Ναι αλλα το σπρωχνει σε κοσμο που κατα 90% ακολουθει ψυχαναγκαστικα … κοινως μολις σταματισει ο τερνερ θα σταματησει κ ο κοσμος. αρα και παλι …
Εμενα παντως το ιδιο μ’αρεσουν και τωρα και στα παλια…Ακομη και το τελευταιο ΕΡ που δεν διαβασα και πολλα καλα λογια μ’αρεσε αρκετα…Ασχετο,γνωμες για Vargsang?Εμενα πολυ καλη…
Τα χει τα δίκια του ο ΒΒΒ εδώ που τα λέμε. Γενικά ο Turner φκιάνει αρκετά καλά πράματα, ας μείνει σε αυτά και κυρίως ας ξαναβγάλει μια Isis δισκάρα να βουλώσει στόματα.
Enough off-topic, άκουσα το Vexing Verses των Arrival Of Satan, μου έκανε το κλικ μπορώ να πω αλλά ακόμα είναι νωρίς. Χαζό logo πάντως…
Δεν διαφωνω με τον ΒΒΒ,συμφωνω κιολας.Μακαρι να μεινει και κανενας οπαδος στο ΒΜ
οταν φυγει ο Τερνερ.Ή μηπως δεν τους θελουμε ?
Isis δισκαρα το κοβω δυσκολο πλεον.
Δεν ειναι δικο μας οποτε δεν μας νοιαζει
Απλα νταξει πολυ κακο για το τιποτα λεω …
Vargsang δεν ειναι κακοι, αλλα δεν ειναι να τρελαινεσαι . Αυτη η μανια με το Αραιβαλ οφ σαταν τι ειναι παλι ? Το αλλο τους δεν μαρεσε , αυτο τοσο καλο ειναι που χετε φαγωθει ?
ακουστε το φανταστικο σπλιτ των Nergal και Lykaionas ονοματι Mesaionas / Legions of the Serpent Race. χιεβυμεταλαδικο, πολεμικο και γεματο συγκινησεις.
http://www.youtube.com/watch?v=D-jjbNWT50w ειναι και φρεσκο.
Γαμάτο εξώφυλλο το πάνω
και πρωτοτυπο …
Edit : αν και συνηθως γελαω με κατι τετοια , το κομματι γαμησε .
Εσκασε μυτη καινουριο Valkyrja
Οι οποίοι τι παίζουν?
Σουηδικο Black metal…the old way
Ειναι το 2ο τους,το ντεμπουτο μου ειχε αφησει αρκετα καλες εντυπωσεις.
The old way, σα να λέμε The Black και Dissection ή σα να λέμε Μarduk?
Πολύ καλό το Evangelion αοό Behemoth.
Γενικά Morbid Angel το Domination, Mayhem Deathcrush και Chimaira, Immortal το Sons Of The Northern Darkness και At The Heart Of Winter
κουλουβαχατα.
χαχαχ
Χμμμ…Τωρα με δυσκολευεις
Προς Marduk μερια θα ελεγα περισσοτερο…
Αυτους εδω πως διαολο μπορει να τους χαρακτηρισει κανείς; black metal με ολιγην απο motorhead (τι ολιγην δλδ) thrash; όλα μαζι και τίποτα; Πάντως το τελευταίο τους άλμπουμ μια χαρα το βρηκα.
Εγω θελω κι αλλες δηλωσεις απο DeadImmortality!!
Οι GOATWHORE thrashοblackίζουν ακολουθώντας τη μεγάλη των Νορβηγών-που-μεγάλωσαν-με-MOTORHEAD σχολή. Ρε παιδιά, δεν μπορώ τόσο ρετρό thrash/black εκτός κι αν είσαι οι AURA NOIR!
Αλλά εντάξει, συγχωρούμε τους GOATWHORE γιατί είναι καλοί και τίμιοι hillbillies από τη Νέα Ορλεάνη.
έλα ρε κακέ άνθρωπε!
@Dead Immortality: MAYHEM ό,τι θες αλλά όχι το Chimaira… Ήταν μάλλον ό,τι πιο συμβιβαστικό έχουν βγάλει.
Πού να βγεί τώρα καινούριο άλμπουμ με τα νέα δεδομένα, να έχουμε να συζητάμε για κανά εξάμηνο…
Και γω έτσι την πάτησα πέρυσι. Δεν είχα ακούσει oλόκληρο δίσκο Mayhem αι πέρασα το Chimaira στο mp3 player, για να κάνω μια αρχή και απομακρύνθηκα περισσότερο. :lol:
Master’s Hammer το ίδιο περίπου με το Mantras. Αν και από τις πιο αντισυμβατικές που χω ακούσει στο Black Metal, δε μου κάναν κούκου στην 2η ακρόαση.
Σε αντίθεση με το Revelations Of The Black Flame που από την πρώτη ακρόαση με κέρδισε.
Βασικά εσάς στο Mantras τι σας αρέσει περισσότερο (σα θέμα έκθεσης Δημοτικού ακούγεται αυτό…)?