Black Metal Albums

Ρε μαλάκες το κεραμίδα είναι αυτή!!!
Μυαλά στο μπλέντερ…

8O

Eχει καλο γουστο ο Plunderer,Chrisp.

Και τι ασχολειστε 2 σελιδες με τους ΨΧ και τους γαμηστερους Acrimonious τους
εχετε κλασμενους ?
Αυτη ειναι μια μπαντα που μπορεις να πεις οτι κανει κατι πολυ καλο !

That’s true…

Αστα αυτα και πες τιποτα επιπλεον !
Και πες και κανα καλο λογο για το αλμπουμ που ποσταρες πριν 2-3 σελιδες.
Ψησε μας λιγακι.

Γι αυτό εδώ τι γνώμες υπάρχουν? Άκουσα ένα κομμάτι στο site της εταιρίας και μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον.

Kathaaria “The Complex Void Of Negativity”

Are Ya Talkin’ To Me μαδαφακα;:stuck_out_tongue: Αν ναι τότε μάλλον είσαι πολύ κοντά στο να ακούς Aosoth για τις επόμενες 3 μέρες και απλά χρειάζεσαι μια μικρή ενθάρρυνση! Αλλά δε θα πω τίποτα για αυτούς… Acrimonious τα σπάνε ρε… Απο τις πιο ακραίες ελληνικές μπάντες αυτή τη στιγμή χαλαρά. Τύμπανα που δεν υπάρχουν. Αναρωτιέμαι τι είδους χταπόδι κάθεται απο πίσω… Το Unholy Cult Demonic προτείνεται ανεπιφύλακτα, το Purulence είναι κι αυτό ακραίο με πολύ καλό ήχο, αλλά λίγο διαφορετικό. Κατεβάζει ταχύτητες που και που. Εμένα δε με χαλάει καθόλου!

Για το Καθααρια να πω τη αληθεια , πολυ φασαρια για το τιποτα μου φανηκε εμενα. Τεχνικο , “περιεργο” κτλ , αλλα και παλι :-k

Acrimonious ρε νεκρομαντια γιατι ακραιοι ? Μουσικα εννοείς ? Κορυφή πιστευω το “Perdition Gospel” και το 7αρι . Και το Purulence επος , αλλα λιγο διαφορετικό , πολύ Mortuus-Ondskapt … απλα Angstridden, Injekting Khaos ειναι σιγουρα πιο ακραιοι :wink:

Το αφιερωμα στο χαμερ , γαμησε . Θανατος στους γερμανους-πολωνους-βαλκανιους δημοσιους υπαλληλους του μπλακ 8)

Ναι μουσικά εννοώ… Να ξηγηθώ… “Ακραίοι” λέγοντας εννοώ ποιοτική νορβηγίλα. Παγωμένη ατμόσφαιρα ρε παιδί μου. Ακραίοι:wink:

Edit: Και βέβαια injekting khaos και angstridden πιο ακραίοι, αλλά και αρκετά διαφορετική φάση, ύφος… Συμφωνούμε πιστεύω σε αυτό

A sorry ρε.Aλλος ειχε ποσταρει ενα ξερο ονομα μπαντας. sign-:oops:

Οι Aosoth ειναι μια χαρα μπαντα και οι Acrimonious μας αρεσουν πιο πολυ
απο τους αλλους δυο εξαιτιας της πιο ‘δικιας’ τους ταυτοτητας που εχουν στον ηχο τους.
Κανω επικη κωλοτουμπα και λεω οτι το Purulence ειναι πολυ καλο και ας γκρινιαζα
οταν ειχε βγει.

[FONT=“Arial Black”][SIZE=“3”]Havohej - Kembatinan Premaster[/SIZE][/FONT]

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ#-o
Drums+black metal φωνητικά+παύσεις με βόμβους (μπασογραμμές έστω και πειραγμένες).
Δηλαδή μόνο τύμπανα και ουρλιαχτά με μικρά διαλείματα βόμβων…
Για να γίνω λίγο πιο κατανοητός, ο “μικρός θεούλης” Paul Ledney (Profanatica captain) έκανε ένα άλμπουμ που δεν υπάρχει ούτε στο ασυνείδητο πρεζάκια…
Οδηγίες πρός ήρωες που θα το ακολουθήσουν μέχρι το τέλος…

1. Εσπρέσσο για παρέα…ΟΧΙ ΑΛΚΟΟΛ ρε συ, ΟΧΙ ΛΕΜΕ!!!
  2. Να θεωρούν τους Ψ.Χ τουλάχιστον ημίθεους.
  3. Να είναι Drumer ή να θέλουν να γίνουν.
  4. Να έχουν υπομονή (ή λίγη πρέζα), μέχρι την μέση του Melancholike θα το έχετε συνηθήσει πάντος, το λέω εκ πείρας.
  5. Να μην έχουν γκόμενα ή να έχουν και να είναι άσχημη.
    Μεγάλες στιγμές :-s
    Bloud and Souls-το χιτάκι, Bloud of the Word-η σύνθεση, Hatefull Unto God-γιατί για λίγα δεύτερα νομίζεις οτι υπάρχει και ένα άλλο όργανο :lol:

μαλλον το εχετε αναφερει ,αλλα εχει βγει και καινουργιο krallice

Πολλα πινκς σε Plunderer ε,οχι μονο για τις προτασεις αλλα και για τις περιγραφες!

deathster με αυτο με την δικια τους ταυτοτητα για Ακριμο γελαω λιγο … ακου καλυτερα :wink: . Tip: Watain-Dso (παλια), Mortuus ondksapt (τωρα). Δεν λεω κοπιαρουν , αλλα δεν ειναι και η πρωτοτυπια των 30 αιωνων.

ωραια πραματα πεφτουνε αυτεσ τις μερες γενικα στο τραπεζι παντως … :slight_smile:

Ε καλα.Οτι ειναι τιγκα στο orthodox bm ειναι γνωστο.Απλα οι αλλοι δυο κανουν πιο πολυ μπαμ
πανω σε τι εχουν ‘πατησει’.
Το ΕΡ και το MLP των Acrimonious εχει και καποια προσωπικα στοιχεια.
Υπ’οψιν ε,οι αλλοι 2 (ειδικα οι Angstridden) μ’αρεσουν πολυ.

Ρώτησα και εγώ πιο πίσω άμα το άκουσε κανείς αλλά απάντηση δεν πήρα.

καλα ναι γαμω τις μπαντες και οι τρεις …:slight_smile:

εχω κατεβασει κραλις αδερφε εγω αλλα δεν ακουσα ακομα… μπανταρα παντως

Αφού μπήκα στο χορό ας ρίξω μια σβούρα. Λοιπόν, προτείνω τα εξής πολύ όμορφα κατά την άποψή μου πάντα…

Mord - Necrosodomic Abyss (καθόλου πρωτότυπο, αλλά καλό και με καλούτσικο, ταιριαστό μάλλον, ήχο)

Verganglichkeit - Nachtschwartz (καινούργια μπάντα, πολύ βαβούρα, ώρες ώρες πολύ πολύ γρήγορες ταχύτητες, suicidal υπόβαθρο,σκατένιοι γενικά, αλλά μου άρεσαν)

Άραγε με Paysage D’Hiver ασχολείται κανείς απο εδώ μέσα; Λατρεύω το κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων που μου προσφέρουν…

** Σημαντικη παρατηρηση οι Dissection βιαζουν αγρεια το elizabeth bathory σε σχεση με τους tormentor. Δεν ειναι λιγοι αυτοι που νομιζουν οτι ειναι δικο τους το κομματι :wink:

Για το Vorunah των Sarke (project του Sarke των Khold και του Nocturno Culto) τι γνώμες παίζουν? Το άκουσα μια φορά, ωραίες ατμόσφαιρες, τίγκα φροστίλα αλλά πολύ clean παραγωγή και γενικά δεν τρελάθηκα.

Ενας ‘μοντερνος’ Γερμανος ασφυκτια μεσα στη συγχρονη καταθλιπτικη μεγαλουπολη και στο mp3οφωνο του παιζει συνεχως το τελευταιο πονημα του Neige.Βασει αυτων συνθετει
και αναθετει σε ενα ‘νευριασμενο’ γνωστο του την ερμηνεια…

(λογικα πρεπει να 'χει αναφερθει αλλα το θυμηθηκα προσφατα και ειπα να το επαναφερω για οσους δεν το προσεξαν.)

To Vorunah ουτε μενα μ’αρεσει.Βασικα black n’ roll μετριοτητα μου κανει…Καλυτερα ο καθενας στη μπαντα του…