Black Metal Albums

ειναι το σ/τ απο Vehementer Nos, μου το ειχε δωσει πριν πολυ πολυ καιρο ο μπασιστας των μποχεμιαν γκρουβ για να του ριξω μια αυτια. εγινε σημερα αυτο λοιπον, με τις πρωτες εντυπωσεις να ειναι θετικες.
να τσεκαρετε κι εσεις και ο μπαν, ν’ ανοιξει καν’ αυτι, μιας και δεν ειναι ιντελεκσουαλ μπλακ και ουτε εχει σχεσεις με ντιπρεσσιβ και αμπιεντ και ξερωγω τι αλλο θα βρουνε.

Ο μπαν το 'χει ακούσει κανα χρονο πριν ομως και στηρίζει.

Οι ANGSTRIDDEN ηχούν σαν τον μπάσταρδο της εγκεφαλικής ένωσης του Snorre με έναν πυρηνικό αντιδραστήρα. Ενστερνίζονται τον χαρακτήρα του cyber όταν αυτός όμως ήταν ακόμα γυμνός από τις ηλεκτρονικές κενώσεις που πρόσφεραν κάποιοι πρώην black metalάδες στην ατομική βόμβα του ?666 International?. Σίγουρα δεν πάνε πολύ παραπέρα, και θα ?ταν δύσκολο άλλωστε κάτι τέτοιο, πιθανά ακατόρθωτο. Γιατί πρώτα πρέπει να προλάβεις την εξέλιξη πριν δημιουργήσεις το άλμα, την ρήξη στην γραμμική ροή των πραγμάτων. Από την άλλη μπορεί αιώνια να τριγυρνάς κάτω μαζεύοντας ψίχουλα έμπνευσης, όπως κάνουν τόσα groups. Οι ANGSTRIDDEN δεν το κάνουν.Οι ANGSTRIDDEN είναι από κείνους που δεν θα φοβόντουσαν να μπουν στον παγκόσμιο πόλεμο των GEHENNA και να βγουν αλώβητοι. Αντιθέτως απορρίπτουν την ψευδεπικάλυψη avant-garde μιλώντας στα ίσα, ξερά και μηδενιστικά, βουτηγμένα μέσα στην ουσία της μουσικής που κάποιοι αποκαλούν black metal. Εντάξει μάλλον δεν φοράνε καρφιά και δεν επικαλούνται τον Άρχοντα , γιατί το πιθανότερο είναι οτι δεν θα τους χρησιμεύσουν στην επόμενη ατομική βόμβα. Παίζουν όμως σιδηροδρομικά τόσο όσο είναι αρκετό για να μην κακοχαρακτηριστούν, παραμορφώνουν και επιταχύνουν, πότε blastάροντας ειρωνικά πάνω στην δυσαρμονική ανάπτυξη της κιθάρας, πότε επενδύοντας με εμβατηριακού τύπου ρυθμικές ριπές. Και κάτι πολύ σημαντικό για το τέλος, δεν μιλάνε στην τύχη. Έχουν άποψη…

συμφωνω.

Nemesis Divine Το album γαμησε

Οκ,το ακουσα κι ολας και μπορω να πω ειναι ενα πολυ καλο αλμπουμακι…Θα βρεθει πουθενα προς αγορα ομως? :stuck_out_tongue:

αυτη η μπαντα, αυτη η μπαντα.

Δε φαίνεται, γράφε και το όνομα ρεεεεε, δεν έχουμε όλοι πτυχίο στην αποκρυπτογράφυση Black Metal Logos.

γιατι ασχολειται κανεις;

Weakling - Dead As Dreams

αυτη η μπαντα.

Τώρα μάλιστα.

Ε μα για να ασχοληθεί και κάνας το λέω, και το Darkspace που είχες προτείνει(αν δεν κάνω λάθος) το είχα ακούσει και μαμούσε.

δεν το ειχα προτεινει μονο εγω, τα ινδερνετς εχουν βουιξει.

τεσπα το Weakling εχει μανιασμενα φωνητικα(σου φερνουν στο μυαλο aldrahn και τον τυπο απ’ τους daudur),
εχει μακροσκελη κομματια, εχει ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΙΕΒΙ συνθεσεις και το ξαναλεω ειναι αντρικο ακουσμα, δεν εχει να κανει με ντιπρεσσιβ και αμπιεντισμους και δεν ξερω γω τι αλλο θα βρουνε.

Ναι αλλά εγώ από σένα το έμαθα οπότε σου δίνω Credit γιαυτό.

Κατατάλλα ωραία ακούγονται αυτά που λές. Μόνο μην αναφέρεις την έκφραση “πανέμορφες συνθέσεις” στην ίδια παράγραφο με “αντρικό άκουσμα”. Είναι παραπληροφόρηση, οι άντρες είμαστε βλάκες δεν ακούμε όμορφα πράγματα μόνο κακά και άσχημα.:twisted::twisted:

:p:p

Ετσι μωρε κακια κ αντριλα κ απανθρωπια!!! Και τρου μπλακ μεταλ που εχει να γαμησει 10 χρονια!!!1:lol::lol::lol:

φιξντ.

Daudur τα σπανε. Κι ο τυπος το εχει ε. Θα τιμησουμε.

Οι Negative Plane τι σου λενε;

Εχω ακουσει το προηγουμενο ΕΡ των Angstridden το οποιο και ηταν φοβερο,
οποτε ανυπομονω να ακουσω και το φετινο.

ακουγεται οτι φετος θα μπουν σε σπλιτακι με δυνατο ονομα, μετα απο 10 χρονια!!1

δεν εχω αποψη, θα εχω αυριο.

το ιπι ειναι οντως φοβερο με κακια παραγωγη ομως. να βρεις και το καινουργιο μινι αλμπουμ, εχουν διορθωσει πολλα πραματα, εχουν γινει πιο σαφεις και οι θορνσιλες παραμενουν.

Cool. Αμα το ακουσεις πεσμ και μια γνωμη για τα ριφφς, επειδη δε μου ρχεται περιγραφη. Με τιποτα ομως. Κατα τ’ αλλα ξερεις, “παμε να κανουμε κατι ψιλοδιαφορετικο, αλλα χέι, παραμενουμε trueblackmetal” και τα σχετικα.

Αμα εχει κανεις ευκαιρο το εξωφυλλο της βινυλιακης εκδοσης, ας κανει μια καλη. Σε καλη αναλυση εννοειται.

χμμμ…αυτο το πετυχα αυτες τις μερες στο Bowel…

Απο εκει το πηρα σε βινυλιο. Αξιζε τα λεφτα του.

Ωραια!Σπευδω!

Το εχω στα υποψιν αυτο.Θα τσεκαρω οταν εχω καιρο και ορεξη πανω απ’ολα.