Black Metal Albums

Ήθελα να ρωτήσω, οι τύποι είναι Ναζί; Θυμάμαι ότι είχαν φάει και σχετικό κράξιμο στη συναυλία με DHG.

E μια “δεξια” νοτα την εχουν.Τωρα τι ακριβως θα σε γελασω.Οι στιχοι τους ειδικα παλαιοτερα
που τους ξερω(τους στιχους) ειναι παγανιστικοι οσον αφορα την αρχαια μας θρησκεια και τα
διαφορα τεκταινομενα των τοτε καιρων.Στα τελευταια 2 αλμπουμ δεν ξερω με τι ασχολουνται.
Παντως το κραξιμο το φαγανε αδικα κατ’εμε μιας και στο συγκεκριμενο λαιβ δεν ειχαν προκαλεσει
και θα επρεπε να τους πουμε και ενα ευχαριστω μιας και ηταν η αιτια για να δουμε τους DHG.

Ναι, απλώς με έχουν μπερδέψει λίγο, γιατί NSBM δεν τους λες σε καμία περίπτωση, από την άλλη νομίζω ότι ο καραφλός τραγουδιστής τους συμμετείχε σε NSBM μπάντα. Anyway, απλώς μου είχε δημιουργηθεί η απορία.

H μοναδικη μπαντα που συμμετειχε ο Καιαδας (ετσι λεγεται ο μπασιστας και τραγουδιστης στο λαιβ)
ειναι μια ΒΜ μπαντα με ενα ντεμο.Ουτε και αυτη NSBM.Τελος παντων.Εχουν ακουστει πολλα γιαυτους
αλλα εμενα περα του οτι ειναι καβλωμενοι με το παρελθον δεν μου εχουν δειξει κατι παραπανω.

Στο metal archives το είχα δει, τσέκαρε το, δεν εννοοώ τους Crucifiction. Αλλά δεν έχω ιδέα αν ισχύει.

E καλά τώρα, είναι γνωστό οτι είναι νεοναζί οι Naer Mataron. όσο για τον κύριο Καιάδα, η προσωπική του μπάντα είχε λογότυπο που τα λέει όλα.

Kaiadas / Genre(s) NS black metal / Lyrical theme(s) Pride in Aryan Blood, Warcraft, Nature, Darkness

Xρειάζονται περεταίρω διευκρινήσεις; Δεν νομίζω.

καλημέρα κ χρόνια πολλά!
βρήκα ένα τραγούδι από κάποιους Imperium Mortiis (demo 2003) τίτλος Легион Красных Ветров(=red legion wiinds) κ αναρωτιέμαι αν είναι κάποιο project του Mortiis… ξέρει κανείς κατι?? παντως θυμιζει περισσοτερο την emperor εποχη παρα τα σημερινα του…

Ζαφ δεν τα ηξερα αυτα.Για την μπαντα του Καιαδα εννοω.Στους Naer Mataron παντως δεν
υπαρχουν αναφορες.Ελαχιστες ισως.Τελος παντων.Μουσικα μαρεσουν,ιδεολογικα δεν με ενδιαφερει
τι πιστευουν.
@Skatopsyxi : Αγνωστη σε μενα μπαντα και απο τον τιτλο του ντεμο μαλλον για ρωσικη μου κανει.

Η πλακα παντως ειναι οτι στο live των DHG, την ωρα που ηταν στην σκηνη οι Naer Mataron, φωναζει ενας απο κατω “φασιστες κουφαλες, ερχονται κρεμαλες” και του απανταει ο Καιαδας “σου ειπε κανεις οτι ειμαστε φασιστες?”. :lol:

Ε, αφου εισαι ρε φιλε, γιατι το κρυβεις?

Το θυμαμαι το σκηνικο!Καλα εχει και εκεινο το μαχαιρι στη ζωνη ο τυπος.
Εχω την εντυπωση οτι ο Μορφεας δεν ηταν και τοσο μεσα στη φαση του NS
και ειναι ενας απο τους λογους που εφυγε.Μπορει και να λεω και μπουρδες παντως.

Ψιτ!Τι δισκαρα απεριγραπτη ειναι αυτη ρε ?

Cobalt - Eater Of Birds

Tο ακουω αρκετο καιρο και θυμηθηκα οτι το ειχα αναφερει εδω περα.
Πολυ γαματη μπαντα.Απιστευτη μουσικη.Τι να λεμε τωρα !

Bασικά του απάντησε “ποιός σου είπε οτι είμαστε φασίστες ρε φίλε;”. :lol:
Ε πατριώτες λένε οτι είναι. :stuck_out_tongue:

Προσκυνω το μεγαλειο αυτης της μπαντας.Τα λεγαμε και με τον Ζαφροκ στο μσν νωριτερα
και ειπα να το βαλω πριν κοιμηθω.Τι αλμπουμαρες βγαινουν ρε παιδακι μου!
Ειχε περασει καιρος που δεν το ειχα ακουσει.

σορυ κιολλας αλλα νομιζω οτι η πλειοψηφια των μπλακ συγκροτηματων την ψαχνουν με αυτου του ειδους τις ιδεολογιες…ενας λογος ειναι και αυτος που δεν ακουω μπλακ…

ο αλλος ειναι οτι δεν αντεχω τους ηχους που βγαζουν τα μπλακ συγκροτηματα…να μην το πω και μουσικη αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια…γνωμη μου…αυτα κια σορρυ για την παρεμβαση…

Καμια σχεση.

Ναι όντως δισκάρα το συγκεκριμένο. Τέλειες οι ατμόσφαιρες συνδιαζόμενες με το γνωστό και αγαπημένο μας ξύσιμο. :thumbup:

Αριστεροί είναι τα παιδιά ε, έχουν βγάλει και ανακοίνωση στο myspace κατά του φασισμού. Αυτό γιατί μερικοί έχουν παρεξηγήσει το μπλακ και μας λένε ότι όλοι είναι φασίστες.

Lyrical theme(s)
Nature, Shamanic Rituals, Sorrow

Additional notes
The band’s ideology is quite different from many Black Metal bands. In interviews Wolves in the Throne Room have shown respect for left wing politics, radical environmentalism and “eco feminism”.

Πηγη : http://www.metal-archives.com/band.php?id=35741

Απο τις λιγες-μην πω ελαχιστες μπαντες- με τετοια ιδεολογια.
Και ενα μπραβο στον Nihilist για την κριτικη.

Nαι η κριτική είναι πολύ καλή!

τεσπα ισως κανω λαθως…μην σταυρωνετε κιολας…και δεν ειπα για ολα οπως ειπε ο ζαφ…για πλειοψηφια μιλησα…απλα οκ μπορει να κανω και λαθως στη τελικη, ειπαμε…τεσπα ειδα φως και μπηκα, λαθος μου. Δεν ξανασυμμετεχω στο τοπικ , δεν με ενδιαφερει αλλωστε ιδιαιτερα…

εντιτ… παντως δεν ξερω γιατι…διακρινω ενα μικρο υφος απαξιωσης η ξερω γω προσπαθειας να την πουμε με πλαγιο τροπο στον αλλο επειδη εχει μια γνωμη που δεν μας αρεσει;; ενταξει τι να πω…

Μην ανησυχεις. Απλα ειναι on topic στο κλιμα των ημερων.:lol: Περαν πλακας παντως, δε νομιζω να χε κανεις διαθεση να στην πει.