Black list: τι δεν γουσταρετε στο rock/metal

Mα αυτό ακριβώς είπα εγώ, ότι συνήθως μου αρέσουν και τα γκρούπ αλλά και το στυλ μουσικής που παίζουν (και προσπαθούν να προωθήσουν οι δισκογραφικές) αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι μέθοδος προώθησης είναι να παίζουν ΜΟΝΟ ένα κομμάτι συνεχώς για 2-3 μήνες έως ότι το σιχαθείς μέχρι αηδίας. Παίξε αυτά που θες να προωθήσεις αλλά ψήσε μας ρε φίλε ότι είναι καλό βαζοντας και κανα δυο άλλα απο τό ίδιο σιντι. Ο μόνος σταθμος που κάπως το ψιλοκάνει είναι ο 96,6 αλλα βεβαια παίζει μόνο ποπ και αλτερνατιβ και μάλιστα απο όσο έχω παρατηρήσει μόνο από την τελευταία κυκλοφορία του συγκροτήματος…

Ατλαντις πάλι εδω και καναδυο βδομάδες δεν παίζει καθόλου, αλλα και πριν όλο κάτι ελληνικά χιπ χοπ και κατι διάφορα με brutal φωνητικά έχω πετύχει οπότε…

δηλαδη
πχ οταν βγηκε το black holes and revelations των muse
ο παραγωγος ηταν υποχρεωμενος να παιζει το τοτε σινκλ supermassive black hole και ας ηθελε να παιξει ενα αλλο οποιοδηποτε κομματι που γουσταρε??

και αν συμβαινει αυτο,
αν σταματησουνε την συνεργασια με την δισκογραφικη
και αγορασει ο παραγωγος το cd, θα μπορει να παιζει οτι θελει? πανω κατω δηλαδη οτι κανει ο ατλαντις?

Όλα όσα έλεγα παλιότερα:

• Ότι η φάση “Live στην Ελλάδα” εξακολουθεί να υστερεί σε πολλούς τομείς!

Που δεν γίνονται περισσότερα reunions!

Αυτούς που κάθονται και τα κρίνουν όλα σαν μουσικοί και όχι σαν απλοί ακροατές / οπαδοί, χάνοντας έτσι την ουσία της μουσικής απόλαυσης!

Αυτούς που θεωρούν άλλους κολλημένους ή γραφικούς και δεν κοιτάζουν λίγο τον εαυτό τους!

…to be continued…

Μου την σπάει που δεν ξέρω γερμανικά και έτσι δεν μπορώ να καταλάβω τα lyrics από αρκετά αγαπημένα μου γκρουπς. Α στα διάλα.

:frowning: :frowning: :frowning:

μέγα σπάσιμο το αποπάνω κι αν είναι και καμιά παράξενη γλώσσα, δεν μπορείς καν να τα τραγουδήσεις σαν άνθρωπος :blow:

πεστα ρε!

θα βάλω blacklist τον εαυτό μου συνεπώς!!

Που να προσπαθησεις να τραγουδησεις (εστω να ουρλιαξεις) και κανα black με νορβηγικο στιχο…

το μόνο νορβηγικό που έχω μάθει να τραγουδάω απ’ έξω είναι το christiania των kaizers orchestra που είναι υπέροχο τελειότητα το καλύτερο τραγούδι του κόσμου και σχετικά εύκολο στο να το τραγουδήσεις :smiley:

Εμένα πάλι μου τη σπάει που έχουμε πατήσει την μπανανόφλουδα ότι “ροκ (ή μέταλ) δεν είναι μόνο μουσική αλλά και τρόπος ζωής”, χωρίς κανείς να καταλαβαίνει τι ακριβώς θα πει αυτό, μόνο και μόνο για να μπούμε σε νέα καλούπια μουσικής, συμπεριφοράς ακόμα και εμφάνισης και να γίνουμε ακόμα ευκολότερο θύμα του marketing. Και ακόμα χειρότερα για να ξεχωρίσουμε τον εαυτό μας από τους άλλους, τους κατάπτυστους, που ακούνε τα “άλλα” και δεν έχουν το δικό μας τρόπο ζωής.

Και σαν να μην έφτανε αυτό όταν μας αρέσει κάτι από άλλο χώρο πρέπει σώνει και καλά να το βαφτίσουμε ροκ για να μας φύγουν οι τύψεις. Όχι ρε, ο Βαμβακάρης δεν ήταν ροκ πως να το κάνουμε; Λαϊκός ήταν. Σε χαλάει δηλαδή;

Που η τυποποίηση στο ροκ και το μέταλ είναι πολύ μεγαλύτερη από άλλα είδη κι ας το παίζουμε ανεξαρτητοι και διαφορετικοί και στις συναυλίες είναι σα να παρακολουθείς την εαρινή σύνοδο των νεκροθαφτών από την τόση μαυρίλα στα ρούχα ακόμα και με 40 βαθμούς και ντάλα ήλιο.

Και τέλος που από τα συγκροτήματα μέχρι τους οπαδούς έχουμε συνδυάσει το ροκ με πολύ κακία και τεστοστερόνη με αποτέλεσμα κάτι τραγελαφικές “ροκ” πόζες.

Τι εννοείς??

+1000 8)

σωστός ο μάντρέικ και κυρίως όσον αφορά το θέμα του μάρκετινγκ. το ροκ έπαψε να 'ναι τρόπος ζωής -αν υπήρξε και ποτέ- κάπου στα τέλη των 60ς - αρχές των 70ς.

ο “άτυπος” ανταγωνισμός μερικών΄του τύπου εγώ έχω περισσότερα cd, έχω πάει σε περισσότερες συναυλίες,ξέρω πολλά περισσότερα και άλλα τέτοια…επίσης οι ροκ/μεταλ γυναίκες…σε μερικές περιπτώσεις είναι εντελώς γελοίες και δήθεν…

Εγώ πάντως γενικά δε γουστάρω καθόλου το ίματζ των περισσότερων μέτσαλ γκρουπς.

ε αφου ολα ιδιο εχουν

Re: black list: τι δεν γουσταρετε στο rock/metal
Παρα Πολλα περισοτερα απο οσα γουσταρω

Τότε πως ακούς αυτή τη μουσική?:-k

Πολυ επιλεκτικα :wink:

Περιμενω ποστ τεξας εδω!

παντως εγω πιστευω οτι ακομα κ τοτε παραμυθι ηταν ολα! δλδ ηταν ενας ευκολος τροπος για να πουλανε!
σιγουρα ξεκινησε αθωα ως μια αντιδραση αλλα μολις ειδαν οτι πουλαει το συνεχισαν! δεν ειναι κακο αυτο απλα ειναι η αληθεια!