Black Metal Albums

Ναι πολύ έξυπνο πράγματι :lol::lol::lol::lol:

ντεθστερ, γιατί ρε συ το θρεντ έχει καταλήξει να είναι black metal archives. άπειρες προτάσεις, τι προτάσεις δλδ, αναφορές απλώς. ποιος χρειάζεται τόσο black metal αλήθεια; καμιά εμβάθυνση και κανένα φιλτράρισμα, οπότε το θρεντ είναι άχρηστο - εκτός κι αν υπάρχει κάποιος που όντως χρειάζεται 50 black metal κυκλοφορίες το χρόνο. οι υπόλοιποι μου φαίνεται απίθανο να μπορούν να παρακολουθήσουν.

όλοι οι αποπάνω πλην του Epitaph [SIZE=“6”]είστε off topic![/SIZE]
Δεν υπάρχει ένα θρεντ παραπόνων κάπου πιο κάτω??

Η τουλάχιστον ποστάρετε και κανα δίσκο από κάτω για το θεαθήναι δλδ, γι’ αυτούς που πραγματικά δεν τους ενδιαφέρει γιατί έφαγε ban o ban (sic :stuck_out_tongue: )

και πραγματικά κάποιος να εξηγήσει γιατί είναι μαλακία το θρεντ, σοβαρά όμως! Πάλι σοβαρά, αν υπάρχει ένας τρόπος να βελτιωθεί (μουσικά;), i’m all up for it.
(edit - προς somnambulist) δεν έχεις άδικο, αλλά… αυτή δεν είναι η χρησιμότητα ενός bm thread; να ποστάρει κανείς πράματα που του αρέσουν, παλιά και καινούρια, ή πράματα που βρίσκει ενδιαφέρονται;
Εσύ πώς θα πρότεινες να αντιμετωπιστεί το θέμα;

Μλκ διαφωνω με Μπαν … πλεον το τοπικ ΕΙΝΑΙ καλο .

Αντερο δεν θα μου μεινει σημερα :lol::lol::lol:

Ρε Ντεθστερ καλο παιδι μου φαινεσαι κ μενα , ασχετα με το αν συμφωνω με μουσικες κτλ γιατι αυτο ειναι θεμα χαβαλε. ΚΑΚΟ ειναι το να παιρνεισ αυτες τις μουσικες τοσο σοβαρα ωστε να ρχεσαι σε πραγματικη κοντρα με τον αλλον, καποιοι το κανουν με ομαδες κ καποιοι με εθνικοτητες κ γενικα με οτιδηποτε…για τον πουτσο αμφοτεροι κατα τη γνωμη μου. Και επισης κακο ειναι να παιρνεις πολυ στα σοβαρα οποιαδηποτε μορφη εξουσιας σου δινεται , και δεν μιλαω για σενα αν και οπως το κοβω απο τα λεγομενα σου εσυ το ριξες το ban. Δηλαδη η εξουσια που εχει καποιος σε ενα φορουμ ειναι τουλαχιστον ανεκδοτο και υψιστος κομπλεξισμος … ελπιζω λοιπον οτι σαν πραξη ηταν εν βρασμω ψυχης ενα πραμα σα να λεμε πανω σε νευρα , αλλιως αυτα που λες εσυ και αυτα που δεν λεει ο φριντομ ειναι πουτσαλεα με το συμπαθειο…

Για να μην παρεξηγηθω δεν εχει να κανει με το ποντικι τον BAN, λόγω φιλίας ή κατι τέτοιο, αλλα με την νοοτροπια του φορουμ ολοκληρου.

:roll:

(πλάκα πλάκα blackizei σε σημεία…)

Ολμαιτι C το πες μονος σου ρε boy … το οτι δεν το καταλαβαινεις ειναι το προβλημα ολου του τοπικ … το πιασες ? Σου λεει απο πανω ο σομνα, που ειναι ωραιος τυπακος, κατι και δεν παιρνεις πρεφα μια. Συνεχισε να ποσταρεις εσυ για το θεαθηναι και μετα να ρωτας γιατι ειναι για τον πουτσο το τοπικ …

Στην τελικη μπες καναν Ατιλα τον Ουνο , κανα Μιντιαπορταλ και εγινες … 5 κυκλοφοριες την ημερα τiς εχεις ανετα … τις μισες (2,5) τις βρισκεις κ στο τοπικ εδω τελειως τυχαια …do the maths

P.S πιο καλο θα γινει οταν ποσταρει κοσμος που πραγματικα ασχολειται … και δεν το κανει για το κρεντιτ του ψαγμενου… που ακουει 5 δισκους τη μερα και τους αφομοιωνει σε σημειο που μετα να τους φερνει και σαν επιχειρημα :roll: :-k

P.s 2 μιας κ ειπες να μιλησουμε σοβαρα

Πάλε δεν το πιάνω, και θα σου πω γιατί.
Μου αρέσει ένα άλμπουμ. Το ποστάρω. Κάποιος-οι το σχολιάζουν, και ορμώμενοι από αυτό το άλμπουμ, ποστάρουν κάτι που συνήθως είναι αντίστοιχο, ή τελος πάντων έχει κάποια σχέση.
Τουλάχιστον έτσι είναι τα πράγματα όσο (λίγο) καιρό παρακολουθώ το θρεντ και ποστάρω σε αυτό, και γενικά έτσι λειτουργώ.
Δεν θα χρειαζόταν να βάζω άλμπουμ για το θεαθήναι (σε μία προσπάθεια να επαναφέρω την κουβέντα) εάν δεν είχαν παρεμβληθεί όλα αυτά τα άσχετα με το θέμα ποστς.

οπότε αυτό που εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω είναι τί ποστάρει κάποιος που πραγματικά ασχολείται. Εκτός και αν μπουν στο θρεντ περιορισμοί π.χ. μόνο καινουριες κυκλοφορίες ή μόνο κλασσικές κυκλοφορίες, κάτι που ίσως θα “μάζευε” τα πράγματα.

Epitaph you are παλικάρι, αλλά damn you δεν έχω ακούσει lurker of chalice ούτε το συγκεκριμένο amon amarth, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω και όντως γίνομαι σπάμερ!

Φιλε μου εγω γουσταρω να γραφει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του και ειδικα απτη στιγμη που υπαρχει το νετ και δεν αναγκαζεσαι να πληρωσεις για ενα αλμπουμ.Ετσι μπορει να ανακαλυψεις ωραια πραματα,κι ας μην ειναι διαμαντια…δεν ειναι αυτο το θεμα αλλωστε.

Εντιτ:Στην τελικη οποιοσ δεν θελει δεν ψαχνει τα αλμπουμς που αναφερονται εδω και τελειωσε

8O
Βασικά τώρα συνειδητοποιώ ότι το Once Sent From The Golden Hall, μπαίνει δίπλα σε δισκάρες όπως το De Mysteriis Dom Sathanas και Under A Funeral Moon!

Πως το εννοείς αυτό ρε άνθρωπε;

Οτι να’ναι ομως…Μαγκες οποιος θελει ασχολειται,οι υπολοιποι γραψτε σε αλλα θρεντ.Εγω γουσταρω να ανφερονται και 50 αλμπουμ την ημερα γτ δεν ειμαι ξερολας και δεν γνωριζω ολες τις μπαντες απ’το στενο της γειτονιας του κολλητου μου.

Τι κοροιδεύετε, δεν κατάλαβα? Ρωτήστε και τον Fenriz να σας πει πόσο αγαπάει τον δίσκο αυτόν! Άντε μπράβο που θα με κράξετε κιόλας… #-o

Edit : Μακάρι να ξέρατε τα μισά απ ’ όσα ΚΑΤΕΧΩ εγώ στο black metal…όμως έχουσι γνώση οι φύλακες…

προσατάνικ, τη γνώμη μου είπα ρε, δεν σας έσβησα τα ποστς. αυτό που λες κάνω, δεν συμμετέχω. ποστάρετε ό,τι γουστάρετε ναούμε.

κβελντ;!@;

:-k τι εννοεί ο ποιητής;

#-o

παρεπιμπτόντως το Once Sent From The Golden Hall είναι δισκαρα . :stuck_out_tongue:

Γειά σας! Μόλις γράφτηκα γιατί εξεπλάγην από τις μουσικές γνώσεις μερικών μελών του φορουμ. Αυτός είανι ο λόγος που θέλω να κάνω κι εγώ κάποιες προτάσεις πάνω στο old school κυριως black metal, σε ύφος πρώιμων Amon Amarth.

Unleashed - Hell’s Unleashed

Φοβερό σουηδικό μπιεμ, με τρομερά ξυστά ριφφς που κόβουν τη γη στα δύο. Αδιάκοπο μπλαστμπητ και φυσικά ουρλιαχτά από την πιο απόκοσμη Άβυσσο. Θεωρούνται πρωτοπόροι του λεγόμενου Suicidal Black Metal, αφού διάφορα μέλη τους έχουν αυτοκτονήσει κατά καιρούς λόγω του επαναλαμβανόμενου ύφους τους. Δεν καταλαβαίνω γιατί, μιλάμε για μια από τις καλύτερες μπλακ κυκλοφορίες της περασμένης δεκαετίας!

γελαω με τα νικς που χρησιμοποιει το κολεη για να απανταει. ειμαι κατα στο μπαν του ποντικιου, 1ον επειδη ειναι φιλος και 2ον τον ξερετε, εχει βλασφημισει πολλες φορες στο παρελθον και περασε αλωβητος και θα φαει τωρα μπαν που δεν υπαρχει και υβριστικο σχολιο;

επισης σομναμπουλη οταν εισαι στρατο και δεν παρακολουθεις το θρεντ να μην λες σαχλαμαρες. λογικο ειναι καποιος που ποσταρει εδω ενα αλμπουμ δεν το κανει επειδη ανοιξε το μεταλ-αρκαηβς και ειδε το ιστορικο της μπαντας, το ακουσε το αλμπουμ και ηρθε δω να το διαφημισει, μπορει στο τελος να το βαλει και στα καλυτερα της χρονιας δεν θα ερθεις εσυ εδω να κανεις κριτικη σε αυτο, κριτικη μπορεις να κανεις οταν ο αλλος σου πετα ενα εξωφυλλο και τελειωσε, οπως κανουν αρκετοι εδω μεσα.

εγω οσο το δυνατον παλευω τη δυσλεξια που εχω και προσπαθω να γραψω δυο λογακια για το καθε τι που προτεινω, μην γινεστε ολοι τωρα γκρινιαρηδες, γαμω τον ΕΣ!

εντιτ: με μεγαλη ευκολια ο Trisatanic ειναι ο μπαν.

Οι Amon Amarth πότε ήταν black metal και εγω δεν το πηρα χαμπαρι ρε παιδιά. Ο ένας λέει “old school κυριως black metal, σε ύφος πρώιμων Amon Amarth” και ο άλλος βάζει το ντεμπουτο άλμπουμ τους δίπλα σε Mayhem και Darkthone. Έχω χάσει κάτι :-k

Μπράβο ρε Trisatanic!!! Χαίρομαι που υπάρχει κι άλλο άτομο που είναι στο ίδιο μήκος κύμματος με μένα. Και όλα ΣΧΕΔΟΝ τα At The Gates είναι διαμάντια του Eξαιρετικά παρθένου Black Metal… ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΦΑΛΑΓΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΣΑΠΙΟΘΟΡΝΑΚΗΔΕΣ

Edit : Το Hell’s Unleashed για κάποιο λόγο δεν το χα ακούσει και τώρα που το άκουσα , πρέπει να ομολογήσω ότι είναι ένας ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΣ ΓΡΥΠΑΣ έτοιμος να καταπιεί όλες τις ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ φτύσεις στις κοχλάζουσες λίμνες της κολάσεως!!! Είσαι Φοβερός!!!

Edit 2 : Και για να μη μιλάμε με αερομαλακίες, ιδού πως αντιλαμβάνομαι το Εξαιρετικά Παρθένο Black Metal :

εχω λιωσει!

Epitaph υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρεις…

ΕΙΣΑΙ DEATH-ΑΣ!

Γιεα μπειμπι!
:metal:

Αγαπάμε Γιοβανίτη όσο τη μαμά μας, αλλά εντάξει… είπαμε…