,τι στελνουν οι δισκογραφικές κ ό,τι αυτες θέλουν να προωθήσουν…Μη ξεχνας οτι τα cd τους τα στελνουν δωρεαν οι δισκογραφικές για να προωθήσουν το “προιον”…